כ מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40 - דף 7 - סקס אדיר

מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40

61

[QUOTE=the dude]כל מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי כל הדיווח כל מילה מתוכו היה אמת וזה בדיוק מה שקרה.
תשומת לב ? מה אני הומו ? צריך שגברים וירטואלים יותר מבוגרים ממני יחבבו אותי ?
נרשמתי לאתר הזה בשביל לדעת איפה אפשר להגשים פנטזיות ואיך - לא בשביל למצוא חברים.
סה"כ הלכתי פעם ראשונה לסקס בתשלום וסיפרתי מה קרה ושלא הצלחתי לגמור ואתם מעליבים אותי.
ואני חושב שדווקא זה סבבה יותר שהבחרוה זרמה איתי ונתנה לי לעשות דברים מאשר מה שאתם אומרים פה שאתם שואלים כל דברו ומתכננים כמו רשימת קניות בסופר.

[/QUOTE]

אין בעיה ילדון כאפות, מה שלא תלמד דרך הראש יבוא דרך התחת. אף אחד לא העליב אותך בגלל שלא הצלחת לגמור, אנשים העירו לך כי התנהגת כמו טינופת. מה שאתה מתאר קטע הסופנטני שלך מתפרש על ידי אחרים באופן מוצדק כצורך להשפיל. מדוע אתה חושב שכל בחורה צריכה להסכים לספוג ממך צביטות וכאפות באופן ספונטני? אפילו שזה בתשלום. עוד המשכת עם זה אחרי שהבחורה בקשה ממך להפסיק. מה אתה משער שהיא אמרה עליך ברוסית? אני מניח שהיא לא בירכה אותך לשנה החדשה. אתה באמת עד כדי כך עמוק בסרט הפורנו האישי שלך שאתה לא מבין שכאפות וצביטות הן מבחינת חריג ולכן רצוי לסכם על זה מראש? באיזה זכות אתה מתנהג באלימות בכלל? כנראה שרק אחרי שאיזה בוריס יזרוק אותך מכמה מדרגות ירד לך האסימון סוף סוף. מי רוצה להיות חבר שלך בכלל? קלטתי אותך כבר על ההתחלה וישר חששתי שאתה BAD NEWS. איזה מזל שלא נתתי לך המלצות ספציפיות .

רימינג מעשי2009-9-17 1:51:4

64

[QUOTE=iruenf]יש חבר בפורום שכדרך קבע מדווח שהוא נותן "כפות עידוד" לנשים שהוא איתן ושהוא ממשיך לנסות לנשק אותן צרפתית גם כשהן מתנגדות

ואליו אתם לא מגיבים ככה..למה?
[/QUOTE]

כי החבר המדובר יודע להפסיק בשניה שמבקשים ממנו לחדול.

65
היא כן בירכה אותי לשנה החדשה - בעברית.....והיא לא ביקשה להפסיק..ביקשה יותר חלש....ושלא התאים לה משה ישר הפסקתי. נגיד אצבע מאחורה...מה נראה לך שאם אתה משלם למישהי מותר לך לאנוס אותה ? למה אתה חושב שאם אני אלך לעוד בחורה אני גם יעשה כל מה שאני רוצה ? שאומרים להפסיק אני מפסיק. השאלה היא מה מותר לך לנסות ומה לא..
Love is in the air - Blinding me with smoke,

You are the air i breathe - When i choke

Get out of my row boat

66
רימינג מעשי...תודה על התגובה האחרונה שלך......גרמת לי להבין איפה טעיתי...וכנראה שבאמת היה לי מזל שבמקרה הנדון הייתה כימיה טובה וכדומה...למרות שהכל היה מכוונה טובה.
Love is in the air - Blinding me with smoke,

You are the air i breathe - When i choke

Get out of my row boat

67

מצטער להסיט את הדיון מה-dude בחזרה למרינה, אבל נדמה לי שהיא העיקר כאן, לא ?

ביקרתי אחר הצהריים השבוע אצל מרינה. ביקור ראשון. יש לה גוף מצויין וישבן כיפי מאוד (עם סייג אחד, אני מחובבי השדיים על כלל צורותיהם, אבל למי שהגודל משנה לו - מדובר בשדיים קטנים ויפים). הפרצוף בינוני מינוס. רוסי מאוד. העור שלה נהדר. פשוט כיף להרגיש.

השירות נעים מאוד, היא מנסה מאוד לרצות, מאוד שירותית, אבל לא כל-כך שובבה. לפחות איתי הGFE אכן היה מרוסן, והיה ניכור מסויים בנשיקות. נדמה לי שהיא מהבחורות שנפתחות יותר ללקוחות חוזרים, מה שיכול להסביר התרשמויות של אחרים. מאחר ויצאתי מרוצה, אנסה שוב בעוד זמן ואדווח אם יש שינוי

סך הכל היא מאוד ליברלית, ומאוד כיפית. מומלצת.

המחיר 250 ל-40.

שימו לב שהצד שלה של הרחוב הוא צד לדיירי הרחוב בלבד, ולכן החניה אחרי 17:00 אסורה שם, מה שיכול להסביר את הקנס שהתלוננו עליו בראשית הדיון כאן (קנסות, אגב, אפשר לשלם בדואר או באינטרנט, למי ששאל)

redone2009-9-25 3:42:59

68

טוב, דיווח ראשון שלי, ופעם ראשונה שהלכתי ל"טיפול". הלכתי על ה-250.

הרבה כבר נכתב, רק אציין כי מרינה שירותית מאוד, ונראית בסדר גמור. החוויה הכוללת היתה פחות ממושלמת מסיבה שתלויה רק בי: חוסר נסיון בתיקשור הרצונות שלי (אני עם אותה אישה כבר הרבה מאוד שנים).

מתכנן לבקר שוב לאחר הפקת לקחים.

Humor is the great thing, the saving thing. The minute it crops up, all our irritations and resentments slip away and a sunny spirit takes their place.

Mark Twain

69
[QUOTE=redone]

שימו לב שהצד שלה של הרחוב הוא צד לדיירי הרחוב בלבד, ולכן החניה אחרי 17:00 אסורה שם, מה שיכול להסביר את הקנס שהתלוננו עליו בראשית הדיון כאן (קנסות, אגב, אפשר לשלם בדואר או באינטרנט, למי ששאל)

[/QUOTE]

וגם דרך הטלפון כמו שעשיתי בסוף

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”