57
על ידי scobido
התקשרתי ליאנה מרמת גן, הפנתה אותי מרחוב אבא הלל לרחוב האחים בז'רנו לבניין מגורים, חיכיתי בחוץ 30 דקות שלקוח יסיים.
פתחה לי את הדלת הכל חשוך בדירה כדי שלא תתמקד בפנים שלה אשר מזכירים את אורנה מרמת גן ותספורת של דודות מבית אבות.
אישה מבוגרת תחת שווה רגליים ארוכות ויפות, חלקה, חזה נפול, בטן שטוחה. שאלה אותי אם יש משהו שאני רוצה במיוחד, אמרתי לה כמו שכולם מקבלים את אותו שירות גם אני רוצה והוצאתי שטר של 200 ש"ח. היא לפתע אמרה לי: "אל תצפה שאני יעשה יותר מדי ב- 200 שקל אבל הפעם אני יעשה". אני טיפש שלא לקחתי את זה כאזהרה ולא יצאתי משם, אמרתי לה "שירות כמו לכולם לא מתכוון להיות פה שעות" היא אמרה טוב והלכתי להתקלח. הדוש ממוקם צמוד לאסלה סגרה לי דלתות התקלחתי ויצאתי.
יאנה אומרת לי תעמוד פה במרכז החדר יש שטיח מקיר לקיר בלוי (כנראה ספוג פטריות) והתחילה למצוץ חשוף, לקחה לגימה ממים חמים והתחילה למצוץ שוב, חוויה נעימה. אח'כ אמרה לי שכב על הגב, היא התחילה לשכב עלי ולהצמיד את הזין אליה, אח'כ הלכה למיטת טיפולים פתחה רגלים כמו צפרדע והתחילה לירוק על עצמה וכמובן חטפתי שפריץ לפנים, ביקשה שארק לה בכוס - בהחלט מוזר.
אמרתי לה שאני רוצה לזיין בדוגי, הלבישה קונדום הסתובבה והתחלתי לפמפם אותה בדוגי, לאחר 10 שניות כ- 10 החטפות דוגי היא הפסיקה אותי, יצאה מהמיטה, אמרה לי מצטערת אתה מזיין חזק מדי ואני צריכה עוד לעבוד היום, אמרתי לה תעשי לי ביד ותמצצי אני אגמור, היא אמרה לי עוד 5 דקות אתה הולך יש מישהו מחכה. שפכה עלי שמן בזלזול ואמרה לי תביא ביד יש לך 5 דקות. אמרתי לה תביאי מגבת שאלה אותי אתה רוצה להתקלח ? טוב קח מגבת. התקלחתי ויצאתי מהדירה. דרך אגב סירחון שום בכל הדירה.
לא ייאמן יש לה דלפק בצד בחדר עם קטורת וכל מיני פתקים עם טלפונים, וביניהם היה גם הטלפון שלי ואין לי מושג למה היא מתעדת. היה לי מוזר, חיטטתי והסתכלתי תוך כדי שהתלבשתי בזמן שהיא התקלחה בפנקס שלה שמונח בצד על השידה הקטנה ויש לה שם טלפונים כנראה של כל הלקוחות שלה עם שמות (כתוב ברוסית) פנקס מלא ובדיוק נזכרתי שהיא שאלה איך קוראים לי כאשר התקשרתי אליה להיכנס לבניין. לא אחזור אליה, שירות גרוע, הייתי צריך להדליק נורה אדומה מהתחלה כאשר דיברה על ה- 200 ש"ח.
* * * דוגם איכותי * * *