כ מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח - דף 7 - סקס אדיר

מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח

61

1. מת על חזה גדול

2. bigman

3. רקציציגדול

4. איציק6

אם אתם עדיין בעניין , דברו איתי בפרטי..

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

63

[QUOTE=חולה כוס]שאפו על הדיווח avud!

אגב, הוא אחד המשתמשים שקיבל ממני את הטלפון של מירי בהעברה חופשית (ללא המתנה ברשימה).

כי באמת מגיע לו!! וזה כפיצוי על כך שקופח לדעתי ע"י ההנהלה שלא זכה לקידום. [/QUOTE]

ח"כ, אתה עוקף את שיקולי ההנהלה....

שימי יכעס..

המגביה עוף - ירחיק ראות

64
רשימת המועמדים לדגימה
--------------------------

1. DUNISOS

2. Adekel19

3.GILLAD

4. Harmanov

5.matok

מאחר שהמשתמש "רקציציגדול" לא יצר איתי קשר.. אז תורו הועבר ל- אפולינר (שחיכה הרבה זמן לתורו בסבלנות)

אני עדיין מצפה לדיווחו של butller, בנוסף לדיווחים של הרשימה הקודמת, ואז הטלפון ישוחרר, לחמישייה הזאת.

חולה כוס (המנהל הכללי של הפוסט).
חולה כוס2010-6-16 20:1:19
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

66
חברים יקרים, ח"כ נכבד, להלן דיווח מפגישה שנערכה לפני זמן קצרצר עם הגברת מירי, הונגריית צמרת המתארחת אצלנו.

רבים טובים לפני תארו את נדיבות גופה, שדיה המוצקים והנפוחים, עורה הגמיש והחלק, ישבנה העגול והשרירי אשר פלחיו אוחזים היטב בזין הנתקע במיקרה (סתם...) ביניהם ןאינם מאפשרים לו לבלוע... רק לירוק.

אבל למרות שהחוויה שעברתי היתה חובית בסופו של דבר, הרי יש לי טענה כבדת משקל לגברת:
רעבאאאאאאק! עשי מאמץ להיות קצת יותר זנותית!
הייתה לי הרגשה שאני אצל קוסמטיקאית/אסטרולוגית
ולא אצל מי שאמורה לדגדג את קצות הארוטיקה שעצבי שולחים כאשר אני מגיע לביקור מסוג זה.
בגד צמוד, משהו חושני, קצת נגיעות זנותיות, לשבור את אווירת הקליניקה שנוצרת...
כי אחרי הכל
יש לך נתונים מפוארים, חביבות טיבעית, כוס צר ואוהב ואפילו פנים נעימות עד מאוד
יש סיכוי גברת?
והחיים צריכים להיות טובים

67

באדיבותו הרבה של ח"כ (תודה אחי) ביקרתי אצל הגברת המדוברת..

אז ככה,בקשר למראה אין יותר מידיי מה להוסיף, אכן לגב' יש חזה ענק (בהשוואה לסמדר, של סמדר יותר גדול, יותר נפוח ויותר עומד, עד כמה שניתן בגדול הזה...) ואני מתחבר מאוד לתיאור האיכרה ההונגרייה של ח"כ.

בגדול, אהבתי איך שהיא נראית ותכננתי כבר איך אני "מתחרע" על הוד "נימפומניותה"(למה מרכאות? הסבר בהמשך).

הגעתי וישר ביקשתי מקלחת משותפת, הגב' נעתרה ונכנסנו יחד למקלחת,מיותר לציין כי מהשניה שנכנסתי אליה הביתה,דרך הביקור במקלחת וכלה במסאז', האישה/הבובקאט/מחפרון הזאת פשוט לא סתמה את הפה לרגע,

העניין הוא שהייתי כל כך חרמן עליה כך שזה לא ממש הפריע לי..

המקלחת היתה אחלה היא סיבנה ושלחה ידיים/ליטופים לידידנו שכבר היה בכוננות שיא..

הייתי מבסוט לאללה וכבר ראיתי את הבאות..עברנו למיטת המסאז'ים, לא היה ממש מסאז', האישה טבלה אותי בשמן בלי סוף ופשוט עשתה לי משהו שדמה יותר ל"קיצי קיצי" מאשר למסאז'.. מה שהיה נחמד זה שהיא כל הזמן דאגה לידידנו ובנוסף שלחה מידי פעם אצבע מיומנת לכיוון החור של התחת שלי וזה היה נעים ומחרמן לאללה, אגב לכל ה"פרחים" הקודמים שביקרו אצלה, גם אני זכיתי לכינוי "פרח"..

מהר מאוד היא ביקשה ממני להסתובב ואני בשמחה שמעתי בקולה, לכם אני אומר שבניתי על 2 מספרים (עם נשים בעלות חזה ענק ובהפסקה נחמדה בין הפעמים אני בהחלט מסוגל) ולכן הסתובבתי די מהר כשאני מפקיד את ידידנו בידיה האמונות ועוד יותר בפיה האמון, במיוחד כשהוא מלווה בשמן חם, חוויה מענגת ביותר. בעוד אני מביא את עצמי לפוזיציית "פירוק מטעני אל תוך פיה המשומן והלוהט" היא עוצרת..ובמעבר די חד ניגשת להביא קונדום ועוברת למיטה שליד..אני שבניתי על פעמיים אמרתי לה שאני מעדיף בפעם הראשונה לגמור ללא קונדום בין דדיה האדירים ואת הקונדום להשאיר לפעם השניה (חשוב לציין כי גם בטלפון וגם כשהגעתי סיכמנו על שעה), כמומחית לענייני שפיכה גברית, פסקה מירי כי היא "מרגישה שאני עומד להתפוצץ ולשחרר "צונאמי" כהגדרתה כך שאין מצב שאצליח פעם שניה..לא עבר הרבה מאז אותו הרגע והצונאמי השתחרר בין שדיה ..(היא אפילו נתנה לי לחוש אותו בשיער שלה, מה שלא ממש עשה לי את זה-לגעת- אבל לא היו לי כוחות להתנגד ושיתפתי פעולה תוך שאני מאשר...)

כאן הרגע לומר שהתחושה היא שקלקלנו את הגב' כי מכאן והלאה היא התיייחסה באופן די מלאכותי/תקתוקי תוך שהיא מסבירה לי כמה אין מצב שאגמור בשנית.. עמדתי על כך(כי הנתונים שלה באמת מגרים), היא חיכתה כ-5 דק' והתחילה בניסיון שני לא מושקע תוך שהיא מנסה להמחיש את עמדתה שזה לא ממש אפשרי כי "הכל כבר יצא ואין מה שעוד ייצא" (רבאק כולה עברו 5 דק'..) אחרי כמה דק' הפסיקה ויצאה החוצה לענות לטלפון.. חזרה לבושה..ואני שהבנתי כי המפגש נגמר (ולא עזר שהצעתי להוסיף עוד כסף כי עדיין היית חרמן) ויש מישהו שכבר מחכה אחריי התלבשתי ויצאתי מביתה כשאני עדיין חרמן(נתנה לי ללכת למרות שציינתי זאת בפניה)...

בשורה התחתונה, הגברת שווה, יש לה אחלה חזה, מקווה שלא נשחקה והתקלקלה וזה היה משהו חד פעמי, יש מצב שאדגום בשנית,תוך סגירה מראש באופן ברור, שעה שלמה , שני אקטים במרווח הגיוני (סמדר תעיד על כך שזה הסידור שלנו..) שאחריהם אני יוצא פרוק בדוק נצור ורגוע

68
סוף סוף בחורה כלבבי
ישר על ההתחלה קיבלה את פני ומיד עברה לאונס.
הפשיטה אותי תוך כדי מחמאות אין ספור - מעט מלאכותי
התחילה במציצה עם מים חמים וקרים
ומיד עלתה עלי ודרשה בתוקף שאזיין אותה ללא קנדון.
כמובן שדרשתי לבוש, וגמרתי תוך כדי תקתוק ניפלא של אחוריה.
אחרי זה עברנו למסג' והיא פלטה - החבילה 200 ש"ח.
עם סיום המסג' התחרמנתי ודרשתי פעם שנייה.
טענה שאין מטען ותוך כדי כך פלטתי על פרצופה הנדהם את המנה השנייה.
בקיצור חולה כוס היקר, חוויה של פעם בחיים.
מקווה שהפעם השנייה תהיה לפחות כמו הראשונה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”