כ חיזקיהו המלך-איחוד דיונים עם כל הבנות - דף 5 - סקס אדיר

חיזקיהו המלך-איחוד דיונים עם כל הבנות

43
הגעתי אתמול בצהריים ככה בשביל הכיף, פתחה לי את הדלת אווה, אז אמרתי יאללה,

נדגמה על ידי מס' פעמים, גוף סבבה, באיזור ה 40+ , אבל שמור יפה מאוד, חזה יפה, רזה , הביאה מציצה מקונדמת תוך כדי לפיתת השדיים שלה על ידי,

לאחר מכן רכיבה כושלת בחלקה, אני לא מסתדר עם התנוחה הזו כל כך, עדיין ידי לפתו את דדיה
ובסוף דוגי והפצצה לתוך הקונדום, (תוך כדי לישה חלקית של הציצים)

יש לציין שהארוע היה בסביבות 13:00, שהבאתי ביד על הבוקר שקמתי, ככה לקח זמן עד שגמרתי,

נ.ב
אין לי שמץ למה הלכתי לזיין שם, אני ממש ממש לא חרמן , וסתם מתוך שעמום עשיתי את זה, זה קורה לי תמיד.

120 , סביר לחלוטין , הכל מקונדם.

בד"כ אווה ומאשה הן במשמרת ראשונה, עד 18:00

44
עדכון מיוחד לגבי אריתראים וסודנים במקומות האלה:
לפני כשבועיים הייתי בחזקיה המלך ואוסיף שיש מישהי חדשה בחזקיה המלך בשם מרינה שהגיעה לשם ממקום אחר (לא הייתה מוכנה להגיד מאיפה בדיוק אבל *כנראה* גם בסגנון של מילפית ב 120) אני לא חזק בתיאורים רק יכול להגיד שהיא הייתה מאוד סבלנית ופינקה טוב :)
לאחר האקט שוחחחתי איתה מעט, זה היה היום השני שלה במקום הזה, לכן שאלתי מהי סיבת המעבר שלה. התשובה שלה הייתה כמעט במילים האלה "מגיעים לכאן הרבה פחות שחורים". כמובן שניסיתי לדלות כמה שיותר מידע ושאלתי היכן עבדה קודם אבל לא רצתה לומר. לשאלתי האם גם לכאן הם מגיעים היא אמרה שכן אבל הרבה פחות והן נזהרות (יש גומי)
אז חברים שכל אחד יעשה מה שבא לו עם המידע הנל והמון כיף :)

נ.ב
אם מישהו מכיר שרשורים נוספים על מקומות עם אריתראים/סודנים מוזמן לפרסם שם את תגובתי..
נשבע לך לא בוגד בחיית עיוני לא בוגד

48
יש את מרינה המתולוגית של חזקיהו המלך מימים ימיה, שפרשה ב2009, אני עוד זוכר שיצאתי באמצע שעור באוניברסיטה כדי להתקשר אליה , היה לי את הטלפון האישי שלה, והיא התעצבנה ואמרה שהיא לא עובדת יותר ושאמחק את המספרמבולבלOuch

מרינה נוספת, היתה בעבר במכון מול תמ"י בצמוד למגרש חניה בתשלום, ממש בקומת קרקע של בניין, כמובן שהייתי מגיע רק בשעה מאוחרת מאוד 23:00 כדי לא לשלם חניה לחניון, היה במכון ההוא סרסור בשם ויקטור עם משקפיים, אני זוכר שזה ליד רחוב 1245 או משהו כזה, (מי נותן שם כזה דפוק לרחוב, מה זה תרגיל בסדרות חשבוניות?)
גם אז היא הביאה לי את הטלפון שלה , ובסוף זיינתי אותה כמה פעמים בדירה שלה ברחוב הגבול 6 בצמוד לרחוב בלפור בבת ים,

מרינה מיתולגית , כולם מכירים, מילף שמנמנה גובה 170 או 168, בלונדינית, סקסית, לבנה חזה פצצה, שיניים היו בעבר רקובות, אבל עשתה שיפוץ בזמנו, (רואים שהלך לה טוב בביזניס),

מרינה השניה, היתה גם מלאה עם חזה גדול, גבוהה 177 בערך, אבל עשתה דיאטה כשעברה לעבוד בבת ים,

דרך אגב, מחשבה שעלתה לי בראש
זונה בשם מרינה, זה כמו להגיד מאזדה 3 אפורה שנת 2007 מליסיניג,
זה כל כך נפוץ....

50
אוקי לאור הרבה בקשות ולמרות שזה היה יחסית מזמן (הזיכרון שלי לא תמיד להיט...) אני אנסה לפרט קצת:
שיער ארוך (לא בלונדיני אבל כולן צובעות) אם אני זוכר נכון תסרוקת גלית חלקה כזאת, חזה גדול יפה וטבעי לא שמנה (ממש קצת, יכולה להגיד על עצמה "מלאה במקומות הנכונים) החזה מעט נופל אבל בגלל הגיל (סביבות 50 נראה לי..) אבל ממש יפה למרות זאת!
פינוק טוב עד טוב מאוד, עשתה כל מה שביקשתי (מחיר רגיל לא כולל תוספות אבל גם לא ביקשתי משהו מיוחד..)
אולי בשבוע הבא אני יהיה שם שוב ואוכל לעדכן יותר.. עד אז שיהיה לכולם שבוע טוב :)
נשבע לך לא בוגד בחיית עיוני לא בוגד

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”