ביום חמישי הייתי אצל אילנה, דפקתי על הדלת ומישהו שהיה בפנים פתח את הדלת והכניס אותי (כנראה שפשוט צריך לפתוח את הדלת בלי לדפוק ולחכות בסלון) חיכיתי שם עם עוד מישהו על הספה ואחרי מספר דקות אילנה היא פתחה את הדלת של החדר והציצה לכיוון הספה במבט חושב וחשוד והיא נכנסה שוב לחדר, לאחר 20 דקות אני שומע מישהו גומר מבעד למחיצת הגבס של החדר וזה היה מצחיק רצח חחח (אהה אהה אהההההה.....
) כנראה שהיא קיבלה מהבחור שפריץ מטורף, תוך כדי שחיכיתי שם נכנס עוד בחור לבית וחיכה בצד ושאלונה יצאה מהחדר היא שאלה איזה בחור שם "זה שבא.. ברח ?" (היא פשוט לא ראתה אותו) ונכנסה להתקלח.
לאחר שיצאה מהמקלחת נכנסתי איתה לחדר צדדי עם תנור קטן, הבאתי לה 150, החזירה עודף 20 שקלים, אמרתי לה שהיא בחורה יפה וחייכה לי, אילנה נראית רוסיה ממוצעת בת 27 (לפי מה שאמרה לי), שיער שחור, פנים חמודות, שדיים גדולים יפים ושופעים הם נראים ומרגישים טבעיים מאוד ! (למרות שיש אנשים בפורום שאומרים שיש שם קצת סיליקון) גוף טיפה שמנמן (לא פרופרציונלי) והקצפת שבדובדבן יש לה כוס מגולח וניראה פשוט יפה ומדהים.. תאווה לעיניים !!
לאחר מכן אילנה התפשטה ושמה ידיים על הציצים בבישנות, הורדתי את הבגדים, באתי אליה ממולה וההתחלתי למזמז לה את הציצים ולאחוז לה בתחת, קצת נגעתי לה בכוס היפה שלה, והתחבקנו, לאחר מכן התיישבתי על המיטה והיא עמדה מולי, התחלתי למצוץ לה את הפיטמות וללקק לה אותן אחת אחרי השניה לאחר מכן אילנה התחילה ללקק לי את הפיטמות שאני בישיבה על קצה המיטה והתחילה לרדת לאט לאט לכיוון הזיין והתחילה למצוץ לי למעלה ולמטה ומידי פעם עוצרת ומלקקת בסיבובים את הזיין, הבחורה יודעת למצוץ חבל על הזמן ! לאחר מספר דקות הפסקתי אותה (היא פשוט המשיכה למצוץ ללא הפסקה, כמו שלגון שלא נגמר

מאוד נהנתי !), שכבתי במיטה על הגב, אילנה באה מעלי הלבישה לי את הקונדום, התיישבה עלי והתחילה לרכב עלי, תוך כדי הרכיבה היא התכופפה לכיווני על מנת לקצר את הזמן שהזיין יוצא ונכנס והתחלתי לדפוק אותה יותר ויותר מהר.. זה היה מדהים, תוך כדי ראיתי איך השדיים שלה קופצים באוויר ואת הזיין שלי יוצא ונכנס ומפרק לה את המנוש, לאחר מכן עברתנו לתנוחה המיסיונרית וראיתי את הכוס היפה והמגולח שלה, ראיתי את הקו הוורוד של המנוש פשוט מחכה שיפתחו אותו זה פשוט היה מחרמן אש !!, אז עברנו למיסיונרי וזיינתי אותה פעם לאט ופעם מהר והיא תוך כדי עצמה את העיניים ופעם אחת היא נישקה אותי בצוואר, לאחר מכן אמרתי לה דוגי .. ועברנו לתנוחה שאני הכי אוהב, אחזתי לה במותניים הבשרניות שלה והתחלתי לפמפם אותה בהתחלה לאט ואז הגברתי קצב, תוך כדי הסתכלתי מלמעלה וראיתי איך הזיין שלי נכנס ויוצא מהכוס שלה ואיך התחת היפה שלה מתנגש בגופי ויוצר גלים פשוט מראה מדהים, הגברתי קצב והגעתי למהירות שעברה את המהירות המותרת ופשוט התפוצצתי בתוכה ושיחררתי מטען נכבד ולבן של 5 ימים !! ותוך כדי שאני גומר אחזתי לה בציצים הגדולים שלה וכולי מתנשף מעונג עילאי.
לאחר מכן התלבשנו וסיפרתי לה כמה דברים רוב התגובות שלה היו ... "ממממ" עם חיוך אז אמרתי לה את נראית בישנית אמרה שוב "ממממ" וחייכה, התנהגות קצת מוזרה, בכל מקרה שהיא יצאה מהחדר שמעתי אותה מדברת עם מישהו אחר והיא נשמעת כמו אחת שמדברת בצורה נורמאלית, השאלה האם היא באמת ביישנית ושהלכתי ראיתי אותה נכנסת שוב למקלחת.
בכל מקרה הרבה זמן לא נהנתי ככה, היא לא הלחיצה בכלל והיא בחורה ליברלית מאוד, אני כבר התחלתי לתכנן עליה לשבוע הבא.
eliaho2012-03-06 00:31:05