כ סלמה 175-אלינה. - דף 6 - סקס אדיר

סלמה 175-אלינה.

51
ביום שני בצהריים היו לי סידורים בת"א והחלטתי לעשות סיבוב בדרום העיר (בפוסט נפרד) ובאותה הזדמנות לבדוק שוב את אלינה המדוברת במקום עבודתה השני. התקשרתי קודם לוודא שהעלמה החסודה נמצאת, שמתי GPS על חלוצים 25 והיגעתי חיש אבל לא קל כי לקח לי 4 סיבובים סביב המקום עד שמצאתי חניה.
כשעליתי, אלינה בדיוק נתנה פרטים בחדר למישהו ואני חיכיתי בחדר אחר - אחרי כמה דקות היא נכנסה לחדרי עטופה במגבת וזכרה אותי משבת - נשיקות חיבוקים ומזמוזים של חברים ותיקים אבל אמרה לי שהיא נכנסת עכשיו עם הבחור שנתנה לו פרטים ובקשה שאחכה לה - תוך כדי התבוננתי שוב בפרצופה המיוחד ושוב הוא נראה לי מכוער אולי בגלל האיפור הכבד שקצת נרטב כנראה ונראה ממש לא טוב - לא יודע למה אבל פיתאום ירד לי החשק וחיפשתי פתח מילוט אלנגטי - כשאמרה שנכנסת עם הבחור השני קפצתי על המציאה ואמרתי שאני קצת לחוץ בזמן ועכשיו כשאני יודע שהיא גם בחלוצים אקפוץ בפעם אחרת - היא הינהנה בהבנה - צרפתית ארוכה חיבוק ונפרדנו כידידים...

אבל עכשיו כשאני כותב פוסט זה שוב בא לי עליה ממש פיזית הזין כבר חצי עומד - נו לך תבין מבולבל

ד"א אמרה שלפעמים גם מבקשים ממנה לעבוד בערב גם בסלמה 175 - למשל ביום שני בערב היא היתה אמורה להיות שם...

בברכה, סימבה גור אריה חרמן

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

סלמה 175-אלינה.

52
סיטואציה מוכרת.

ללא קשר, למוח שלנו חיים משלו.
פעמים רבות אנו מוצאים את עצמנו מתגרים ממי שבאופן רציונלי אינה העדפה הרגילה שלנו, או מישהי שעל פניו נראה
שלא עושה לנו את זה.
יש משהו מעבר שעושה לנו את זה: ריח, תקשורת, דברים בתת מודע.

זה קיים גם אצל נשים. כמה פעמים אנחנו אומרים "תראה איך הדוגמנית הזו נשואה למכוער הזה" .

בקיצור, לא הכל ברור ומובן מאליו.
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”