כ ג'ניה / ז'ניה ממכון הסקס בלוינסקי +תמונות אמיתיות - דף 6 - סקס אדיר

ג'ניה / ז'ניה ממכון הסקס בלוינסקי +תמונות אמיתיות

51

המלאך רפאל (בשמו של עמית ) שלום רב,

כקבליסט כבר עשרות שנים אני מצפה ממלאך ראית לבבות יותר עמוקה.

לא הייתי בפארונויה במצבים ממש קשים ובטח לא נמצא עכשיו.

כול מה שכתבתם על סיבות של רשויות לפעול נכון ב100%

אבל כרגע יש גל של פעילות וחשוב להוריד את הפרופיל. כמו שיש מבצעים נגד מהירות בכבישים שכולם יודעים שהיא לא גורם לתאונות, אבל מקבלים התראה דרך הנייד לנסוע לעט.

אני מחובר לבנות דרום תל אביב ויודע מה עובר אליהן כאת. ככה הן מתנהגות עכשיו בהורדת פרופיל. אני רוצה לעזור לשמור על הקיים.

כול הטלפונים מופעים בפורום ויש עצלנים שלא רוצים לחפש. אני מוכן לעזור גם לאלה ובעבר נתתי המון פעמים מספרי טלפון של דירות שאני מכיר טוב.

אני לא נמצא בשום סרט. טוב שהסברתם מה הסיבות של רשויות כי כמובן אין מדובר על דיווחים פה ככפתור הפעלה. אבל זהירות יתר לגבי דירות דרום תל אביב רק תעזור לשקט תעשייתי.

52
קודם כל תודה לחבר ערבה אנושית על ההמלצה

הנה תיאורי ביקרתי שם היום בשעות הבוקר ואכן בית חרושת אמיתי כבר בטלפון אתה שומע את הרעש אבל אחרי ההמלצה של ערבה החלטתי בכל זאת לנסות הגעתי לשער השחור[ויוני ביבי אל תהיה טיפש אין כניסה אחורית פשוט לוחצים על האינטרקום וממתינים] עליתי קיבלה אותי ז'ניה במקרה שלי היא היתה עם מגבת ערומה לגמרי באמצע עם לקוח שכנראה התקלח המתנתי ממש לא הרבה זמן ונכנסתי לחדרון קטן וחמוד יחסית היא הציעה מגבת נקיה על המיטה וביקשתי ממנה להתרחץ שוב וככה עשיתי גם אני סתם בשביל ההרגשה הטובה אחרי זה התחיל החלום תצ'מעו הבחורה אומנם לא יפיפיית הנילוס אבל בהחלט שווה גבוהה 1.7 לערך חזה קטן ובשל נעים מאוד למגע שער קצת קשי אבל גולש ונאה כוס צר ומתוק התחלנו בחיבוקים עוד לפני המיטה כשנשכבנו אני התחלתי עם פיטמותיה וככה בעדינות גם ניסתי לעורר לה את המנוע שנכנס לפעולה הבחורה השכיבה אותי על הגב ונתנה מציצה שעל אף שהיתה עטופה[לבקשתי] היתה שווה ומושקעת למותר לציין שז'ניה לא רק שלא תיקתקה אלא ממש נתנה שירות וי.אי.פי. בלי לחץ למרות רעש הלקוחות והעובדות בחוץ בקיצור לאחר מציצה טובה עברה לרכיבה עם הפנים אלי כך שיכולתי לראות ולחוש את החזה שלטעמי ממש מתוק משם עברנו לפמפום עליז בדוגי תוך כדי עיסוי הפטמות אני שומע [ולי זה לא משנה אם זה מזויף] קולות הנאה שגרמו לי לחירמון רצחני ביקשתי לעבור למיסיונרית ואז תוך כדי חיבוק חזק ופימפום אדיר סיימתי תאמינו לי יכולתי להמשיך אלמלא שחשבתי שבתמורה ל120 ש"ח לא יפה למשוך את הבחורה אבל שוב ממנה לא נשמע אפי' ציוץ של תקתוק
לסיכום:
המקום:4 [לא דיסקרטי בכלל]
החדר:7.5 [אמנם לא פאר אבל ביחס למחיר עם אופציה להתקלח זה סבבה]
השירות:8.5[של ז'ניה כמובן לא של המקום]
המציצה: 7.5[מושקעת מאוד]
המראה:7.5[לטעמי האישי (הייתי נותן יותר אבל אני לא רוצה להישמע כמשוחד)]
במילים אחלה זיון בוקר כך נאה להתחיל את היום תודה ז'ניהחיוך גדול בטוח שאחזור
אין עליך ח"כ מעריץ שרוף שלך וימותו הקנאים

53
מאוד שמחתי מתגובות מתלהבות מג'ניה. אני ממליץ אותה לכול אלה שמבינים מה זה אישה אמיתית.
אני אומר שהיא כמו סינדי שלצערי עזבה למוסקבה, בין הבודדות בדרום תל אביב שהן נשים ולא זונות.

אומרים לי: חשוב שתהיה זונה טובה, לא חשוב האם היא אישה טובה.

אני הגעתי לעולם הזנות בגיל 53 אחרי שרשרת ארוקה של מאהבות.

עבורי- לעשות סקס עם אישה טובה (אם היא כמובן נאה ללא פגמים) הרבה יותר טוב מביצעוים של מישהי שהיא עבורי מוכרת סקס בלבד.

אני לא שועל בכרם שבגלל שכבר לא מסוגל לסקס מגוון, מעדיף נשים איכותיות שאיתי עושות סקס פשוט. עשיתי גם סקס מאוד עשיר בשנים אחרונות ולא נהניתי בכלל אםנשים לא ברמה (לא נותן שמות.)

54

אחחח ג'ניה ג'ניה, איך אני אוהב את השם הזה

ולא רק בגללה, הייתה לי עוד אחת מלפני שנים בשם זה הייתה פגז,
אז הלכתי היום לבקר את ג'ניה בפעם המי יודע כמה, והיום היה ממש תענוג הייתה במצב רוח מרומם לא הלחיצה למרות שהקישו בדלת,
והציון הכללי בשבילה הוא כמובן 10

58
[QUOTE=כוכב הצפון]פגשתי אותה בערך לפני חודש וחצי בהר ציון 38 מתוקה מאוד.אני לא יודע אבל אם הדירה עובדת כי כולנו יודעים מה המצב בדרום תל אביב.[/QUOTE]

הר ציון ולוינסקי הן אותו דבר.
לא זכור לי שג'ניה הייתה בהר ציון אי פעם. אולי ג'ניה אחרת.

הר ציון חזר לעבודה אחרי סגירה של חודש. (למעט אינגה).

הדירה בלוינסקי ג'ניה עזבה ביום שנכלאת בחדר מדרגות.

אני יודע שג'ניה בקשה לא לדווח אליה, אבל יש לי ידידים שמחפשים אותה בנרות.

אז אם מישהו יודע לאן עברה - מבקש שיכתוב לי.
ערבה אנושית2011-01-01 21:12:23

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”