כ דליה יוליה וקמילה לשעבר מטלון 63 כיום בדירה בבת ים - דף 5 - סקס אדיר

דליה יוליה וקמילה לשעבר מטלון 63 כיום בדירה בבת ים

42
נו טוב הודעה שניה.
במטלון ביקרתי פעמיים.פעם אחת הייתי עם יוליה.פעם שניה הייתי עם דליה.כל מה שכתבתם על דליה די נכון אלא שלי היתה חוויה קצת לא נעימה איתה ולראשונה בחיי מצאתי עצמי מריח ריח רע מאחור.היא התעקשה שהתקלחה ואני ממש הרחתי ריח של חרא וסליחה על ההתבטאות.זה יכול לקרות לכל אחד אבל המעמד כשהפרצוף שלך תקוע לה אי שם בין הרגליים ואתה מריח זה לא הכי סימפטי.עצרתי..אמרתי לה..ביקשתי מגבון..ניגבתי לה את פי הטבעת כמו לתינוק...והמשכנו.הריח לא עבר ואני ויתרתי על התענוג המפוקפק ודפדפנו הלאה.מיותר לציין שיומיים לאחר מכן עדיין הרחתי את הריח הנורא הזה.

אגב מישהו יודע לאן יוליה עברה?!לדעתי שווה יותר.

אגב אין במקום מזגן והמאוורר בימים חמים אלו בקושי מצליח לאוורר את הישבן השעיר ואני מבחינתי הולך לקחת פסק זמן מדירות ללא מזגן.

43
לפני שבוע הייתי עם דליה.
הבחורה מקסימה, זורמת, מוצצת בלי ונותנת הרגשה של GFE. גם רכבה על השמוליק שלי בדהרה ללא הגנה (כמובן בלי חדירה)

אבל..

החדר נותן הרגשה קלסטרופובית והמצעים של המיטה נותנים הרגשה "תחליפו אותי דחוף.."

בכל מקרה, הטיפול של דליה שווה הרבה יותר מ 200 שקלים.

חדר העבודה לא מצדיק תשלום מעבר למקובל בדרום ת"א (120 ש"ח..)

ככה שיצאתי עם רגשות מעורבים בקשר לכדאיות ההקשעה, אבל מאד מסופק מהטיפול הכללי.

האם אחזור אליה?

אם אני אהיה שוב בסביבה אשקול זאת בחיוב

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

44
הייתי שוב אצל דליה ויש עכשיו מזגן חדש בדירה שלה נכנסתי איתה למקלחת והיא סיבנה אותי ואני אותה התנשקנו אחר כך מצצה לי הרגשתי כמו מציצה תאילנדית עם המים החמים תענוג אחרי שגמרתי יצאנו מהמקלחת נכנסנו לחדר עשתה לי מסג כמה דקות עם בודי מסג אחר כך נישקה אותי והתחילה במציצה קצרה התחילה לרכוב עלי עד שגמרתי ויצאתי מרוצה

45
גם אני הייתי היום אצל דליה.
היא גם בקשה ממני להעביר לה תלונות של לקוחות כדי לשפר.

אז בגלל אף אחד לא התלונן אל שירות שדליה נותנת, כול התלונות היו על ניקיון או על חשש לחוסר פקטיות

אז קודם כול יש מזגן . אומנם הוא לא בחדר עצמו עלה בסלון אבל ממול לדלת ואוויר קר נכנס חופשי.

דליה בעצמה מאוד נקיה, הייתי לקוח ראשון היום ומצאתי אותה ערומה ממקלחת כי הזיעה בנסיעה.

היא כול הזמן החופשי מכבסת סדנים ומגבות.

אין אף אחת חוץ ממנה בדירה.

האישה שעזרה לדליה בקבלת שיחות - דליה פטרה אותה.

יש פרטיות מוחלטת.

זיינתי אותה בדוגי אחרי מציצה ופעמיים בתנוחה שהיא שוכבת אל הגב עם רגלים צמודות לחזה.

אחר כך עשתה מסג' טוב.

לא להיט אבל 40 דקות במקום פרטי עבור 200 שקל משתלם מאוד.

גם אפשר לגמור פעמים.

דרל אגב לא הבנתי מה הודע של חתיך רומנטי עושה פה.

אומנם דליה וקטיה עבדו בסלומה 151 אבל הן לא חברות וקטיה ממש מנסה להקשות אליה.
ערבה אנושית2010-07-16 00:32:46

46
ביום ראשון לשעבר 18/07 הייתי בביקור אצל דליה ממטלון63.

שמעתי הרבה עליה וקראתי הרבה עליה,,ואמרתי לעצמי זה הזמן המתאים ללכת ולראות במה מדובר בדיוק,התקשרתי אליה בשעה 16:50 וענתה מיד,אמרתי לה אני בא עוד 10 דקות, אמרה אין לי שום בעיה. היגעתי לדירה במטלון63,דירת קרקע,כניסה דיסקרטית מאוד,לאוהבי דיסקרטיות זה המקום הכי מתאים.ישבתי בסלון אצלה ודיברנו קרוב ל 10 דקות,מאיפה אני!! ואיך היגעתי אליה!!אמרתי לה באתי דרך מגזין זרוק ברחוב ולא אמרתי לה אני חבר בפורום!!... היא אוהבת לדעת מה חושבים עליה ! ואיך מגיעים אליה?..

200 ש''ח החליפו מהון לשילטון..הייתי מזיע מהנסיעה הארוכה מירושלים...נתנה לי מגבת ואמרה לי קח מקלחת מהירה.ניכנסתי לשירותים.הכל נקי,מבחר סבון ושמפו,מגבת חדשה,המקום מריח טוב.

לא יודע באמת איך אומרים אין נקיון אצלה בדירה!! זה מוזר באמת,הכל נקי,מגבות,שירותים,מיקלחת,סדינים של המיטה,הכל נקי.יצאתי מהמקלחת עטוף במגבת לכיוון המיטה והיא התחילה להיתפשט מולי.

יש לה גוף יפה מאוד,גבוה,שיער שחור ארוך,היא דרך אגב רוסיה אסלית,עיניים ירוקות,נישכבתי על המיטה על הגב,והיא באה אלי מלמעלה ,התחילה בליטופים ומיזמוזים מלמעלה מכיוון הצוואר,לחזה,ירדה אחר כך לשמוליק והתחילה במציצה חשופה עם הרבה רוק.יש לה מציצה נהדרת,לא מרגיש שיניים היא בולעת אותו לגמרי.מכניסה הכל לפה,אחרי המציצה שמה קונדום ושכבה על הגב,זיינתי אותה על הגב והרגלים שלה למעלה קרוב לכתפיים שלה,זיינתה אותה חזק,לא מזייפת,הכל אמיתי. אחרי כמה דפיקות גמרתי ...הייתי חרמן בצורה גדולה. הוציאתי כמות זרע נהדרת חחח.הוציאה הקונדום וביקשה ממני לשכב על הבטן והתחילה לעשות לי בודי מסאג עם קרם.

יש לה ידיים חבל על הזמן,עושה מסאג טוב,מהצוואר התחילה עד לתחת,אחרי מסאג של 5 דקות ביקשה ממני לשכב על הגב שוב והתחילה במציצה להעמיד הזין שוב,כמובן מציצה בלי גומי נהדרת,השמוליק תוך 3 דקות עמד כמו טיל מחכה לשיגור,הלבישה גומי ובאה אלי מלמעלה,היה זיון של 3 דקות למעלה,אחר כך התעייפה וביקשה שאזיין אותה בדוגי.נעניתי מיד זיינתי אותה חזק בדוגי,שאלתי אותה אם מותר לתת לך מכות בתחת!! הסכימה אבל לא חזק,מזיין אותה חזק חזק בדוגי(התנוחה הכי אהובה עליי באמת) עם הצלפות על הישבן הרך שלה...עד שבאה הגמירה המיוחלת תוך זיון של 5 דקות.

אחרי הגמירה שאלתי אותה שוב!! דליה מותק אני מתבייש ממך..אפשר בבקשה מסאג!!!.ניענתה מיד והתחילה במסאג לגב.אחרי המסאג היתלבשתי והודיתי לה על השירות הנפלא שלה וניפרדנו בנשיקה.

מה היה לי:-

מציצה נהדרה בלי גומי עם הרבה רוק בלי שיניים ציון10.

נשיקות בפה היסכימה ונתנה לי נשיקות בפה וכמובן לא לכל אחד לפי הניקיון והכימיה המשותפת.

מסכימה ל2 אקטים עם כל מיני תנוחות.40 דקות מלאות הייתי אצלה בדירה.

עושה בודי מסאג מדהים,ועשתה לי פעמיים מסאג. וזה הכי מוזר בעניין.

דירה נקיה,המיטה,המקלחת,גם הבחורה עצמה מתקלחת אחרי כל לקוח.יש לה היגינה אישית.

בסוף בחורה בשנות ה 30,יפה,חזה קטן,שירותית,ליבראלית,פרטית,לא מריחים אצלה שום תיקתוק,עובדת לבד בדירתה,בלי שומרים ובלי פקידות,אין צילצולים בחדר ואין דפיקות על הדלת.

לא אמרתי לה שאני רשום בפורום סקס אדיר,הייתי סמוי,כדי לגלות את האמת בעצמי,והיבטחתי לעצמי לכתוב הדיווח הארוך הזה עליה כי מגיע לה אפילו יותר.ממליץ בחום ללכת אליה והכי חשוב להתיחס אליה בעדיונות ובנימוס כי היא אישה עדינה מאוד.
תמיד בשטח למען כולם.

47
חתיך, למה לא ציינת בכתבה שזיינתה לי מוח שעות עם השאילות על דליה לפני שזיינת אותה?
לא מגיע לי קצת קרדית על הזיון שלך?

אבל הצלחת להפתיע אותי. אתה הבחור הרומנטי אוהב להספינק (לתת מכות עם היד)?

זה התחביב גם אצלי. כמובן בהסכמה ובעוצמה שמקובלת. מדבר אבל לא אל זונות (למעט אחת שהיה לי קשר רומנטי והיא לא שלי ולא לינה) אלה עם נשים נורמטיביות. כולן הסכימו. חלקן רק פעם אחת, חלקן - כול פעם.

והיו מקרים שהייתי מגיע לעוצמות ששחר שמקבלת 1600 שקל עבור סשן (יש שרשור אליה) לא הייתה עומדת בהן.

ערבה אנושית2010-07-22 12:52:12

48
רציתי לכתוב עידכון על ימי הפעילות שלה ועל הטלפון החדש שלה,ברשותכם:

דליה עובדת כל יום משעה 10:00 בבקר עד :18:00,ימי חופש שלה שישי ושבת.

טלפון חדש שלה: 054-7463015

תזיינו,תישתו,תיהנו.תחזרו הביתה עם ביצים ריקים.חיוך גדול

בקשר לעראבה אנושית הוא צודק..מגיע לו גם תודה,כי הוא דגם אותה לפני והמליץ לי עליה,שאלתי אותו כמה שאלות עליה ועל השירות שהיא נותנת,והוא המליץ לי בחום עליה,באמת המילים שלך היו במקום,היא שירותית ליבראלית כמו שציינתה,כל טוב לך עראבה ידיד יקר.

דליה סומנה אצלי (v) ואחזור לה בהיזדמנות הקרובה.
19LOLx82010-07-22 17:45:37
תמיד בשטח למען כולם.

49

איפה יוליה?יש מידע חדש עליה?

אגב מעניין שכולם מבסוטים אבל שוכחים את המיטה הנמוכה
שמתאימה יותר לאנשים נמוכים.צריך ממש כושר טוב לאדם גבוה לבוא מאחור.
לגבי נקיון?!!איך אפשר לדעת אם המקום נקי..הרי חשוך כמעט לגמרי
והמצעים נראים משומשים ביותר.פריסת מגבת לא מצביעה על כלום.
חוצמזה החוויה אכן שווה.אצבע למעלה

50

הייתי אצל דליה היום אגב הרחוב שבו היא נמצאת עובר שיפוץ ויש מלא עובדי עיריה בחוץ ממש אין דיסקרטיות נכנסתי אליה שמחה לראות אותי שוב התקלחתי ונכנסנו למיטה התחילה בנשיקות ומציצה אחר כך עברנו למיסיונרית וגמרתי ב69 התהפכתי עשתה לי מסג כמה דקות אחר כך עשתה לי בודי מסג מפנק נכנסנו ביחד למקלחת היא סיבנה אותי ואני אותה היה כיף והיא הביאה לי את הטלפון שלה ללקוחות קבועים וגם הוסיפה שבקרוב תעבור דירה לאיזור יותר טובStar

גייסון2010-08-03 15:48:17

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”