כ MARI - חדשה בדרום תל אביב - דף 6 - סקס אדיר

MARI - חדשה בדרום תל אביב

51
סוף סוף מחובר אז בכדי לחגוג הלכתי לסלמה לקנות ברזנט ועל הדרך למצוא פינוק מצאתי מודעה של מארי התקשרתי נכנסתי נהניתי אחזור שוב
אבל העונג האמיתי שסוף סוף הצלחתי להגיע לפורום זה הסיפתח מאמין שיהיה הרבה דיווחים
שבת שלום

54
חזרתי למארי אחרי כמה חודשים שהיא לא בדירה בסלמה 70. אור ניאון סגול במרפסת סימן שהיא במקום. שטר כחול של 200 סידר לי כרטיס כניסה לזיון מענג עם אשה מלאכית יפיפה. הכי אני נהנה לשלוק את הפטמות הארוכות שלה כמו ונטיל של אופניים רך ומחרמן ברמות קשות. תהנו כל זמן שהיא זמינה.
Dan

56

[QUOTE=dayyag1]חזרתי למארי אחרי כמה חודשים שהיא לא בדירה בסלמה 70. אור ניאון סגול במרפסת סימן שהיא במקום. שטר כחול של 200 סידר לי כרטיס כניסה לזיון מענג עם אשה מלאכית יפיפה. הכי אני נהנה לשלוק את הפטמות הארוכות שלה כמו ונטיל של אופניים רך ומחרמן ברמות קשות. תהנו כל זמן שהיא זמינה.

Dan[/QUOTE]

איפה היא ממוקמת עכשיו?

לג'ראסי - איצטגנין כיוון לשפתיים התחתונות...והיא מתנשקת גם איתן קריצה ולכל המתעניינים - כן היא מתנשקת.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

58
היה פעם שרשור עליה לא מצאתי,
בחורה נאה מאוד בסביבות 40 בלונדינית גוף יפה גובה 1.70 שדיים קצת נפולות פטמות די גדולות, קשה להשיג אותה, אבל כשמשיגים אותה נותנת שרות טוב, מציצה חשופה, מתנשקת זיון טוב קצת מגזימה באנחות הנאה, מומלצת
מחיר 250 חצי שעה 200 20 דקות.
יום נעים

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”