כ דליה יוליה וקמילה לשעבר מטלון 63 כיום בדירה בבת ים - דף 6 - סקס אדיר

דליה יוליה וקמילה לשעבר מטלון 63 כיום בדירה בבת ים

51

אני ביקרתי את דליה השבוע בפעם הראשונה והאמת שלא הבנתי כל כך על מה כל הרעש וההמלצות של החברים.

בחורה נחמדה בטח שלא יפה או קרוב לזה לא מישהי שתגרום לי להסתכל עליה ברחוב היא מאוד השתדלה שאני יהיה מרוצה .אבל מבחנתי היה מפגש רגיל וסתמי לא משהו שונה ממקומות אחרים בדרום העיר ולומר את האמת בהרבה מקומות אחרים בדרום העיר נהנתי יותר.יכול להיות שהיו לי הרבה ציפיות בגלל ההמלצות של החברים פה ובגלל זה התאכזבתי יכול להיות שאיתי זה היה ככה ועם אחרים זה אחרת.
בקיצור ביקור מיותר לא שווה 200 ש"ח ובטח שלא אחזור בשנית.אבל שוב זו דעתי אם יש כאלה שנהנים אצלה אז אחלה.

52
[QUOTE=birdy]

אגב מעניין שכולם מבסוטים אבל שוכחים את המיטה הנמוכה
שמתאימה יותר לאנשים נמוכים.צריך ממש כושר טוב לאדם גבוה לבוא מאחור.

חוצ מזה החוויה אכן שווה.אצבע למעלה
[/QUOTE]

ידידי,

אם זה לא מוריד מכבודך, אולי תזיין בדוגי שאתה עומד על הברכיים במיטה.

הגישה יותר חופשית, התנועות יותר חופשיות.

ככה אפילו על הרצפה אין בעיה לזיין.
ערבה אנושית2010-08-05 09:11:25

53
ערבה אנושית - ומה עם מי שיש לו בעיות ברכיים ורוצה גישה מאחור? למה שיהיה מוגבל? וחוץ מזה מה עם התנופה והשליטה המלאה יותר כשאתה ניצב בעמידה מאחור? אין פה עניין של פחיתות כבוד אלא נוחות וגישה בלבד...
לא סתם הבדיחה השוביניסטית הכי נדושה היא על האשה האידיאלית שגובהה 110 ס"מ, נטולת שיניים ועם ראש רחב ופחוס צחוק.
I fart in your general direction

54
[QUOTE=gunner]ערבה אנושית - ומה עם מי שיש לו בעיות ברכיים ורוצה גישה מאחור? למה שיהיה מוגבל? וחוץ מזה מה עם התנופה והשליטה המלאה יותר כשאתה ניצב בעמידה מאחור? אין פה עניין של פחיתות כבוד אלא נוחות וגישה בלבד...
לא סתם הבדיחה השוביניסטית הכי נדושה היא על האשה האידיאלית שגובהה 110 ס"מ, נטולת שיניים ועם ראש רחב ופחוס צחוק.
[/QUOTE]
צודק, לא חשבתי איך לעמיד כוס בירה בזמן הזיון.

דרך אגב, לא בדיחה, סיפור אמיתי.

חרידי באה לזונה ובזמן שהיא מוצצת לו הוא שם ספר תפילות על ראשה והתפלל.

57
[QUOTE=אנין]אכן כן , השירות טוב , המראה פחות ,הדירה עוד פחות... מקלחת ברמה של שירותים בצבא [/QUOTE]
תאמין לי שלא עונה על מינת להגן אל דליה.
אבל יש לי שאילה: איפה שירתת שהשירותים היו ברמה כמו במטלון 63.

אני השתמשתי בשירותים של קצינים שגם היו נוראים, אבל אצל חיילים?!!!

אולי המצב השתפר אבל לא מאמין.

אז אם אתה משווה שירותים של דליה לשירותים בצבא, אנא לפרט באיזה בסיס.

59
לא יודע מה להגיד אבל מי שמוכן לשלם בשביל סקס עם מכוערת נקיה ועדינה שיהנה...
נגיד שהיא נקיה ונגיד שהיא עדינה ונגיד שהיא רוצה מאוד שהלקוח יהנה אבל איך אפשר להנות מבחורה מכוערת עם חזה קטנטן ריק ונופל?

חברים אם הולכים אז עם עיתון ספורט....
העיקר והכי חשוב להישאר בריאים - לא כדאי למות משטויות

60

היום הייתי אצלה נכנסה איתי למקלחת והתחלנו להתמזמז אחר כך הגענו למיטה טיפסה עלי שוב נשיקות ירדה לשמוליק הלבישה קונדום והתחילה במציצה אחר כך עברנו למיסיונרית כמה דקות עד שגמרתי אחר כך עשתה לי מסאג כמה דקות לגב ביקשתי גם בודי מסאג עשתה בכיף סיפרה לי שמחר היא עוברת משם לדירה חדשה אז מי שילך שיעדכן את הכתובת החדשה

גייסון2010-09-14 14:54:52

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”