כ חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה - דף 5 - סקס אדיר

חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה

41
שלום לכולם
במהלך השבוע רציתי לבקר את לילי ומאחר שאני שונא מאוד לחכות הייתי מתקשר ולברר מה מידת הלחץ בדירה
תמיד היו אומרים שמחכים לה הרבה אנשים
התברר לי שהיא גם עובדת בימי שישי אז קפצתי לביקור בבוקר
לילי קיבלה אותי עם חיוך אישה יפה פנים יפות גוף רזה תחת עסיסי ביקשתי לגמור פעמים ...בתוספת תשלום
היא לא הסכימה אמרה שאני יכול לגמור רק פעם אחת למרות שאמרתי לה שאני שאני רגיש
טוב אך אפשר לסרב הגעתי חרמן אש רק מלחבק אותה
התחלנו במיזמוזים בעמידה ונגיעות הדדיות ביקשה שאני ישכב על המיטה והתחילה לרדת לאח הגדול
הירידה חלשה ( בלי גומי ) ביקשתי שתשים לי חליפה התחלנו ברכיבה אחרי כמה גניחות ראתה שזה לא עושה לי כלום
ביקשה להחליף תנוחה ..עברנו למסיונרית גם שם לא נהנתי כי היא נישכבה בלי לזוז לא יודע למה ממש לא נהנתי
החלפתי לתנוחה דוגי אמרתי יאללה תין לה חזק ולך הבתה
אחרי הגמירה נתנה לי מגבון ויצאה מהחדר לא חיבוק לא שלום......12 דקות והייתי מחוץ לדלת
תאמת אני מעדיף בפעם הבאה להיכנס עם נשים יותר בשלות עם נסיון יותר עשיר ולא רק עם פרצוף יפה

תחייה ותן לחיות

43
אוקיי חברים הילדה נשחקה תקבלו את זה.הייתי איתה היום היא נכנסה עם דמעות בעיניים אחרי מריבה עם הבנות שם שאלתי אותה מה קרה והיא סיפרה לי שפשוט כבר אין לה כוח היא עובדת מ-5 בערב בלי הפסקה של 5 דקות אפילו עד שעה 11.5 בלילה והיא עושה בערך 30 גברים בלילה.והיא אמרה שיש לה כבר כאבים נוראיים בכוס והיא חייבת חופש ולא רוצים לתת לה.היא בסך הכל בת -20 והיא גם אמא אז אפשר להבין את השחיקה שלה .

44
[QUOTE=כוכב הצפון]אוקיי חברים הילדה נשחקה תקבלו את זה.הייתי איתה היום היא נכנסה עם דמעות בעיניים אחרי מריבה עם הבנות שם שאלתי אותה מה קרה והיא סיפרה לי שפשוט כבר אין לה כוח היא עובדת מ-5 בערב בלי הפסקה של 5 דקות אפילו עד שעה 11.5 בלילה והיא עושה בערך 30 גברים בלילה.והיא אמרה שיש לה כבר כאבים נוראיים בכוס והיא חייבת חופש ולא רוצים לתת לה.היא בסך הכל בת -20 והיא גם אמא אז אפשר להבין את השחיקה שלה .[/QUOTE]

ממש לא נעים לשמוע דברים כאלה.
ולילי היא רק דוגמא אחת מאחוז מסוים של בנות שנקלעות למצבים שכאלה.
לא השחיקה אלא הלחץ הרב שמופעל על הבחורה מבעלת הבית/סרסור ושאר הבנות במקום.
אני יכול לומר שבלוינסקי המצב הוא שונה וערבה אנושית היקר יכול לחזק את דבריי.

זהו מקצוע קשה ודורש מאוד כוח נפשי ופיזי עם הרבה סיבולת.
לא כל בחורה צעירה מתאים לה לעבוד במכונים שבהם הדרישה היא גדולה
Follow your instincts, not your horniness

45

לא ידידי, המצב יקרוני לא שונה בכלל.

אומנם לא שמעתי על 30 לקוחות במשמרת (לפי שחר סגל לילי עובדת 2 משמרות) יש גם הרגשה אצל בנות אם כבר, אז כבר
משתדלות לקבל כמה שיותר. הקהל לקוחות בחלוצים הרבה יותר ברמה מבלוינסקי (כתבתי איזה קהל לצערי הוא רוב שם, נזהר שלא יאושם בגזענות). אבל אני חושב שבמידה רבה הרבה גם תלוי בבחורה. אני זוכר איך סינדי אמרה לי בשבוע ראשון שלה בזנות שהופתעה לטובה שלא מכריחים להכנס עם מי שהיא לא רוצה (נגיד חרידים שלא השמשו בדאודורנט אעם סאדיסטים). לילי לא חייבת לקבל 30 גברים. אחרות רק ישמחו מזה. אומנם גם כריסטינה מאוד מבוקשת.
אבל הלחץ על בנות מצד הבעלים הוא חזק. שבחורה חולה - היא מייד הופכת לקפריזית ולא בסדר. גם שלידידה שלנו אחרי מתיחת חזה איזה טינופת כמה פעמים תפס חזה בחוזקה שגרם לה כאבי תופת, קבלתי הסבר (לא מבחורה כמובן) שזה חלק מהמקצוע.
ולחברים של לילי קודם כול לשחר וכוכב הצפון: תסבירו לה שאין לה מה לפחד מבעלי הדירה. הם מרווחים אליה הון אז הם צריכים אותה, היא תמצא עבודה בכול מקום. שתיקח חופשה (אם לא מפחדת לעבד לקוחות בינתיים) ויקר שתסנן, שתיקח הפסקות. לא יגרשו אותה.
השחיקה כזאת לא מאפשרת ניצול טוב בכסף שהושג כול כך קשה. הכרתי זונות במכונים של 100 שקל שהתלבשו בתחתונים במחיר 1000 שקל (עם אבני חן) וקנו שעון ב20000. יש לי הרבה דוגמאות של בזבוזים נוראים של הכסף הקשה.

וההכי גרוע, כמו שאמרה לי בזמנה שלי אהובתי, שלחקן הגדול יש טפיל בבית. והעיפות לא משפרת שיקול טוב.

46
ערבה אני לא יודע אם ביקרת בחלוצים בזמן האחרון .אתה צריך להיות שם ולראות מה הולך על הילדה הזאת.כשאתה נכנס לדירה אתה לא רואה את לילי היא עסוקה עם לקוח ויש עוד שתי לקוחות לפחות שמחכים לה. אתה יושב עם הבנות שמשחקות קלפים כי אין להם עבודה וכל הטלפונים שמתקשרים מבקשים את לילי.לילדה[בת 20 אמא לתינוקת בת שנתיים]אין דקה הפסקה היא מוציאה לקוח מהדירה נכנסת להתקלח בנתיים מחכה כבר לקוח בחדר וחוזר חלילה אין לה את הזמן אפילו לסנן.אתמול היא ביקשה מהבנות שיתנו לה חופש והם לא רצו לתת לה בגלל זה היא הייתה שבורה.

47
אני מבין מצויין את המצוקה שלה.
אבל תסביר לה שיש לה זכות לנוח. בסוף היא תשבר ותפסיד הכול.

אתה ידיד שלה. תנסה לשכנע אותה שאין לה מה לפחד עם תעשה הפסקה.

לא יפטרו אותה היא תרנגולת שמטילה ביצי זהב.

הם צריכים אותה. היא רק תרווח בריאות וכסף אם תעמוד על שלה.

מספיק שתאיים שתעזוב - יסכימו לכול דבר.

העייפות מונע ממנה ללחם.

אני בעדה לא נגדה.

אם תסנן תתן שירות יותר טוב. תקבל טיפים. תחזור הביתה עם קצת כוח לפחות.

אני יודע את חמדנות של בעלי מקום. הם גם טיפשים הם יהרסו בחורה שמביאה להם אלפים רבים.

ואין כבר בחורות האלה במכונים. אבל הם מוכנים להרוס אותה, חושבים רק על רווח מידי. לטובתה היא חייבת לנוח.

אני חוזר: הם צריכים אותה.

48
[QUOTE=ערבה אנושית]

לא ידידי, המצב יקרוני לא שונה בכלל.

אומנם לא שמעתי על 30 לקוחות במשמרת (לפי שחר סגל לילי עובדת 2 משמרות) יש גם הרגשה אצל בנות אם כבר, אז כבר
משתדלות לקבל כמה שיותר. הקהל לקוחות בחלוצים הרבה יותר ברמה מבלוינסקי (כתבתי איזה קהל לצערי הוא רוב שם, נזהר שלא יאושם בגזענות). אבל אני חושב שבמידה רבה הרבה גם תלוי בבחורה. אני זוכר איך סינדי אמרה לי בשבוע ראשון שלה בזנות שהופתעה לטובה שלא מכריחים להכנס עם מי שהיא לא רוצה (נגיד חרידים שלא השמשו בדאודורנט אעם סאדיסטים). לילי לא חייבת לקבל 30 גברים. אחרות רק ישמחו מזה. אומנם גם כריסטינה מאוד מבוקשת.
אבל הלחץ על בנות מצד הבעלים הוא חזק. שבחורה חולה - היא מייד הופכת לקפריזית ולא בסדר. גם שלידידה שלנו אחרי מתיחת חזה איזה טינופת כמה פעמים תפס חזה בחוזקה שגרם לה כאבי תופת, קבלתי הסבר (לא מבחורה כמובן) שזה חלק מהמקצוע.
ולחברים של לילי קודם כול לשחר וכוכב הצפון: תסבירו לה שאין לה מה לפחד מבעלי הדירה. הם מרווחים אליה הון אז הם צריכים אותה, היא תמצא עבודה בכול מקום. שתיקח חופשה (אם לא מפחדת לעבד לקוחות בינתיים) ויקר שתסנן, שתיקח הפסקות. לא יגרשו אותה.
השחיקה כזאת לא מאפשרת ניצול טוב בכסף שהושג כול כך קשה. הכרתי זונות במכונים של 100 שקל שהתלבשו בתחתונים במחיר 1000 שקל (עם אבני חן) וקנו שעון ב20000. יש לי הרבה דוגמאות של בזבוזים נוראים של הכסף הקשה.

וההכי גרוע, כמו שאמרה לי בזמנה שלי אהובתי, שלחקן הגדול יש טפיל בבית. והעיפות לא משפרת שיקול טוב.
[/QUOTE]

נכון המצב העקרוני לא שונה בכלל בכל מה שקשור ללחץ והקושי והסבל הנפשי ..
אבל יש הבדל בין הבדל בין החלוצים ל-לוינסקי ששם לא מכריחים את הבנות.

ופה אני פונה אלייך כוכב..
אינני יודע עד כמה אתה קרוב ללילי אבל למה שלא תדבר איתה בפרטי (מחוץ לעבודה) ותציע לה שתלך ללוינסקי לעבוד.

SEXHUNTER2011-02-16 20:42:11
Follow your instincts, not your horniness

49
אני לא ידיד שלה אני פשוט אוהב מאוד להכנס איתה כי יש לי איתה כימיה מצוינת.והסיטואציה שהייתה אתמול קרתה במקרה לפני שניכנסתי איתה.וכמו שמי אני כוכב מהצפון הרחוק ואני נמצא בסיבוב שיחרור לחצים בתל אביב בערך פעם בחודש אז אולי יהיה מצב שעד שאפגוש אותה שוב אולי זה כבר לא יהיה בחלוצים.

50

לילי בחורה יפה, שמודעת לכוח שיש ליופי הסלאבי שלה בארץ( באוקראינה היא לא שווה הרבה)

אל תהיו תמימים, אם היא הייתה רוצה לעזוב את העבודה הזאת, היא בקלות יכלה לתפוס מישהו שהיה דואג לה במלוא מובן המילה.

אבל היא בחרה, למרות גילה הצעיר ויופיה המרענן , אני לא מרחם עליה, אל תרחמו, אני מכבד תמקצוע שלה, אבל כמה שהיא יפה, מראה גם עד כמה היא טיפשה, כי בחורה עם מראה כמו שלה, בארץ החרמנות שלנו , יכולה למצוא מספיק גברים חרמנים/מיתלהבים שידאגו לה לכל החיים.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”