ביום ראשון לשעבר 18/07 הייתי בביקור אצל דליה ממטלון63.
שמעתי הרבה עליה וקראתי הרבה עליה,,ואמרתי לעצמי זה הזמן המתאים ללכת ולראות במה מדובר בדיוק,התקשרתי אליה בשעה 16:50 וענתה מיד,אמרתי לה אני בא עוד 10 דקות, אמרה אין לי שום בעיה. היגעתי לדירה במטלון63,דירת קרקע,כניסה דיסקרטית מאוד,לאוהבי דיסקרטיות זה המקום הכי מתאים.ישבתי בסלון אצלה ודיברנו קרוב ל 10 דקות,מאיפה אני!! ואיך היגעתי אליה!!אמרתי לה באתי דרך מגזין זרוק ברחוב ולא אמרתי לה אני חבר בפורום!!... היא אוהבת לדעת מה חושבים עליה ! ואיך מגיעים אליה?..
200 ש''ח החליפו מהון לשילטון..הייתי מזיע מהנסיעה הארוכה מירושלים...נתנה לי מגבת ואמרה לי קח מקלחת מהירה.ניכנסתי לשירותים.הכל נקי,מבחר סבון ושמפו,מגבת חדשה,המקום מריח טוב.
לא יודע באמת איך אומרים אין נקיון אצלה בדירה!! זה מוזר באמת,הכל נקי,מגבות,שירותים,מיקלחת,סדינים של המיטה,הכל נקי.יצאתי מהמקלחת עטוף במגבת לכיוון המיטה והיא התחילה להיתפשט מולי.
יש לה גוף יפה מאוד,גבוה,שיער שחור ארוך,היא דרך אגב רוסיה אסלית,עיניים ירוקות,נישכבתי על המיטה על הגב,והיא באה אלי מלמעלה ,התחילה בליטופים ומיזמוזים מלמעלה מכיוון הצוואר,לחזה,ירדה אחר כך לשמוליק והתחילה במציצה חשופה עם הרבה רוק.יש לה מציצה נהדרת,לא מרגיש שיניים היא בולעת אותו לגמרי.מכניסה הכל לפה,אחרי המציצה שמה קונדום ושכבה על הגב,זיינתי אותה על הגב והרגלים שלה למעלה קרוב לכתפיים שלה,זיינתה אותה חזק,לא מזייפת,הכל אמיתי. אחרי כמה דפיקות גמרתי ...הייתי חרמן בצורה גדולה. הוציאתי כמות זרע נהדרת חחח.הוציאה הקונדום וביקשה ממני לשכב על הבטן והתחילה לעשות לי בודי מסאג עם קרם.
יש לה ידיים חבל על הזמן,עושה מסאג טוב,מהצוואר התחילה עד לתחת,אחרי מסאג של 5 דקות ביקשה ממני לשכב על הגב שוב והתחילה במציצה להעמיד הזין שוב,כמובן מציצה בלי גומי נהדרת,השמוליק תוך 3 דקות עמד כמו טיל מחכה לשיגור,הלבישה גומי ובאה אלי מלמעלה,היה זיון של 3 דקות למעלה,אחר כך התעייפה וביקשה שאזיין אותה בדוגי.נעניתי מיד זיינתי אותה חזק בדוגי,שאלתי אותה אם מותר לתת לך מכות בתחת!! הסכימה אבל לא חזק,מזיין אותה חזק חזק בדוגי(התנוחה הכי אהובה עליי באמת) עם הצלפות על הישבן הרך שלה...עד שבאה הגמירה המיוחלת תוך זיון של 5 דקות.
אחרי הגמירה שאלתי אותה שוב!! דליה מותק אני מתבייש ממך..אפשר בבקשה מסאג!!!.ניענתה מיד והתחילה במסאג לגב.אחרי המסאג היתלבשתי והודיתי לה על השירות הנפלא שלה וניפרדנו בנשיקה.
מה היה לי:-
מציצה נהדרה בלי גומי עם הרבה רוק בלי שיניים ציון10.
נשיקות בפה היסכימה ונתנה לי נשיקות בפה וכמובן לא לכל אחד לפי הניקיון והכימיה המשותפת.
מסכימה ל2 אקטים עם כל מיני תנוחות.40 דקות מלאות הייתי אצלה בדירה.
עושה בודי מסאג מדהים,ועשתה לי פעמיים מסאג. וזה הכי מוזר בעניין.
דירה נקיה,המיטה,המקלחת,גם הבחורה עצמה מתקלחת אחרי כל לקוח.יש לה היגינה אישית.
בסוף בחורה בשנות ה 30,יפה,חזה קטן,שירותית,ליבראלית,פרטית,לא מריחים אצלה שום תיקתוק,עובדת לבד בדירתה,בלי שומרים ובלי פקידות,אין צילצולים בחדר ואין דפיקות על הדלת.
לא אמרתי לה שאני רשום בפורום סקס אדיר,הייתי סמוי,כדי לגלות את האמת בעצמי,והיבטחתי לעצמי לכתוב הדיווח הארוך הזה עליה כי מגיע לה אפילו יותר.ממליץ בחום ללכת אליה והכי חשוב להתיחס אליה בעדיונות ובנימוס כי היא אישה עדינה מאוד.
תמיד בשטח למען כולם.