כ טבלה רשמית ועדכנית של המכונים בדרום תא - דף 5 - סקס אדיר

טבלה רשמית ועדכנית של המכונים בדרום תא

41
כשמצב המזומנים קשה אני הולך לגליל 7 לבחורה עם הקעקועים אני חושב שקוראים לה אוקסנה. כוסית עם הרבה קעקועים ושדיים יפים עם סיליקון, זורמת לכל תנוחה אבל... ויש אבל, לא מוכנה למצוץ בלי חליפה ובכלל לא נראה לי שיש אצלה אקסטרות. בחורה יפה לשגר ולשכוח ב-100₪
מי שלא נותנת לבעלה אוכל בבית שלא תתפלא שהוא אוכל בחוץ

43
היתי אצל מרינה משיבת ציון 3 ישר שאלה אותי : נכון שלא הית אצלי ? אמרתי לה נכון אבל חבר שלי היה אצלך אז אמרה לי 120 שקל מציצה עם גומי אמרתי לה הוא אמר לי שאת עושה בלי גומי אז היא אמרה לי שהיא מבקשת מכל אחד שיגיד שהיא לא עושה ככה , אבל היא אמרה לי בסדר אעשה לך בלי גומי אבל אמרתי לה שאני רוצה לגמור לה בפה אז היא אמרה לי זה עולה 150 שקל אמרתי לה אמרו לי 120 שקל , היא אמרה לי בסדר רק הפעם אבל פעם הבאה שאזכור זה 150 שקל , היה קצת נשיקות בשפתיים אבל היא לא משתפת פעולה גמרתי לה בפה הכניסה לי אצבע לתחת ליקקה לי ביצה אחת , לא מלחיצה יש מקלחת מראה סביר , יש חיכוך קצת בכוס , נראה לי שבפעם הראשונה היא די סגורה עם לקוח חדש , מישהו היה אצלה וקיבל חדירה ללר גומי כמו אצל קמילה או קטיה כמו שכתבו כאן ? סתם אני שואל בשביל הסקרנות שאנשים ידעו את זה כאן לא שאני מעוניין בכך .

45
למוצץ בזוית: אתה מקבל פינוק במחיר שאף אחת לא נותנת ואתה מתמקח על עוד 30 שקל. זה לא מכבד אותך ולא את שאר אנשי הפורום. אני משאיר לה טיפ קבוע מבלי שהיא תבקש.
תן קצת כבוד גם לנשים שעוסקות במקצוע העתיק - בסופו של דבר היא בן אדם.

46
אני מכיר את מרינה כמה שנים ואני די קבוע אצלה. היא כם הקבועה שלי.
אין מצב שהיא תיתן להכניס לה בלי גומי או לגמור בפנים כך. היא מוצצת בלי גומי ונונת לגמור בפה.
אצבע בתחת היא לא מכניסה, לכל היותר משחקת בפתח של התחת

49
מאוד פשוט מגיע מרחוב צלנוב ונכנס ימינה זב הבניין השני מצד שמאל.
בנוסף יש לך מדרגות חיצוניות כדאי להגיע לתצר.
עוד פריט שתוכל למצוא זה את הבריזנט שמכסה את הכניסה גם .
כול גודל הרחוב הוא 100 מטר אין מצב ללכת לאיבוד שם.
בהצלחה
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”