חברה אני צריך "הבנה" קטנה , לגביי קטיה
כשהייתי איתה (היה דיווח) למשך כשעה , היא טענה כי יש לי גדול מידיי , ולמרות שהייתי דיי עדין , כאב לה -ניחה
הלכתי עם דון דג-דה-ג'אן (שמע עליה , והיה "חייב לזיין אותה") , הדון הוא לא טיפוס עדין , הוא אוהב לזיין בפראות , ולהצליף תוך כדי .
ופעם יצא לי לראות את הכלי שלו ,, כ4-5 ס"מ יותר משלי, , ,
עכשיו
הייתי אצלה לא מזמן חיכתי בתור.
וכשהיא ראתה אותי עברה מחיוך לפרצוף חמצמץ....????
נעלמה לכ5 דק' (וזה חלק מהליכלוך , כי אם את לא מעוניינת אחרי שחיכו לך כרבע שעה ,,שחררי את הבן-אדם , יש לו עוד זונות לבקר)
ואחכ' הואילה בטובה לדבר איתי , ולהסביר לי , שיש לה חברה "מה זה מתאימה לי חבל"ז",,,,ישר ידעתי שמדובר במרינה , ומרינה בכלל לא הסיגנון שאני אוהב
התרוצים שהיו לה ,,,,"יש לך גדול מידיי"
-"לחבר שלי שהבאתי , יש גדול יותר"
-כן ,,, אבל קשה לך לגמור" ,,
-אין שום בעיה בחצי - שעה ,,,לא גמרתי מהר כי ידעתי שיש לי שעה , וגם אם אני לא אגמור אין בעיה לעצור
ולצאת כשיגמר הזמן.
-"אני עדינה"
וכאן התאפקתי מלאמר " בחייאת ראבק , החבר שהבאתי סדיסט , ואל תגידי לי שלא חטפת ממנו הפלקות בטוסיק (הוא עידכן אותי)
וד"א .....היא רצתה לתת לו את הפלאפון האישי , ושבפעם הבאה יקבע איתה לשעה......נו!!!
כשסיפרתי את זה לדון , הוא הקנית אותי (הקנטה הסטנדרתית שלו)...."היא נדלקה עליי , ולא עלייך , בי היא אוהבת גבוהים ובהירים....
בד"כ אני לא מתייחס להקנטות הללו כשמדובר בבחורות שאני מנסה להכיר ,,, אבל החייאת רבאק ,,,,גם זונה , תסנן בגלל גובה או צבע עור?
אם אני טועה ,,אז מה התרוץ האמיתי שלה למה לא!!!???