כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 6 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

51
קראתי שהיא כבר לא עובדת בראשית כוחמה אבל זה מה שידידה שלי אמרה לי וחשבתי שהיא לא מעודכנת.
על הבטן שלה גם כתבתי משמועה.

גם אותי קטיה לא הסכימה לקבל למרות שהיה לנו זיון מצוין לאחר שחייכתי לדליה בסלומה 151.

52
צחוקהיי אחים שלי היום תקפה אותי חרמנות הייתי חייב לפרוק מטענים.
אז קפצתי לראשית חכמה 16 (סלמה 88) קיצר נכנסתי מקום מאוד נקי
בהתחלה פתחה לי את הדלת אלונה (כבר כתבתי אליה לפני חודש) בחורה רוסיה גבוה נקייה בלונדינית שדיים ממש קטנות ותחת חצוףקריצה ביקשתי ממנה מציצה +גמירה בפה,היא לא עושה גמירה בפה,ואז נכנסה קטייהTongueTongueTongue
בחורה רוסיה 1.65 ניראה לי, גוף ממש סקסי,של אישה כמו שצריך להיות,חזה בינוני + ועור מאוד רךTongue בפנים היא מאוד חמודה.
היא ניגשה אלי לחדר עם מגבת עלייה ושאלה אותי מה שאני ירצה,אמרתי לה מציצה +גמירה בפה, היא אמרה לי שאלונה אמרה לה שלוקח לי הרבה מאוד מאוד זמן לגמור (האמת שזה כימעט כל החצי שעה ) בקיצר סיכמתי איתה מציצה +גמירה בפה 180.
בלי הגמירה בפה זה היה יוצא 130 ש"ח.
הלכתי להיתקלח,דרך אגב מקלחת מאוד נקייה עם תחליב רחצה קוקוס זה הכי אהוב אלי.
חזרתי חיכיתי לקטייה בחדר 5 דקות היא באה התחלנו לדבר קצת (מאוד מצחיקה,אשת שיחה)
ואז היא התחילה לנשק לי תגוף ותפטמות ואז התחילה לרדת לכיוון השרביט שלי,התחילה ללק תביצים ואז ניגשה לשרביט והתחילה למצוץ,האמת שהיא מוצצת עם טיפה שיניים אבל לא שורטת או משהו כזה ממש נחמד
עשתה לי ביד כשהיא מוצצת תחלק העליון ואז הגיעה הגמירה המיוכלת, רוקנתי את מטעני בתוך פייה היא מצצה עוד קצת ואז ירקה לפח.
בקיצר חברה המציצה הזאת הייתה בין הטובות שקיבלתי קטייה בחורה נהדרת באמת נהנתי מכל רגע
בטוח שאני יחזורצחוק
תהנו....
"עם אתה אדם דתי אתה מדבר עם אלוהים,עם הוא עונה לך את פסיכי"

53
חברה אני צריך "הבנה" קטנה , לגביי קטיה
כשהייתי איתה (היה דיווח) למשך כשעה , היא טענה כי יש לי גדול מידיי , ולמרות שהייתי דיי עדין , כאב לה -ניחה

הלכתי עם דון דג-דה-ג'אן (שמע עליה , והיה "חייב לזיין אותה") , הדון הוא לא טיפוס עדין , הוא אוהב לזיין בפראות , ולהצליף תוך כדי .

ופעם יצא לי לראות את הכלי שלו ,, כ4-5 ס"מ יותר משלי, , ,

עכשיו

הייתי אצלה לא מזמן חיכתי בתור.

וכשהיא ראתה אותי עברה מחיוך לפרצוף חמצמץ....????

נעלמה לכ5 דק' (וזה חלק מהליכלוך , כי אם את לא מעוניינת אחרי שחיכו לך כרבע שעה ,,שחררי את הבן-אדם , יש לו עוד זונות לבקר)

ואחכ' הואילה בטובה לדבר איתי , ולהסביר לי , שיש לה חברה "מה זה מתאימה לי חבל"ז",,,,ישר ידעתי שמדובר במרינה , ומרינה בכלל לא הסיגנון שאני אוהב

התרוצים שהיו לה ,,,,"יש לך גדול מידיי"

-"לחבר שלי שהבאתי , יש גדול יותר"

-כן ,,, אבל קשה לך לגמור" ,,

-אין שום בעיה בחצי - שעה ,,,לא גמרתי מהר כי ידעתי שיש לי שעה , וגם אם אני לא אגמור אין בעיה לעצור

ולצאת כשיגמר הזמן.

-"אני עדינה"

וכאן התאפקתי מלאמר " בחייאת ראבק , החבר שהבאתי סדיסט , ואל תגידי לי שלא חטפת ממנו הפלקות בטוסיק (הוא עידכן אותי)

וד"א .....היא רצתה לתת לו את הפלאפון האישי , ושבפעם הבאה יקבע איתה לשעה......נו!!!

כשסיפרתי את זה לדון , הוא הקנית אותי (הקנטה הסטנדרתית שלו)...."היא נדלקה עליי , ולא עלייך , בי היא אוהבת גבוהים ובהירים....

בד"כ אני לא מתייחס להקנטות הללו כשמדובר בבחורות שאני מנסה להכיר ,,, אבל החייאת רבאק ,,,,גם זונה , תסנן בגלל גובה או צבע עור?

אם אני טועה ,,אז מה התרוץ האמיתי שלה למה לא!!!???
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

55
יש משהו , במה שאתם אומרים ,,,אבל למה לשקר?בסופו של דבר כשמשקרים ב"מצח נחושה" (עצם ההשוואה עם החבר
זה מאוד פוגע , וגורם להרגשה מזופטת,,,(גם זונה שאני מוכן לשלם לה דוחה אותי?)

עיינו ותראו את ההשוואה ביני לחבר ותבינו למה היא שיקרה במצח נחושה ,,,,
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

58

יש באותה דירה אלונה. פי 100 יותר נשית מקטיה.

בחורה נהדרת, זיון פנטסטי.

למה לך להתעקש על בחורה לא נורמלית.

היה לי זיון מצוין עם קטיה עד שחייכתי פעם לדליה שעובדת עכשיו במטלון 63 וקטיה לא הסכימה לקבל אותי עוד.

אבל גם שנהניתי מזיון איתההרגשתי עומת נפש ממנה.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”