קריסטל 45+ ?
63[QUOTE=חרמן על]קצר מקארה או ארוך מקארה ? ומתי ראית אותה בפעם האחרונה ?[/QUOTE]
אולי מספיק עם שאלות הקיטבג ...
לא הבהרת את חשיבות האורך עד לרמת הסנטימטר מראש ואני לא מוצא טעם להקפצות נשנות מסוג זה.
אם יואילו בטובם הנשאלים לענות לך בפנייה פרטית שתיזום תבוא עליהם הברכה, מעבר לכך זה כבר מטרד !
המלאך רפאל
צוות הנהלת הפורום.
קריסטל 45+ ?
64כן,אנחנו הירושלמים ומהסביבה מקופחים.אין כלום!
[/QUOTE]
[QUOTE=נימרוד_M]קטע
לגור במעלה אדומים
לזיין בת"א
[/QUOTE]
danodano שלום לך גבר,אני מצדיק אותך מאה אחוז במה שכתבתה,אני דרך אגב גם בחור גר בירושלים,ירושלמי כמוך וזה קשה לנו מאוד מבחינת הזמן שלוקח לנו לבוא לת''א,גם מבחינת הכסף והדלק שלוקח לנו כל פעם,לפעמים גם אני משתמש בתחבורה הציבורית מוניות שירות וזה עולה לי הרבה כסף בזמן האחרון.
בקשר למצב בירושלים יבש ושקט לגמרי אין מה לחפש בירושלים,חבל מאוד,לפני 5 שנים היו שלוש דירות מוכרות בכל ירושלים באיזור תלפיות אזור תעשייה,הראשון רחוב התנופה 22,והשני פאראדייס ליד רמי לוי שיווק ושיקמה,והשלישי היה מכון הזקנות דיאנה.
חיפשתי בעצמי ברשת ,במגזינים ,בהרבה מקומות,שאלתי חברים אנשים,אפילו נהגי מוניות,(שגם אני בעצמי נהג מונית לשעבר) ולא קיבלתי שום תשובה,רובם לא יודעים,לכן אנחנו הירושלמים נמצאים במצב קשה,כל פעם צריכים לבקר בת''א צריכים הרבה זמן והרבה כסף,זה הדבר החשוב שרוב הבחורות בתחום לא מכירות,שבאים לבחורה מסוימת ועומדים מחכים לה למטה,ובאנו בשבילה ממקום כל כך רחוק,ובסוף היא מנתקת או סוגרת הטלפון,או אומרת לך תלך לשעה ותחזור,איפה לעזאזאל אלך בעיר אחרת ולאן ללכת במקום שאני לא מכיר בו אף אחד.זה המחיר שאנחנו משלמים הירושלמים המסכנים.
קריסטל 45+ ?
66הייתי אצלה אתמול בערב השגתי אותה אחרי המון צלצולים של תתקשר עוד 5 דקות ושוב עוד שעה לבסוף נפגשנו הגוף שלה נראה שמור למישהי בת 47 למצוץ היא יודעת טוב וגם הרימינג היה מעולה והקטע הביזרי שלה הוא שהיא רוצה שישתינו לה בפה .
אבל גדול הבחורה לא סותמת את הפה לרגע היא חרשה לי בראש על החבר שלה ולרגע הצטערתי שבאתי אליה .
הייתי אצלה שעתיים לשני אקטים האחד גמירה בפה והשני בדוגי מקונדם באתי הייתי וספק אם אחזור .
נ.ב. התענוג עלה לי 300 ש"ח .
קריסטל 45+ ?
67היכן היא ממוקמת כיום ?
האם היא קיבלה אותך במלון הדירות שסמוך לחניון גרוזנברג ?
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
קריסטל 45+ ?
68קריסטל 45+ ?
69לחובבי הז'אנר -מדובר בעיסקה הכי טובה בארץ ! [ התיאום איתה מאוד מאוד בעייתי ]..
לינק חדש [החליפה מ"ס נייד] : 050-5822078- 100% נימפומנית !! [דגמתי 3 פעמים ]
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=4719
התמונות להמחשה בלבד !! בהצלחה.
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*