מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח
52התכוונתי הקצפה = גמירה בפה
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
54הייתי אצלה אתמול .לגבי המראה כבר כתבתם ותיארתם אז אין לי מה הלהוסיף המראה שהיא מקבלת אותך בגופיה ושמבליטה את החזה הענק שלה כבר עושה את זה בכניסה לבית.
איך שניכנסתי קיבלה אותי בחיבוק רחב המצידה אותי אליה (כיף להרגיש את החזה הענק שלה )הצמידה לי נשיקה
נשיקה מדהימה והלכנוט לחד העבודה משם המשכנו לאמבטיה עזרה לי להתקלח דאגה למקומות הרגישים ונתנה לי לנסותאת הסבונים הריחניים שלה.חזרנו לחדר העבודה נשכבתי על הבטן התחילה בעיסוי עדין בכתפיים גב כפות רגליים ואז התחילה לפנק לי את הישבניםוהחריץ שביניהם כולל חור של התחת האצבעות שלה והלשון שלה לקחו אותי לגבהים שלא הייתי בהם ובמקביל יד השניהמפנקת כבר את השמוליקשנעמד ואיים להתפרץ
עצרתי אותה עברנו למיטה וסיכמנו שנתחיל במציצה כידי להחזיר אותו להיות קשה וכאשר היה במצב מוכן לפעולה עברנו לזיון שדיים הגדולות והנפלאות שלה הרגע הגדול הגיעה וחברינו החליט להתפרץ ורוקן את מה שהיה על גופה ושדיה הייתה בהלם מהכמויות שיצאו
מה אני אומר נהנתי בכייף אצלה נחזור עוד פעם גם בגלל שנהנתי וגם היא החמיאה לי לשמוליק ורוצה אותו בכוס
בריצור שבוע הברא אני שוב אצלה
55
בסה"כ נהניתי אבל באופן עקרוני אני מחפש חזה יותר גדול ("ענק") ויותר זקור, משהו בסגנון של ליאונה מברזילי. תודה לח"כ ששחרר לי את המספר ונתן לי לדגום אותה

565 המועמדים הבאים לקבלת הטלפון שלה הם : rebone, hamud, colt, butller, sexhunter
[/QUOTE]sexhunter , דחה את הדגימה . ו rebone ויתר על העיניין .. אז אני מחכה רק לדיווחו של butller
ולאחר מכן הטלפון ישחורר ל 6 המועמדים שציינתי למעלה בכחול..
אם מישהו ממכם מוותר .. אז שיכתוב בפוסט שהוא לא מעוניין . (כי יש עוד אנשים שממתינים לדגימה)
תודה.
*אומן הפיתוי*
57אני מצטער מאוד שלא הייתי אצל מירי עדיין פשוט היה לי שבוע מאוד עמוס ולא יצא לי להגיע למרכז ,
אני מקווה שבהקדם אדגום את הגברת ואדווח מידי

585 המועמדים הבאים לקבלת הטלפון שלה הם : rebone, hamud, colt, butller, sexhunter
[/QUOTE]
sexhunter , דחה את הדגימה . ו rebone ויתר על העיניין .. אז אני מחכה רק לדיווחו של butller
ולאחר מכן הטלפון ישחורר ל 6 המועמדים שציינתי למעלה בכחול..
אם מישהו ממכם מוותר .. אז שיכתוב בפוסט שהוא לא מעוניין . (כי יש עוד אנשים שממתינים לדגימה)
תודה.[/QUOTE]
אפשר גם ??? סתאםםםםםםםם
ח"כ אהבתי
שימי
59שלום לכולם,
קודם כל תודה לחולה כוס שנתן לי את הטלפון לפני כמה שבועות,
ובעיקר שקיבל בהבנה את דחיית הדגימה שלי בשל אילוצים אישיים.
מגיע לכם שאדווח יותר בפירוט אבל כרגע אין לי זמן. התנצלותי. אולי ביום אחר ארחיב.
בינתיים בתמציתיות:
הבחורה נותנת שירות מצויין. אני מאד נהניתי מהעיסוי המקיף שנתנה לי. ממש מקצועי ומושקע.
העניין שהגענו לסקס כשכבר לא היה לי זמן אז לא מיציתי אותו כמו שצריך.
בכללי, בתום העיסוי כשעוברים לסקס, היא פתאום הופכת לחיית מין. אותי זה הפתיע ולא עיכלתי מה שקורה פה.
גמרתי מאד מהר בין השדיים שלה והשפרצתי כמות גדולה עד לצוואר והשערות שלה כך שהיא נכנסה ללחץ מזה וצעקה "איזה צונאמי" "תביא מהר את הנייר" וכל מיני כאלה ואז רצה למקלחת. קטעים.
המחיר לשעה מלאה כולל הכל הוא 200.
בפעם הבאה אדע לתכנן בדיוק מה אני רוצה ומה היא יודעת לתת ואני בטוח שהיא מעניקה דיל מצויין ביחס עלות/תועלת.
שלכם,
אבוד
שמרתי את הדיווח ה - 100 שלי לכבוד חולה כוס ומירי
60אגב, הוא אחד המשתמשים שקיבל ממני את הטלפון של מירי בהעברה חופשית (ללא המתנה ברשימה).
כי באמת מגיע לו!! וזה כפיצוי על כך שקופח לדעתי ע"י ההנהלה שלא זכה לקידום.
*אומן הפיתוי*