כ מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40 - דף 6 - סקס אדיר

מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40

51

אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו ?

הבן אדם פעם ראשונה אצל נערת ליווי התרגש לא ידע כל כך איך מתנהגים ורצה רק לזרום ,

זה טבעי שלא עמד לך בגלל כל הלחץ מסביב ,אבל בסך הכל היית בסדר

לא נורא תלך שוב פעם ותהיה רגוע גם אם לא תגמור (אל תחשוב כל הזמן בראש "יאללה לגמור נו מה קורה ")

תהיה משוחרר תשתה איזה כוסית וודקה רד בול לפני זה יעלה לך את הבטחון ותשחרר את כל מחשבותיך תהיה צלול

גם אם לא גמרת תחשוב : מצצו לך,ליקקו לך פינקו אותך,מסאג',ליקקת כוס נגעת בציצי ,ועוד .... מה לא כיף ?

עכשיו אם תזיין ותגמור זה נכון שזה השיא אבל אחי תשתחרר ותחליף נערות ליווי כמו גרביים זה יבוא לבד.

ולכל החוכמולוגים תעזבו את הילד אתם לא עוזרים למורל שלו.

תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

52
כן אני לא מבין מה הם מעליבים אותי. אני הלכתי לשם אחרי שייעצו לי בפורום וראיתי מה חד קרן אומר ובחורות שהוא ממליץ. והודעות.פרטיות לא עובדות אז לקחתי כמו רולטה מה שיהיה יהיה וזהו....מאיפה אני יודע מה הולך וזה. אפילו הבחורה בסוף שאלה איך אני מרגיש והציעה לי עוד לשתות ואמרה שנה טובה וזה. ככה שממש לא עשיתי משהו לא בסדר.

אני לא מבין איך אפשר לתכנן סקס כאילו שקונים מוצר או לתכן אקטים כמו רכישה בסופר.....סקס דיסקרטי אמור להיות הגשמת פנטזיות וזרימה..מה שכן נראה לי שעדיף למצוא חברה...ידידה ילדה משהו כזה...מאשר לרדת לבחורות עובדות......גם השרון שלכם וכל אל שלוקחות 1000 שקל - מה היא מראה לכם מסמכים מהרופא? איך אני יכול לדעת שאני לא אקבל מחלות ? בקיצור המסקנה שלי שגם להנות עם נערות עובדות זה כמו לצאת לדייטינג..או שעובד או שלא רק שפה שמים פי 5 מאשר מסעדה...שאפילו היום עבודה לא מכסה לי את זה. אבלל אני אנסה עוד כמה פעמים כי סך הכל זה הרפתקאות שאין ביום יום חח כסף שהבחורות האלה מקבלות זה נטו אליהם ? או שהם גם משלמות מיסים וכל זה חח ?
Love is in the air - Blinding me with smoke,

You are the air i breathe - When i choke

Get out of my row boat

54
עם הה.פרטיות היו עובדות הייתי יכול לתאר לחד קרן בדיוק את הבית שלה ומה שיש בחדר ובמקלחת כדי שתאמינו.
מי שרוצה לרדת עליי שלא יגיב.
הא ולסיכום כי זה אשכול המלצות..אני ממליץ...הבחורה ממש נחמדה...הגוף ממש סקסי...מטופח..פנים סבירות + ונראי פחות מהגיל וסבלנית וזורמת. והיא גם לא נקראית שמנה - יש לה תחת ממש סבבה כמו שני פלחי מלון + והיא ממש לא שמנה..קצת בטן סקסית ! כמו של כל פרחה ישראלית מצוייה + ציצי חמוד.

Get out of my row boat

56
תודה יוניקרון. שנה טובה גם לך. פעם הבאה אני אלך עם חבר לאיזה מקום בלי עייפות או לחץ וחרדת ביצוע ונדווח.
אני ממש מקווה שאין לי בעיה בגמירה בחדירה. כי נראה לי שזה הרבה יותר קשה- עם הזין שלי רגיל לגמור מזה שאני משפשף לעצמי איך הוא יגמור מחדירה לכוס ? ועוד עם קונדום עליו ?

Get out of my row boat

57

DUDE

נראה לי שהכנסת עצמך למצב לא נעים. אינני מאמין לך שהתנהגת כפי שדיווחת בהתחלה. נראה לי שאינך מנוסה ורצית להראות "אחד מהחברה" בפורום ולכן כתבת כפי שכתבת. לכן גם לרוב הקוראים זה נראה עקום/מזויף, בכל מקרה, לאחר שכתבת לר יכולת לסגת ולכן ניסית לתקן בעידון העניין. בכל מקרה - מקוה שלמדת מהעניין ואם היית כנה בחלק מהדיווח - לפחות היה לך האומץ לחשוף את עצמך, וגם זה טוב. אני חושב שיוניקורן סיכם בדברי זהב את כל המעמד. קח לתשומת ליבך ובהצלחה בעתיד

do good and live good

60
כל מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי כל הדיווח כל מילה מתוכו היה אמת וזה בדיוק מה שקרה.
תשומת לב ? מה אני הומו ? צריך שגברים וירטואלים יותר מבוגרים ממני יחבבו אותי ?
נרשמתי לאתר הזה בשביל לדעת איפה אפשר להגשים פנטזיות ואיך - לא בשביל למצוא חברים.
סה"כ הלכתי פעם ראשונה לסקס בתשלום וסיפרתי מה קרה ושלא הצלחתי לגמור ואתם מעליבים אותי.
ואני חושב שדווקא זה סבבה יותר שהבחרוה זרמה איתי ונתנה לי לעשות דברים מאשר מה שאתם אומרים פה שאתם שואלים כל דברו ומתכננים כמו רשימת קניות בסופר.

Get out of my row boat

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”