כ יאנה רמת גן- חולת זרע אמיתית - דף 6 - סקס אדיר

יאנה רמת גן- חולת זרע אמיתית

53
givo אתה צודק - חבר שהיה אצלה ומרוב חרמנות סיכם על זמן כפול ושילם כפול - ראה במו עיניו שהיא לועסת שום לאחר אקט שגמר לה בפה ( במטבחון יש שום טרי )
בקשר גומי: אכן היא שאלה אותו אם להלביש - כמובן שהלביש - אבל לא יכל לתפקד בגלל השום -ויצא לאחר אקט וחצי
מתקתק וותיק

54
הסתקרנתי מאוד מהדיווחים והייתי באזור אז קפתצתי לביקור....

אז חוויה מוזרה והזויה,
הבחורה באזור גיל 45-50, גוף סבבה, שמור ומתוח.
חופרת הרבה מאוד אבל לי זה היה מצחיק...

מוצצת טוב, עשתה לי את הקטע עם היריקות על הכוס והשיפשוף, אבל אמרה כשתרצה לשים גומי תגיד.
ויתרתי על התענוג ורק אמרתי לי לה להמשיך במציצה עד הסוף.
גמירה בפה + יריקה.

סה"כ חוויה נחמדה, הייתי אצלה כ- 25 דקות, מישהו התקשר אליה כשעליתי והיא אמרה לו להמתין 10-15 דקות... אם אתה קורא את זה, אני מתנצל שחיכית יותר.

55
טוב חייב לתת לכם את דעתי בנושא.
יאנה היא נטלי אישה שהיה לי זכות להתארח צלה עוד שהתחילה לפני כ-10 שנים.
הייתי בין אלו שהריצו את הטלפון שלההעוד שקיבלה בדירה מחולקת בבת ים.
נטלי עברה 4 דירות בבת ים ולאחר מכן הגיע לר"ג.
מודע לא הייתי איתה מספר שני כי רמת הניקיון והשמירה על כללי ניקיון ומחלון (רצון לחסוך קנדום)השפיעו עלי שלא לפקוד אותה.
בגדול אישה מבוגרת נראת סבבה שדיים שפיצים תוסיק שווה יש לה נקודות בעור במיוחד בגב סוג של חורים כאלה.
לא אשוב לא מעניינת בגללה שאיני מעוניין במחלות.
לאלה שהיא עושה להם את זה עצה חברית על ללא קנדום על תיכנסו.
נ.ב לשואלים החור השחור תמורת סכום נוסף בהשג יד.

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

57
התקשרתי ליאנה מרמת גן, הפנתה אותי מרחוב אבא הלל לרחוב האחים בז'רנו לבניין מגורים, חיכיתי בחוץ 30 דקות שלקוח יסיים.
פתחה לי את הדלת הכל חשוך בדירה כדי שלא תתמקד בפנים שלה אשר מזכירים את אורנה מרמת גן ותספורת של דודות מבית אבות.
אישה מבוגרת תחת שווה רגליים ארוכות ויפות, חלקה, חזה נפול, בטן שטוחה. שאלה אותי אם יש משהו שאני רוצה במיוחד, אמרתי לה כמו שכולם מקבלים את אותו שירות גם אני רוצה והוצאתי שטר של 200 ש"ח. היא לפתע אמרה לי: "אל תצפה שאני יעשה יותר מדי ב- 200 שקל אבל הפעם אני יעשה". אני טיפש שלא לקחתי את זה כאזהרה ולא יצאתי משם, אמרתי לה "שירות כמו לכולם לא מתכוון להיות פה שעות" היא אמרה טוב והלכתי להתקלח. הדוש ממוקם צמוד לאסלה סגרה לי דלתות התקלחתי ויצאתי.
יאנה אומרת לי תעמוד פה במרכז החדר יש שטיח מקיר לקיר בלוי (כנראה ספוג פטריות) והתחילה למצוץ חשוף, לקחה לגימה ממים חמים והתחילה למצוץ שוב, חוויה נעימה. אח'כ אמרה לי שכב על הגב, היא התחילה לשכב עלי ולהצמיד את הזין אליה, אח'כ הלכה למיטת טיפולים פתחה רגלים כמו צפרדע והתחילה לירוק על עצמה וכמובן חטפתי שפריץ לפנים, ביקשה שארק לה בכוס - בהחלט מוזר.
אמרתי לה שאני רוצה לזיין בדוגי, הלבישה קונדום הסתובבה והתחלתי לפמפם אותה בדוגי, לאחר 10 שניות כ- 10 החטפות דוגי היא הפסיקה אותי, יצאה מהמיטה, אמרה לי מצטערת אתה מזיין חזק מדי ואני צריכה עוד לעבוד היום, אמרתי לה תעשי לי ביד ותמצצי אני אגמור, היא אמרה לי עוד 5 דקות אתה הולך יש מישהו מחכה. שפכה עלי שמן בזלזול ואמרה לי תביא ביד יש לך 5 דקות. אמרתי לה תביאי מגבת שאלה אותי אתה רוצה להתקלח ? טוב קח מגבת. התקלחתי ויצאתי מהדירה. דרך אגב סירחון שום בכל הדירה.
לא ייאמן יש לה דלפק בצד בחדר עם קטורת וכל מיני פתקים עם טלפונים, וביניהם היה גם הטלפון שלי ואין לי מושג למה היא מתעדת. היה לי מוזר, חיטטתי והסתכלתי תוך כדי שהתלבשתי בזמן שהיא התקלחה בפנקס שלה שמונח בצד על השידה הקטנה ויש לה שם טלפונים כנראה של כל הלקוחות שלה עם שמות (כתוב ברוסית) פנקס מלא ובדיוק נזכרתי שהיא שאלה איך קוראים לי כאשר התקשרתי אליה להיכנס לבניין. לא אחזור אליה, שירות גרוע, הייתי צריך להדליק נורה אדומה מהתחלה כאשר דיברה על ה- 200 ש"ח.

* * * דוגם איכותי * * *

59
צעיר לנצח אחי ברצינות יש לה מחלות?
היא ממצה לי בלי גומי ונתתי לה ליקוק קטן עם הקצה של הלשון לקוס.
אני בחרדה גם מהטלפונים שהיא מתעדת ועכשיו במיוחד מהעניין של מחלות המין ? מישהו נדבק ממנה בעבר ? חברים עזרה !!!!!
* * * דוגם איכותי * * *

60
סקובי היקר,

אם אתה שואל, אז ממש לא ראיתי את התיק הרפואי שלה...
אבל לגופו של עניין, אני מקווה שאתה יודע שהתחביב המשותף שלנו הוא בעל פוטנציאל רציני ביותר להידבקויות בכל מיני מחלות למיניהן...

וכאשר מדווחים על מישהי שגם אפשר לעשות איתה סקס בלי גומי, אז אני מקווה שאתה מבין את המשמעות העמוקה של הדברים..

בכל מקרה, כדאי שתהיה מודע לכך שמחלות מין הן פרמטר שאסור לך להתעלם ממנו כאשר אתה מבקר אצל זונות.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”