כ חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה - דף 6 - סקס אדיר

חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה

51

שחר ידידי,

אני מסכים איתך. אין מצב שמוחריכים בחורה לעבוד ללא הפסקה.
מה שקורה לפי ניסיוני, שלילי מעדיפה לקחת חופשה אבל שהיא בעבודה לא להפסיד אף לקוח.

החמדנות הזאת לא חכמה כי זה רק מתנקם ביכולת שלה תווך ארוך.

אבל לגבי שידאגו לה אם תתפוס גבר חרמן - אתה חיי באשליות. ראיתי מספיק יפיפיות (בסופר שעושה קניות לפעמים) ש"מכרו" את עצמן ממש זול לגברים מבוגרים ולא נחמדים. החרמנים החתיכים כמוך - אתה יודע שהם לא הכי נאמניםקריצה

ולסופרחאנטר ידידי:
אתה יודע בדיוק איזה קהל לקוחות יש בלוינסקי(לשנינו כאוב הלב על הבחורות שם). ואתה זוכר איזה מתחים היו שם שג'ניה התחילה לעבוד עדכנתי אותך בכול דבר.
אז נגיד שכול הלקוחות של לילי ילכו אחריה, אתה חושב שבחורות אחרות יסכימו לקבל את ה"לא נעימים" ללא חלוקה?
הקהל בחלוצים הרבה יותר מכובד, לילי הכוכבת, יכולה לדרוש התנאים. אבל כנראה היא מעדיפה לקבל 30 לקוחות. בסוף תהיה כמו א. שנמאס לה ותתחיל לזלזל ולהפסיד.
הבחורה שנותנת שירות טוב מקבלת טיפים, יכולה לעשות אקסטרות בתוספת. אבל כול אחת והחוכמה שלה. אתה יודע שאפילו פועלים סיניים קשיי יום התחילו לתת טיפים לג'ניה.

52

שחר אחי,
קודם כל צהריים טובים. Star

שאלה לי אליך,
למה נדמה לך שהחוכמה של הבחורה נמדדת בכמה היא מסוגלת "לתפוס" לעצמה בחור עשיר שיממן אותה?
לא חשבת על זה שיש בחורות שלא רוצות דבר כזה?
שיש בחורות שרוצות לדאוג כלכלית לעצמן (יש, אני מכיר)
לדעתך זה עושה אותן טיפשות - או את מי שחושב שזה הפיתרון הכי טוב?

[QUOTE=ערבה אנושית]
סופרהאנטר ידידי:
אתה יודע בדיוק איזה קהל לקוחות יש בלוינסקי (לשנינו כאוב הלב על הבחורות שם). ואתה זוכר איזה מתחים היו שם שג'ניה התחילה לעבוד עדכנתי אותך בכול דבר.
אז נגיד שכול הלקוחות של לילי ילכו אחריה, אתה חושב שבחורות אחרות יסכימו לקבל את ה"לא נעימים" ללא חלוקה?
הקהל בחלוצים הרבה יותר מכובד, לילי הכוכבת, יכולה לדרוש התנאים. אבל כנראה היא מעדיפה לקבל 30 לקוחות. בסוף תהיה כמו א. שנמאס לה ותתחיל לזלזל ולהפסיד.
הבחורה שנותנת שירות טוב מקבלת טיפים, יכולה לעשות אקסטרות בתוספת. אבל כול אחת והחוכמה שלה. אתה יודע שאפילו פועלים סיניים קשיי יום התחילו לתת טיפים לג'ניה.
[/QUOTE]

כמובן שאני זוכר איזה מתח ויודע איזה קהל לקוחות (סינים שיכורים אלימים,כהי עור,ושאר הירקות חוץ מישראלים) מבקרים שם לרוב.
אותי זה גם מגעיל ומכעיס אותי מאחת הסיבות המשותפות שלי ושלך. הלוואי וזה לא היה כך אבל הבעיה הכספית שלהן ושלל משפחתן מאלצות אותן להיכנס גם עם אותם עובדים זרים.

ולשאלתך,
תראה,הלוואי ויכולתי להגיד שלא, כי הסיכוי לכרגע הנו אפסי אבל אני מאמין שאם הבנות ובעלת המקום
יפתחו במסע פרסום חדש ומחרמן שימשוך את מגזר הלקוחות הישראלים והתיירים (האסתטיים והשפויים) אז הכל יכול להשתנות לטובה.
ולא רק זה,אתה זוכר שדיברנו על כך שאם הם יעברו למרכז ויהוו לדירה דיסקרטית איכותית=יעלו את מחיר הביקור,אוטומטית זה מבטל את קהל הלקוחות העובדים הזרים..ויכניס לקוחות איכותיים.

לשנינו יש את הכוח והיכולת לעזור להן בכך..דיברנו על כך פעמים רבות.
זה רק עניין של כוח רצון והחלטה שלהן לעבור שינוי..גם לטובתן וגם איכות השירות יגדל.

למרות זאת צריך לחלק את המשמרות בלוינסקי באופן שווה (ולהיפתר מבנות שלא מכניסות כסף).
בלי קשר הן צריכות לעשות סלקציה ולמנוע מאותם לקוחות מציקים שבאים רק לצורך שירותים ולחרבן מבלי כוונה לדגום.

[TUBE]VbpMpRq6DV4[/TUBE]

SEXHUNTER2011-02-17 14:56:51
Follow your instincts, not your horniness

53

SEXHUNTER צפה בגלילה למטה תמיד טוב לשמוע את התגובות שלך:)

אז בוא נעשה חישוב, להיות זונה ולשכב עם 30 גברים ביום( במקרה שלה זה גם 50, עובדת כפולות), חלקם לא נעימים, חלקם לא מתקלחים לפני, וחלקם גסי רוח, ואולי כמה יוצאי מין הכלל כמו ערבה, שחר סגל ו SEXHUNTERקריצה

או לחילופין להיות עם גבר אחד שדואג לך כלכלית( במקרה שלה גם לבת) ונותן לך ביטחון בכל.

אז אולי לא תהיי אהבה ואולי זה יהיה חד צדדי, אבל לשכב פעם ביום, לחיות כמו נסיכה במהלך היום ולהיות זונה לכמה דקות בלילה??????

מירי בוהדנה

נטלי עטיה

ניקול הלפרין מלכת היופי לשעבר

ועוד רבות אחרות בחרו להיות עם שוגר דדי

[TUBE]31k_DB8KVQM[/TUBE]

מקדיש תשיר לליליאצבע למעלה ולכול הזונות בפורום

19LOLx82011-02-17 20:54:01

54
שחר, שחר, אתה רומנטיקן בנפש וחיי באשליות.
איזה נסיכה, רק רווקים כמוך שלא לקחו אחראיות לחיי יום יום חושבים ככה.

אמרת נכון - באוקראינה היא בחורה רגילה. ובטוח לפי ניסיוני עם זונות קבלה גם יחס רגיל (זלזול גברי במקרה הטוב)

אז נכון גם שגבר ישראילי הרבה יותר עדיב ומתחשב, ואני מסכים שעדיף לבחורה למצוא גבר מתאים ולא לעבוד בזנות.

אבל: יכול להיות שיש לה טפיל - זאת תופעה מאוד נפוצה בין זונות. אין בטחון עצמי לבנות מערכת יחסים סבירה.

אז סיכוים שתיפול על גבר שהוא בסדר - מאוד נמוכים. כמעט בטוח שתיפול על נצלן שהיא תשלם ביוקר על התמיכה שלו.

אתה יודע שאני יודע על מה אני מדבר.

50 ליום זה כמעט משכורת חודשית. לבחורה עם אופי חזק זאת עצמאות כלכלית אחרי שנה של עבודה

הבעיה שעם אופי פצועה שזה בדרך כלל המקרים של בחורות שמגיעות עדיין לזנות בארץ - הסיכון להתמכרות לכסף או לשימוש שגוי או לנפילת בידיים של טפיל - מאוד גבוהים.

56
[QUOTE=שחר סגל]אין לה שום טפיל, סתם יפה וטיפשה שלא יודעת לנצל את המתנה שקיבלה [/QUOTE]

שחר ידידי
אנחנו מדברים על אותו דבר רק מזוויות שונות.

מה שאתה קורא טיפשה אני קורא: תמימה, לא ערמומית, חסרת בחחון עצמי.

לא מטיפשות היא לא תופסת גבר שידאג לה, אלה מתחונות אופי.

אני איתך, שעדיף לו היו לה תחונות כדי לתפוס.

אבל אם אין בטחון עצמי, הדימוי עצמי רק יתדרדר מעבודה בזנות.

ויבוא יום של טפיל (לא אומר סרסור שזה כבר התחתית - הטפיל מבין שבחורה זונה אבל לא רוצה לראות, הסרסור מדרבן ליותר כסף, הכרתי בחורות נהדרות שבעליהן היו סרסורים).

59
מסכים ומפרגן ל-sexhunter על תבונותיו ומסקנותיו,
יש לפעול להרמת רמת הדירה בחלוצים 25, הבנות שם בסדר גמור
והשירות טוב.
לילי נותנת שירות על הכייפאק בסך הכול, למרות שאני אישית לא נמשך אליה בכלל,
וניתן לראות שהיא מתחילה להישחק ושאין לה סבלנות,
ואני רק יכול להניח שזה בגלל סוג האוכלוסיה שהיא צריכה להתמודד איתה.
אני מוכן לתרום למאבק לשיפור איכות הדירה, כפי ש-sexhunter טוען שצריך,
אבל מלבד ללכת לשם,לא בטוח איך..

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”