[QUOTE=פטישחשמלי]
רק אל תשכח את ריח השום הנורא שעולה ממנה ובכלל מהדירה המסריחה ...
היא חצתה מזמן את הארבעים יותר קרובה ל חמישים !
[/QUOTE]
[QUOTE=מתקתק וותיק]
אחי " הפטיש החשמלי"
אין ריח של שום בדירה .
כל הדירה מקושטת עם נרות ריחניים דולקים להרגשה ואווירה נוחים .( כמו במכון מסאזים אמיתי)
לא נראה לי שהיא בסביבות ה 50 , הייתי נותן לה 45 ומטה .
[/QUOTE]
[QUOTE=המנוסה]
יאנה אלופת השום
כן היא אמרה לי פעם כשרמזתי לה על ריח השום המזעזע הבוקע מגרונה - כן, אני חייבת לאכול לפני העבודה כמה שיני שום כי זה מחטא את החיידקים שיש לכם בשפיך.
יאנה מקפידה מאד על בריאותה בסייגים מסויימים כמו גמירה על חור התחת - לא משהו שחכמי רפואת הHIV היו ממליצים אבל כמו הקולגות שלה היא לוקה מאד בהבנה בסיסית של דרכי ההדבקות וסבורה באמת שכמה שיני שום יושיעו אותה מאימת המחלה רק שהיא קצת נסחפת ובקיבוץ דורות קצת מודאגים כי נראה לי שהיא צורכת את מרבית יבול השום בישראל.
לא נהיה עדינים - הגברת מסריחה משום באופן מזעזע לא רק מפיה אלא גם מעור גופה והאמת שכל הדירה כולה ספוגת ריח שום באופן מטריד למדי.
חוץ מזה אם צלחתם את הגיהינום הזה אז היא באמת מבוגרת 50++ חלקת עור , ממש לא יפה אך לא מכוערת ובעלת גוף פרופורציוני ספורטיבי - היא מדוושת באופניה מבת יום למתחם הבורסה וחזרה כל יום מה שבא לידי ביטוי בישבנה ובטנה המוצקים אולי אפילו יותר מדי .
מציצה משובחת אם תרצו עם מים חמים , גניחות מזוייפות להפליא אך מחרמנות למרות שברור שהיא בתפקיד חנה רובינא ובעיקרון מפנקת מעולה .
חזרתי פעם נוספת כדי לוודא או להתפלל שאזל מלאי השום אך לשווא . הריח שוכן לבטח בדירתה והיא מורחת אותו על אברכם באהבה. והשבוע שהלכתי לקנות שום בשוק אמר לי המוכר בעצב : נגמר. יאנה לקחה הכל ."
תהנו . כנראה שיש מחיר לפינוק מלא ב 200 שקל

[/QUOTE]
[QUOTE=מתקתק וותיק]לא מתווכח עם מנוסים ממני.
אישית לא הרחתי שום וכחובב בישול מושבע לא נדף ממנה ריח של שום וגם לא מהדירה
[/QUOTE]
[QUOTE=אשי]
היא ניסתה להיתאבק איתי אבל הראתי לה מאיפה אני משתין והיא מהר מאד הפסיקה
אך יש לה כוח למלעונה
[/QUOTE]
[QUOTE=yooz]
והדבר שגרם לי לברוח הוא הבקשה שלה לירוק למנוש שלה ומבקשת לשפשף את הזין, בתקווה שתכניס אותו, אם היא רואה שאתה בעניין, לזיין בלי גומי, דוחפת אותו בפנים.
מאוד ליברלית ואף מוכנה ללא גומי, גם לחבר שלי ששלחתי אליה עשתה אותו דבר, חברים זהירות יתר.
בחורה עם כושר גופני ויכולה לטפל בהרבה גברים ביום,
[/QUOTE]
[QUOTE=chico] [QUOTE=gordonboy] אחד מהשרשורים הדוחים..איך בן אדם מוכן לשלם כסף כדי לזיין אישה מופרעת שמוכנה לשכב ללא קונדום ואלוהים יודע איזה מחלות יש לה וכמו כן היא לא הגיינית ולפי מספר דיווחים פה מסריחה מכל מקום אפשרי..ועדיין אנשים מתעניינים..פשוט לקרוא ולהקיא
[/QUOTE]
כבעל ניסיון כאן מצאתי את עצמי לא פעם ולא פעמיים כותב ביקורת קטלנית על בחורה ואח״כ מופצץ באינסוף בקשות לקבלת המספר, כאילו לא קראו בכלל מה שכתבתי. מה אגיד לך, כנראה שאנחנו הגברים באמת עם מטומטם...[/QUOTE]
[QUOTE=רוני כהן]
תקתקנית מארץ התקתקניות ולא מתנצלת על כך.
היא מדברת בלי הפסקה,חופרת בלי סוף.
לגבי הסקס הלא מוגן,שאנשים כתבו פה,אני יודע שאין לה בעיה בלי גומי רק מבקשת לא לגמור בפנים.
אחרי ששמעתי ממנה שאפשר לחדור בלי גומיה,נתתי שפריץ בפה,ואמרתי נגמר הסיפור שלי עם הבחורה הזאתי.
החיים חשובים,לא צריך להסתכן.
[/QUOTE]
[QUOTE=קרומבה]
יאנה אכלה גם לי את הבננה
(וגם את האגוזים וגם את העין החומה).
אתמול, מיד אחרי שהתפרסם הפוסט על יאנה, בעוד התורן מתחיל לעשות לי לוחמה פסיכולוגית בעד ונגד, לא התאפקתי וצלצלתי...
תוך חצי שעה התייצבתי אצל הגב' וכבר בדלת הבנתי שזה הולך להיות שואו.
העלמה, בת 50 ומעלה, לא נערת החן ולא קרובה של בר. סתם קוקוריקו.
"מה אתה אוהב?" שואלת המשתדלת. אני אוהב חורף ואת פיודור דוסטויבסקי,עניתי לה בחיוך. העלמה החלה בסדרת פקודות שבסופן מצאתי את עצמי על
המיטה, עם האחוריים באוויר, כשהעלמה מנסה להבריג את לשונה את תוך
העין החומה. פתאום הרימה את ראשה ואמרה לי:
"אני אוהבת אנשיםעם חוש הומור". זהו. סוף סוף מישהו אוהב אותי בעולם הזה.ממשיכה בעשייה עם העין החומה ופתאום שואלת אם אפשר גם לטעום
את הביצים. בהתחלה הרשיתי לה רק קצת, אבל היא לא יכלה להתאפק...
פתאום אומרת לי : "עכשיו אני רוצה אתה מרטיב לי כוס". עוברת למיטת העיסוי
ומתחילה לירוק על עצמה לכיוון המנוע. כמובן שגם אני קיבלתי רסיסי רוק.
התחילה לשפשף לי את הזין בכוס ומוציאה קולות של גרביל מנוזל.
ניסתה להכניס את הזין בלי קונדום, אבל לא נתתי לזה לקרות.
הסיום הרטוב הגיע וחצי טון זרע כיסה את שערות ראשה הקצרות.
לסיכום:
חוויה חד פעמית. אפשר ליהנות במאתיים ₪.
אבל...משהו שם לא מרגיש לי טוב.
יש לה יציאות של מטורפת
היא דוחה עם היריקות שלהיש לה צלקות ארוכות ומקבילות על הגב.
שותה מים ויורקת אותם לתוך דלי (בהתחלה חשבתי שהיא עושה הופעת יריקת אש)עלות 200 ₪. קטע שצריך לעבור. לשים וי.
רק לשים גומייה.
בברכת "חייבים לייבש את בלוטות הרוק"ק.[/QUOTE]
[QUOTE=מרק שגל]
עוד שתי דברים שממש הפריעו לי אחד שיצאתי בסלון שכבה משהי וראתה טלווזיה ובחוץ נתקלתי בלקוח הבא.
[/QUOTE]
[QUOTE=פטישחשמלי] [QUOTE=צעיר לנצח]זה מדהים שהדיווחים של אלה מדווחים, מסתיימים בזה שהם מסכמים שהם לא יחזרו
כלומר, אנשים פחות או יותר מרוצים,גם מציינים שזה מיוחד
אבל לא יחזרו.
ואני אומר, אם אנשים מחליטים לא לחזור, הם מבינים שיש שם בעיה.
[/QUOTE]
איך אפשר לחזור למפעל השום הנצחי הזה ?
אולי רק בעזרת מסכת אב"כ ובלון חמצן מועשר
עם פילטר חזק במיוחד ...
[/QUOTE]
[QUOTE=zogsexy]תכלס..יש משהו גם נחמד וגם עצוב בפוסט הזה...נחמד זה לדעת שזונות יכולות להמשיך לשעשע גם בגיל 50+ וביטוח לאומי והטבע לא ממש מוציאים אותך לפנסיה.והעצוב ....שלמרות שכולם מזהירים עדין הם נופלים לרגלייה של בחורה שרוצה לעשות לך בדיקה רטאלית עמוקה על הלשון.למען ההגינות לפני 10 שנים או יותר ביקרתי את הבחורה...מה שהסגיר אותה כדי לדעת שזאת היא-זה רייח השום.עכשיו שלא תבינו לא נכון,אני מאוד אוהב שום....בערמות....רק לפני סקס...זה לא כלכך סקסי....פטיש חשמל הביא את ההמלצה הכי טובה לסקרנים...![/QUOTE]
[QUOTE=charmer]
דיווח ענק...אין על סגולותיו של השום
[/QUOTE]
[QUOTE=rovvi55]
וואלה אחת כזאת אם נקרע לי הקונדום איתה רק מהלחץ אני יחלה בHIV [/QUOTE]
[QUOTE=חמש תלתן]
אחת כזאת, רק מלקרוא את הדיווחים אפשר לחלות ב-HIV
[/QUOTE]
[QUOTE=סרחיו]תקשיבו????האישה כבר לקראת גיל 60????
אבל..יודעת לתת עבודה...
מציצה מדהימה ומושקעת...
יודעת לחרמן...
ואוהבת שפיך....
שווה 200שח...
כולל מסאז מפנק..
[/QUOTE]
[QUOTE=מתיזון]
הדיווחים כאן גרמו לי גם להגיע - תודה לכולם.את המפגש אפשר לסכם בהזוי עד הזוי מאוד,
קיבלה אותי בשעה שקבענו בדיוק, כבר לפני שנכנסתי הכנתי את עצמי לגל ריח השום שדווח כאן,
כשנכנסתי לחדר התחלתי לרחרח ולא הרחתי משהו חריג, אך גל הריח החריף לא אחר להגיע כשהעלמה פתחה את פיה.
למזלי פיתחתי כושר עמידות לריחות כאשר הייתי מחליף טיטולים לבת שלי הקטנה.
לאחר מקלחת קצרה שלי החלה הגברת לנגב אותי ולרדת למציצה כאשר אני עומד מעליה, מציצה מעולה עם מים חמים בפיה גרמו להוד מעלתו להתרומם, מכאן החלק ההזוי החל:
הזוי 1 - רק לאחר המציצה ביקשה תשלום כי "כסף עושה אותה שמחה וחרמנית" כלשונה.
השכיבה אותי על הבטן וירדה לרימינג מעולה עם לשון חמה.
הזוי 2 - פתאום היא נשכבה עליי (על הגב) ולא זזה כמה שניות טובות, מין הפסקה לא מובנת.
הפכה אותי על הגב והחלה במציצה ושליקת ביצים טובה, ושוב הפסקה תמוהה של כמה שניות.
הזוי 3 - ציוותה עליי לעמוד ולא לזוז בזמן שהיא שותה מי פה לחיטוי ויורקת לתוך דלי.
נשכבה על מיטת העיסוי עם רגליים מפושקות והחלה לירוק לעצמה על הכוס
ביקשה שגם אני ארק עליה- ירקתי.
ביקשה עוד - ירקתי עוד.
ביקשה יותר - אמרתי אין רוק , פה יבש כבר.
אחרי סשן היריקות ביקשה שאחכך את הזין על שפתי הכוס שלה, כמתחננת שאכניס אותו
כשראתה שאני לא מכניס אמרה "יש גם קנדום אם אתה רוצה" ויתרתי על הזיון וביקשתי לגמור בפה.
הגמירה היתה טובה קיבלה את כל המטען והמשיכה להחזיק את הזין בפה עד הטיפה האחרונה.
לסיכום:
חוויה יוצאת דופן.
אני לא מצטער שהלכתי, אבל מצטער- יותר לא אלך.
[/QUOTE]
[QUOTE=אשי]איך נגמר לך הרוק? היית שותה קצת מים מהדלי
ותחליף את הניק שלך הוכחת קבל עם שאתה לא מתיזון
[/QUOTE]
[QUOTE=מתיזון]
תודה על העצה אשי, אתה יכול רק לקפוץ...[/QUOTE]
פוסט הזוי 
לצחוק,
או לבכות,
?