ביקרתי בשנית,
הפעם כבר ידעה מה מצפה לה ממני,
שמשנה שמנה אבל תחת יש לה שתהיה בריאה
חפרתי כמו שצריך נתתי לה לשתות את כל המטען
כ
ביקרתי בשנית,
הפעם כבר ידעה מה מצפה לה ממני,
שמשנה שמנה אבל תחת יש לה שתהיה בריאה
חפרתי כמו שצריך נתתי לה לשתות את כל המטען
מרוב כל המחמאות הייתי שוב אצלה... ו
הבחורה משקיענית מאוד שווה כל שקל.
רימיניג+מציצה טובה בלי מקצוענית אמיתית.
אני אחזור בטוח שוב פעם.
אני הייתי בין הלקוחות הראשונים שלה בעלייה 45. אני זוכר שנכנסתי קיבלתי שוק טוטאלי. שיער קצר, שמנה עד אפס מקום, פנים די בולדוגיות, אבל בכל נכנסתי וקיבלתי שירוב ממש טוב. אבל אחרי שאתה גומר פתאום אתה קולט עם מי היית וזה די הורס את הרגע. אני מבטיח לכם ש99% מהאנשים פה אם היו רואים אותה ברחוב לא היו מזיזים את הראש שלהם לכיוון שלה. אז פתאום אתה קולט שעוד שילמת לה כסף על זה.
אוי...כמה אנחנו הגברים עם מוזר.
לסיכום חברים,מניסיון אישי בשטח דיאנה היא הבחורה הכי מומלצת מכל הבניין החדש הנמצא בדרום ת''א בעל העקידה45 שיש בו 3 דירות אירוח,למי שמחפש בחורה ליברלית,קצת מלאה (קודם כתבת "מאוד שמנה"),רימינג,נשיקות כולל צרפתיות,והכי חשוב לא מלחיצה ולא מתקתקת בכלל ממולצת.[/QUOTE]
מסכים עם הנ"ל..
לאחר שקראתי את כל ההמלצות, החלטתי שאני חייב ללכת לדגום את דיאנה. התקשרתי והיא נשמעה לי צעירה בטלפון (גם מאוד סימפטית) וקבענו בלית ברירה לשעה23:00 כיוון שהיא לא היתה פנויה מוקדם יותר.
עליתי לדירה ואכן הבחורה ה"קצת מלאה" היא שמנה והיא לטעמי בכלל לא נראית יותר טוב מהתמונות כפי שציינו לפני. אני לא יודע איך הערכתם אותה כבת 35-40, לדעתי היא מעל 45.
היא ביקשה שנשב ונדבר, אני כבר רציתי להסתובב וללכת אבל שמוליק העדיף בכל זאת לפרוק קצת מטען אם כבר הגענו. אז אמרתי לעצמי, יאללה, ניתן לה צ'אנס קצר אם כבר הגענו.
אחרי מקלחת משותפת עברנו למיטה, אני כבר הייתי עייף אחרי יום ארוך ונראה לי שגם היא הייתה תשושה מעט. בנוסף, הייתי מאוכזב מזה שהשעה כבר מאוחרת לי ומהמראה שלה (שמנה עפ פנים די בולדוגיות כפי שכתבו לפני) אז שמוליק קצת התבאס והתקשה לעמוד. דיאנה גנחה תוך כדי שהיא מוצצת ומלקקת והגניחות המזוייפות תמיד מורידות לי יותר את החשק אז זה לא ממש תרם.
אחרי 15-20 דקות של מציצה טובה עם ליקוקי ביצים מעולים, גמרתי לה חזק בפה. אמרתי לה תודה רבה והלכתי.
מאוד רציתי לנסות את הרימינג, אבל השעון אמר את דברו.
אני חייב לציין שזה שקצת התאכזבתי זה בגלל הטעם האישי שלי והנסיבות בלבד (שעה מאוחרת וכולי).
ייאמר לזכותה של דיאנה שהיא מוצצת נהדר ובהחלט בעלת תודעת שרות. אני ממליץ לכל מי שאוהב נשים מבוגרות ושמנות עם חזה גדול לבקר אצלה. היא בהחלט נותנת תמורה מעולה לאגרה.
תעשו לי טובה...............
הייתי אצלה ...בסדר היא יודעת למצוץ ...אבל המראה שלה פשוט דוחה ..
אם אתם רוצים רימינג+שאיבת ביצים ממקצועית וגם שנראית הרבה יותר טוב ..
זאת רק אורלי מבן אביגדור 20
ההודעה נערכה על ידי ואני מתנצל על השימוש במילים בוטות
[QUOTE=מקגייוור] אני מתכוון לבקר את הגברת בקרוב. מהדיווחים ומהתיאור שלה בפירסום, עושה רושם שהיא מוכנה לעשות הרבה מאוד, במחיר זול ושווה לכל נפש, בניגוד לכוכבות הגדולות של הפורום שגובות שכר שיחייב אותי להפסיק את לימודיי.
אבל דבר אחד מטריד אותי - יש הרבה סתירות בדיווחים שלכם. מה נסגר פה?
אתם מוכנים להגיע לידי הסכמה?
אגב, דיברתי איתה היום, היא אמרה שהיא עושה אנאלי בתוספת של 100 ש"ח.
[/QUOTE]
שלום לך מקגייוור.
רציתי לתת לך תשובה ברורה ושים אותה בראש שלך,בחורה עובדת(זונה) לא חייבת לתת לכל לקוח אותו שירות ואותם דברים.למשל בוא נגיד מה שנתנה ל x מסיום היא לא חייבת לתת ל y אחר.
הם נותנים הדבר הכי חשוב הבסיסי מציצה,מיזמוזים,חדירה וזיון עם כמה תנוחות,גמירה וזהו. אלו הדברים הבסיסים שכל זונה חייבת לתת ללקוח,מעבר לכך דברים מסוימים כמו רימינג,נשיקות בפה ולשון,החדרת אצבעות,מקלחת משותפת,בליעת זרע,לגמור לה בפנים,אילו דברים שהיא מחליטה למי לתת או לא!! היבנתה אותי,יש כימיה משותפת בין זונה ללקוח מסוים שונה מהיחס לקלינט אחר.
בסוף גם הכל תלוי במצב רוח של הזונה,אצל זונות עובדות מצב רוח שלהם משתנה כל 5 דקות,אחרי ניסיון אישי שלי עם לין מקרליבך21 ניכנסתי איתה קרוב ל 8 פעמים,באתי אחר כך, לא רוצה לכנס איתי בלי שום סיבה.ועד היום לא יודע למה?!יש לה שריטה בראש אי אפשר לדעת באמת מה עולה בראש של זונות מיום ליום.
חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”