שלום
מישהו היה לאחרונה עם הגברת?
האם עדיין מקבלת בדירתה?
תודה
אורנה מרמת גן
52מסוקרן מהדיווחים כאן, ביקרתי אצל אורנה לפני כמה ימים...
לאחר תיאום קל וזריז הגעתי אל דירתה, פתחה את הדלת בחלוק ומשקפי שמש אישה כבת 50, עם שיער שחור וקצוץ ומיד פתחה את החלוק כדי לחכות לאישור, שהיגיע...
100 ₪, חדר שינה, הכול נראה סביר ואסטטי, מיד מפעילה סרט כחול ולאחר התארגנות קלה מגבירה את האור לבדיקת גופנית יסודית, כולל פתיחה ומבט פנימה על פתח צינור השופכה...ובסוף הבדיקה יש גם דיאגנוזה..."אתה שותה הרבה...הכול נראה טוב..."
טוב, לאחר הבדיקה התחילה הפעילות. מציצה חשופה ובינונית באיכותה, השמעת קולות חושניים ולאחר זמן מה גם גמירה בפה וריקון בכיור...
זהו...חוויה קצת סתמית...לא היה בה משהו מיוחד.
היא מפטפטת הרבה ונראית קצת מבולבלת...הציעה לי שתיה שלוש פעמים ושכחה להביא.
לאחר תיאום קל וזריז הגעתי אל דירתה, פתחה את הדלת בחלוק ומשקפי שמש אישה כבת 50, עם שיער שחור וקצוץ ומיד פתחה את החלוק כדי לחכות לאישור, שהיגיע...
100 ₪, חדר שינה, הכול נראה סביר ואסטטי, מיד מפעילה סרט כחול ולאחר התארגנות קלה מגבירה את האור לבדיקת גופנית יסודית, כולל פתיחה ומבט פנימה על פתח צינור השופכה...ובסוף הבדיקה יש גם דיאגנוזה..."אתה שותה הרבה...הכול נראה טוב..."
טוב, לאחר הבדיקה התחילה הפעילות. מציצה חשופה ובינונית באיכותה, השמעת קולות חושניים ולאחר זמן מה גם גמירה בפה וריקון בכיור...
זהו...חוויה קצת סתמית...לא היה בה משהו מיוחד.
היא מפטפטת הרבה ונראית קצת מבולבלת...הציעה לי שתיה שלוש פעמים ושכחה להביא.
אורנה מרמת גן
53חברים יקרים
שלשום הייתי אצל אורנה. והיא יודעת למצוץ כמו שצריך שאבה לי את הזין כמובן בלי עד הטיפה האחרונה.
אגב היא תוך כדי המציצה גונחת כאילו הדגדגן שלה בגרון, היא תוך כדי מבקשת לקבל פליקים בתחת וזה מגניב אותה...
היא קצת הזוייה ומבלבלת במוח אבל שואבת הייטב, שזה מה שחשוב ובנינו מחיר סביר.
עוד אחזור...
שלשום הייתי אצל אורנה. והיא יודעת למצוץ כמו שצריך שאבה לי את הזין כמובן בלי עד הטיפה האחרונה.
אגב היא תוך כדי המציצה גונחת כאילו הדגדגן שלה בגרון, היא תוך כדי מבקשת לקבל פליקים בתחת וזה מגניב אותה...
עוד אחזור...
אורנה מרמת גן
54שעת לילה מאוחרת. אני וחבר אחרי ארוחת לילה. מה עושים? משעמם
שמים פעמינו לרואה ברמת גן ומתקשרים לאורנה. שלום שלום, רוצים עיסוי, חבר נתן את המספר.
אורנה יודעת על הפורום וישר שאלה חבר או פורום, והתוודאתי על האמת כמו נוצרי טוב בפני הכומר 😀
תוך חמש דקות אצלה, ונזכרים בחוויותינו עם ציפי שכנתה על הדרך.
החבר התחיל ראשון, שילם שכר טרחה וזכה למציצה הוגנת. גמר מלזיין את פיה.
כשיצא נתן את האות שאפשר וכדאי להיכנס.
דווקא אז עשיתי סיבוב פרסה במובן שלא רציתי מציצה, למרות שאורנה שחיכתה לי רק עם חלוק עליה אמרה שמבין שלוש האופציות, אוראלי זה הכי בטוח.
בכל מקרה, סיכמנו על 100 תמורת הרפיה זריזה וטובה וכך היה. מרוב חרמנות גמרתי מהר, אז לא הספקתי למשש הרבה את גופה השווה ביותר שדורש מישוש רציני. אשה בשלה ואיכותית כפי שאני אוהב.
העיסויון היה על גבי שטיח בסלונה. היה לזה קטע מדליק האמת. וגם הראתה לי את הבר שפתחה בסלון, אך לטענתה כולם מסרבים לשתות מחשש שינשוף כזה או אחר יבקר אותם.
גמרתי. התלבשתי וסיימתי עוד יום מפרך עם חוויית הרפיה נוספת.
החיסרון - קיווינו שנוכח השעה אולי תזרום לסקס או אפילו לשלישיה סוערת, אבל נתאכזבנו קלות. הליברליות הפכה פתאום לחרדתיות. לא נורא. אולי בסיטואציה אחרת.
האם אחזור? מסופקני. נשאיר באמת ללילות חסרי מעש ורצון להרחיק.
נשתמע.
שמים פעמינו לרואה ברמת גן ומתקשרים לאורנה. שלום שלום, רוצים עיסוי, חבר נתן את המספר.
אורנה יודעת על הפורום וישר שאלה חבר או פורום, והתוודאתי על האמת כמו נוצרי טוב בפני הכומר 😀
תוך חמש דקות אצלה, ונזכרים בחוויותינו עם ציפי שכנתה על הדרך.
החבר התחיל ראשון, שילם שכר טרחה וזכה למציצה הוגנת. גמר מלזיין את פיה.
כשיצא נתן את האות שאפשר וכדאי להיכנס.
דווקא אז עשיתי סיבוב פרסה במובן שלא רציתי מציצה, למרות שאורנה שחיכתה לי רק עם חלוק עליה אמרה שמבין שלוש האופציות, אוראלי זה הכי בטוח.
בכל מקרה, סיכמנו על 100 תמורת הרפיה זריזה וטובה וכך היה. מרוב חרמנות גמרתי מהר, אז לא הספקתי למשש הרבה את גופה השווה ביותר שדורש מישוש רציני. אשה בשלה ואיכותית כפי שאני אוהב.
העיסויון היה על גבי שטיח בסלונה. היה לזה קטע מדליק האמת. וגם הראתה לי את הבר שפתחה בסלון, אך לטענתה כולם מסרבים לשתות מחשש שינשוף כזה או אחר יבקר אותם.
גמרתי. התלבשתי וסיימתי עוד יום מפרך עם חוויית הרפיה נוספת.
החיסרון - קיווינו שנוכח השעה אולי תזרום לסקס או אפילו לשלישיה סוערת, אבל נתאכזבנו קלות. הליברליות הפכה פתאום לחרדתיות. לא נורא. אולי בסיטואציה אחרת.
האם אחזור? מסופקני. נשאיר באמת ללילות חסרי מעש ורצון להרחיק.
נשתמע.
אורנה מרמת גן
55היי חברים,קיבלתי את המס ממישהו כאן..בכל אופן מה אומר ומה אגיד על אורנה מרמת גן...רק שתהיו בריאים...
הבחור/ה מזעזע ת תת תת לא צוחק לא מגזים ..
איך אתם יכולים לתת על המלצה/תגובה בכלל..
נכנסתי אליה ראיתי במה מדובר וברחתי כל עוד נפשי בי..והכי מצחיק שזה הטלפון הראשון שלקחתי כאן מאחד החברים..איזה עוגמת נפש כזאת שלא יודע איך להתחיל אפילו..לא נראית טוב זה עוד סבבה עניין של טעם אבל בכלל כל המכלול חברה, שיער קצר,קול של גבר,ציץ בר י צפה אף של פינוקיו,אני יכול להמשיך שעה ככה .ומחילה אם אני פוגע במישהו..עזבו שנתתי לה 50 שקל עצם ההגעה שלי לשם אבל לא נשארתי חצי דקה ועוד החצופה אמרה לי לא יפה לפחות תביא לי את ה100 שקבענו..לא היה שום אקט כן..
לכל אלה שיענו לי מה רצית ב100 את בר רפאלי אז תחסכו לי..סבבה ברור שלא ציפיתי למישהי מדהימה.אבל יש גבול לכל תעלול זה היה ממש טרנדאוף קשה...
מקווה שעזרתי..:) שלא יפלו כמוני להבא...
אורנה מרמת גן
56חברים יקרים
עוד אחזור...
עוד אחזור...
אורנה מרמת גן
60הייתי השבוע, נשארה כשהייתה אך הפעם עברנו לחדר השינה שלה
טלוויזיה ישנה מאד. ריהוט ענתיקה וסרטים כחולים של גרמנים משנות השבעים שגרמו לי לאבד חשק וביקשתי שתכבה
מצצה היטב. שאבה ליתר דיוק. גמירה מעולה בפיה.
היה נחמד לביקור קצרצר לאחר המון זמן (תגובה קודמת שלי עדיין לא אושרה אך עוד לא איבדתי תקווה)
לחובבי הז׳אנר בלבד
טלוויזיה ישנה מאד. ריהוט ענתיקה וסרטים כחולים של גרמנים משנות השבעים שגרמו לי לאבד חשק וביקשתי שתכבה
מצצה היטב. שאבה ליתר דיוק. גמירה מעולה בפיה.
היה נחמד לביקור קצרצר לאחר המון זמן (תגובה קודמת שלי עדיין לא אושרה אך עוד לא איבדתי תקווה)
לחובבי הז׳אנר בלבד