[QUOTE=the dude]כל מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי כל הדיווח כל מילה מתוכו היה אמת וזה בדיוק מה שקרה.
תשומת לב ? מה אני הומו ? צריך שגברים וירטואלים יותר מבוגרים ממני יחבבו אותי ?
נרשמתי לאתר הזה בשביל לדעת איפה אפשר להגשים פנטזיות ואיך - לא בשביל למצוא חברים.
סה"כ הלכתי פעם ראשונה לסקס בתשלום וסיפרתי מה קרה ושלא הצלחתי לגמור ואתם מעליבים אותי.
ואני חושב שדווקא זה סבבה יותר שהבחרוה זרמה איתי ונתנה לי לעשות דברים מאשר מה שאתם אומרים פה שאתם שואלים כל דברו ומתכננים כמו רשימת קניות בסופר.
[/QUOTE]
אין בעיה ילדון כאפות, מה שלא תלמד דרך הראש יבוא דרך התחת. אף אחד לא העליב אותך בגלל שלא הצלחת לגמור, אנשים העירו לך כי התנהגת כמו טינופת. מה שאתה מתאר קטע הסופנטני שלך מתפרש על ידי אחרים באופן מוצדק כצורך להשפיל. מדוע אתה חושב שכל בחורה צריכה להסכים לספוג ממך צביטות וכאפות באופן ספונטני? אפילו שזה בתשלום. עוד המשכת עם זה אחרי שהבחורה בקשה ממך להפסיק. מה אתה משער שהיא אמרה עליך ברוסית? אני מניח שהיא לא בירכה אותך לשנה החדשה. אתה באמת עד כדי כך עמוק בסרט הפורנו האישי שלך שאתה לא מבין שכאפות וצביטות הן מבחינת חריג ולכן רצוי לסכם על זה מראש? באיזה זכות אתה מתנהג באלימות בכלל? כנראה שרק אחרי שאיזה בוריס יזרוק אותך מכמה מדרגות ירד לך האסימון סוף סוף. מי רוצה להיות חבר שלך בכלל? קלטתי אותך כבר על ההתחלה וישר חששתי שאתה BAD NEWS. איזה מזל שלא נתתי לך המלצות ספציפיות .