כ חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה - דף 7 - סקס אדיר

חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה

61
אחרי התיאור של כריסטין ולילי , החלטתי ללכת "לדגום" אחת מהם, {עדיפות א - כריסטין, עדיפות ב' - לילי}.
התקשרתי וביקשתי את כריסטין, הפקידה אמרה שכריסטין עסוקה "לפחות לשעה",ולילי לחצי שעה,

החלטתי להמתין קצת בחוץ ולראות אם מישהו ייצא {וכך אני אחכה בפנים..}

אבל... רק נכנסו עוד ועוד גברים...{והשעה הייתה רק 20:00}...

חייגתי שוב, הפקידה אמרה שלילי כרגע התפנתה החלטתי לעלות ולא לחכות עוד.מישל ירדה להכניס אותי, נכנסתי לחדר והמתנתי, נכנסה מישהי נמוכה עם שיער שחור!!! סגרה את הדלת ונשענה עליה בחוסר חשק מופגן ותוך כדי אמרה :"120 ש"ח עד חצי שעה".

אמרתי לה שאני מחכה ללילי, היא אמרה - "אני לילי", אמרתי לה " אמרו לי שלילי גי'נגית?!?!" והיא ענתה - "הייתי..."

בהתחלה קצת חששתי שהיא לא עובדת עליי, אך באמת היא נראתה טוב, אז שיערתי שאכן זו היא, הכסף החליף ידיים,ויצאתי למקלחת.

אחרי מס ' דקות היא נכנסה. לשמחתי נכנסה בצחוק רם {הייתה מיני חגיגת צחוק בחוץ עם שאר הבנות}, התפשטה {יותר נכון הורידה את המגבת..} , שאלתי אותה למה הייתה "ככה" קודם והיא אמרה - עייפה.... !!!!

ניסיתי להתחיל במזמוזים בעמידה , לאחר 5 שניות !!! דחפה אותי למיטה תוך כדי " תשכב" !!

שכבתי, מבואס מהתקתוק המתקרב...היא התחילה מיד במציצה חשופה, {וטובה יחסית למה שציפיתי} כש"הוא" "קיבל עצמאות" הלכה להביא את הקונדום,הלבישה אותו, שכבה על הגב וחיכתה....ניסיתי להפוך אותה לשנות תנוחות - כלום !!!

גמרתי במיסיונרית {רק בגלל איך שהיא נראית} אני שונא שמתקתקים אותי !!!

מיד שסיימתי כמה ויצאה!!! ללא שלום, ליטוף קטן,משהו... חזרה עם מגבת קטנה, שאלה "מקלחת ???" בחוסר חשק מופגן הלכתי להתקלח, כשהיא בדרך אומרת לי "תזדרז אני צריכה להוריד אותך" !!!!!!

לסיכום חברים יקרים,

אחרי שנים בתחום , {כולל שנתיים של מנוי VIP אצל דיאנה} מעולם לא נתקלתי ביחס כזה !!!

ללא ספק היא דמות מרעננת מאוד לדרום ת"א, צעירה, עור חלק ונעים, חזה ותחת פרופורציונאלית ויציבים ,מציצה סבירה, אבל כל זה לא שווה עם יחס חרא ללקוחות, ועוד ב 20:00 מה יהיה עם הלקוח של 23:00 ????

צריך להוריד לה את הפרופיל !!! {ואין לי מושג איך, לא ללכת אליה {למרות הכל} זה פספוס....}

עם גוף ונתונים כמו שלה - היא יכולה לדרוש 350-450 {ואנחנו נשלם כמו גדולים} אבל צריך להסביר לה שגברים צריכים גם קצת תשומת לב....

{אולי נשלח אותה להשתלמות אצל דיאנה ?!?!?}

השבוע אני אחזור , מקווה לדגום את כריסטין {כשיצאתי נכנסו עוד 3 חברים שחיכו לה.....}

וכל השובע היא לא עבדה !!! {הפקידה אמרה לי "היא אמורה לעבוד...."} - מקווה שגם לה הזרע לא עלה למוח.....

דיווח יגיע.
"אין לנו מספיק דם בגוף כדי להפעיל את המוח ואת הז.."

62
[QUOTE=האינדיאני]אחרי התיאור של כריסטין ולילי , החלטתי ללכת "לדגום" אחת מהם, {עדיפות א - כריסטין, עדיפות ב' - לילי}.
התקשרתי וביקשתי את כריסטין, הפקידה אמרה שכריסטין עסוקה "לפחות לשעה",ולילי לחצי שעה,

החלטתי להמתין קצת בחוץ ולראות אם מישהו ייצא {וכך אני אחכה בפנים..}

אבל... רק נכנסו עוד ועוד גברים...{והשעה הייתה רק 20:00}...

חייגתי שוב, הפקידה אמרה שלילי כרגע התפנתה החלטתי לעלות ולא לחכות עוד.מישל ירדה להכניס אותי, נכנסתי לחדר והמתנתי, נכנסה מישהי נמוכה עם שיער שחור!!! סגרה את הדלת ונשענה עליה בחוסר חשק מופגן ותוך כדי אמרה :"120 ש"ח עד חצי שעה".

אמרתי לה שאני מחכה ללילי, היא אמרה - "אני לילי", אמרתי לה " אמרו לי שלילי גי'נגית?!?!" והיא ענתה - "הייתי..."

בהתחלה קצת חששתי שהיא לא עובדת עליי, אך באמת היא נראתה טוב, אז שיערתי שאכן זו היא, הכסף החליף ידיים,ויצאתי למקלחת.

אחרי מס ' דקות היא נכנסה. לשמחתי נכנסה בצחוק רם {הייתה מיני חגיגת צחוק בחוץ עם שאר הבנות}, התפשטה {יותר נכון הורידה את המגבת..} , שאלתי אותה למה הייתה "ככה" קודם והיא אמרה - עייפה.... !!!!

ניסיתי להתחיל במזמוזים בעמידה , לאחר 5 שניות !!! דחפה אותי למיטה תוך כדי " תשכב" !!

שכבתי, מבואס מהתקתוק המתקרב...היא התחילה מיד במציצה חשופה, {וטובה יחסית למה שציפיתי} כש"הוא" "קיבל עצמאות" הלכה להביא את הקונדום,הלבישה אותו, שכבה על הגב וחיכתה....ניסיתי להפוך אותה לשנות תנוחות - כלום !!!

גמרתי במיסיונרית {רק בגלל איך שהיא נראית} אני שונא שמתקתקים אותי !!!

מיד שסיימתי כמה ויצאה!!! ללא שלום, ליטוף קטן,משהו... חזרה עם מגבת קטנה, שאלה "מקלחת ???" בחוסר חשק מופגן הלכתי להתקלח, כשהיא בדרך אומרת לי "תזדרז אני צריכה להוריד אותך" !!!!!!

לסיכום חברים יקרים,

אחרי שנים בתחום , {כולל שנתיים של מנוי VIP אצל דיאנה} מעולם לא נתקלתי ביחס כזה !!!

ללא ספק היא דמות מרעננת מאוד לדרום ת"א, צעירה, עור חלק ונעים, חזה ותחת פרופורציונאלית ויציבים ,מציצה סבירה, אבל כל זה לא שווה עם יחס חרא ללקוחות, ועוד ב 20:00 מה יהיה עם הלקוח של 23:00 ????

צריך להוריד לה את הפרופיל !!! {ואין לי מושג איך, לא ללכת אליה {למרות הכל} זה פספוס....}

עם גוף ונתונים כמו שלה - היא יכולה לדרוש 350-450 {ואנחנו נשלם כמו גדולים} אבל צריך להסביר לה שגברים צריכים גם קצת תשומת לב....

{אולי נשלח אותה להשתלמות אצל דיאנה ?!?!?}

השבוע אני אחזור , מקווה לדגום את כריסטין {כשיצאתי נכנסו עוד 3 חברים שחיכו לה.....}

וכל השובע היא לא עבדה !!! {הפקידה אמרה לי "היא אמורה לעבוד...."} - מקווה שגם לה הזרע לא עלה למוח.....

דיווח יגיע.
[/QUOTE]

ידידי,
שים לב שהודלק לך פה אור אדום.
היו לך פה סימנים ברורים שזה לא הזמן והרגע להיכנס למקום במיוחד עם בחורה שיש לה ביקוש רב.
עד כדי כך שהם נאלצים לשלוח את מישל המבוגרת (שלצערה אין לה קליינטים רבים,אם בכלל) לפתוח את השער.
בנוסף לילי הראתה סימני עייפות (אדרבה,אמרה לך בפירוש שהיא עייפה) אז בשלב זה יכולת לסרב בנימוס.

בשלב זה,כבר אין מצב של אחורה פנה (יכולת אבל הכסף כבר שולם)
יש כאן מירוץ כנגד הזמן להספיק כמה שיותר לקוחות,ובנוסף מופעל עליה לחץ מבעלת הבית וכתוצאה מכך
(בנוסף לעייפות שלה...) היא תקתקה אותך ידידי.
לא ש- לילי תקתקנית, פשוט "אין לה ברירה" עקב לחץ הלקוחות הממתינים בחדר ההמתנה ובחוץ.

אני לא חושב שיש צורך לשים עליה X בסה"כ היא בחורה חמודה לפי מה שנאמר.
נסה להגיע בשעות הבוקר המוקדמות וביום שישי בבוקר ,כי יש פחות לחץ והיא גם נמצאת,לילי.

במידה והנך מתכוון, אם וכאשר היא תעבוד כפרטית אז יהיו כאלו שישלמו, אך לא כולם. יש יוצא מן הכלל.

תפנים את הלקחים שלמדת ולהבא תוכל להימנע מעוד מיקרה שכזה.
וזכור ש- כריסטינה היא פחות שירותית.

מאחל לך להבא ביקור חיובי .

SexHunter

SEXHUNTER2011-03-03 16:40:56
Follow your instincts, not your horniness

63
אחי היקר,sexhunter,
ראשית, תודה על התגובה המפורטת והמושקעת.
שנית,לצערי,ב14-15השנים שאני מתארח במכונים/אצל נערות עובדות, נתקלתי במספר מצומצם מאוד!! של תקתוקים ושירות "לא ראוי".לרוב תודות לפורום המצויין שאנו חברים בו.
הפעם "לקחתי את הסיכון" לאור הדיווח האיכותי והמחרמן על לילי ולאור רוויה מסויימת מ"נערות מלאות".
חבל לי לשמוע שהיחס של כריסטינה גרוע יותר,למרות זאת,נראה לי שאקח שוב סיכון ואדגום אותה.
ואני פונה כאן אליכם,האם יש שעות מסויימות בהם היא "יותר שירותית"??( לאור זאת שהיא לא עובדת בבקרים ) העומס והלחץ עליה בשעות הערב הוא לא הגיוני!!! ואני לא מתכוון להמתין שעה,(ובסוף לחטוף תקתוק....) יש גבול!!!!

וחשוב לציין, למי מבינינו שחשוב לו האקט עצמו/ מראה הנערה - שירוץ ללילי כי היא ללא ספק חריגה בנוף של הנערות העובדות בכלל , ובדרום ת"א בפרט !!
לי חשוב(בדרך כלל) המזמוזים והחיבוקים לפני ואחרי, והרוגע והאווירה בחדר.(אולי הגיל עושה את שלו..).

אז אל תפסיקו להינות ושבת שלום.

64
[QUOTE=האינדיאני]אחי היקר,sexhunter,

ראשית, תודה על התגובה המפורטת והמושקעת.

שנית,לצערי,ב14-15השנים שאני מתארח במכונים/אצל נערות עובדות, נתקלתי במספר מצומצם מאוד!! של תקתוקים ושירות "לא ראוי".לרוב תודות לפורום המצויין שאנו חברים בו.

הפעם "לקחתי את הסיכון" לאור הדיווח האיכותי והמחרמן על לילי ולאור רוויה מסויימת מ"נערות מלאות".

חבל לי לשמוע שהיחס של כריסטינה גרוע יותר,למרות זאת,נראה לי שאקח שוב סיכון ואדגום אותה.

ואני פונה כאן אליכם,האם יש שעות מסויימות בהם היא "יותר שירותית"??( לאור זאת שהיא לא עובדת בבקרים ) העומס והלחץ עליה בשעות הערב הוא לא הגיוני!!! ואני לא מתכוון להמתין שעה,(ובסוף לחטוף תקתוק....) יש גבול!!!!

וחשוב לציין, למי מבינינו שחשוב לו האקט עצמו/ מראה הנערה - שירוץ ללילי כי היא ללא ספק חריגה בנוף של הנערות העובדות בכלל , ובדרום ת"א בפרט !!

לי חשוב(בדרך כלל) המזמוזים והחיבוקים לפני ואחרי, והרוגע והאווירה בחדר.(אולי הגיל עושה את שלו..).

אז אל תפסיקו להינות ושבת שלום. [/QUOTE]

שבת שלום גם לך אחי האינדיאני אין בעד מה.
הייתי רוצה לומר לך משהו,בחיים צריכים לקחת סיכונים ובתחום שירותי המין לפעמים קורה מצבים שאנו לוקחים סיכונים..
אבל..צריכים להיות מודעים לכך מראש שיהיה "נפילה/אכזבה", ולפי דברייך אכן לקחת סיכון מראש..אז למה ציפית מלילי (?).
כלומר, אי אפשר מצד אחד להטיל אצבע מאשימה על לילי (..או כל אחת אחרת) על אופן השירות שהיא נתנה (יותר נכון לומר "נאלצה") ומצד שני לצאת זכאי. הרי ידעת מראש שזה יכל לקרות,במיוחד בשעות העומס ביותר בחלוצים.

כפי שציינתי בפוסט הקודם שלי,שעות הבוקר שהמקום נפתח רק,זה הזמן לדעתי.

לגביי כריסטינה,לא הייתי אומר שהיא נותנת יחס גרוע (אין שעות מסוימות) פשוט היא עושה את העבודה שלה מבלי דיבורים יותר מדיי -
הכנס הפעל -> באופן בטוח הוצא את ה"כונן החיצוני" מהכוס קריצה
מכיוון שלא היית איתה (לא שיש ממה להתלהב) ואתה רוצה להתנסות איתה לא אעצור בעדך,אך העדפה אישית שלי ללכת על ג'וליה שעובדת במשמרת בוקר. מה שטוב לך,רק תזכור שלהבא אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.

~ * ~

הסכנה הגדולה מכולם,
היא לא לסכן דבר.

האדם שאינו מסכן דבר

לא יקבל דבר,

יחיה כבול אל הביטחון
,

אסור על ידי הפחד...

שבת שלום מענג לכולם !!!

65
[QUOTE=האינדיאני]
שאלתי אותה למה הייתה "ככה" קודם והיא אמרה - עייפה.... !!!!

שכבה על הגב וחיכתה....ניסיתי להפוך אותה לשנות תנוחות - כלום !!!

אני שונא שמתקתקים אותי !!!

מיד שסיימתי כמה ויצאה!!! ללא שלום, ליטוף קטן,משהו... חזרה עם מגבת קטנה, שאלה "מקלחת ???" , כשהיא בדרך אומרת לי "תזדרז אני צריכה להוריד אותך" !!!!!!

ועוד ב 20:00 מה יהיה עם הלקוח של 23:00 ????
[/QUOTE]

האינדיאני שלום לך גבר,אני קראתי כל מה שכתבתה מתחילת השירשור עד המילה האחרונה,אהבתי סגנון הכתיבה שלך.

אני משתתף בצערך קודם כל ולא תידע עוד נפילות בעתיד,אבל!!

א. מה אתה מצפה מבחורה עובדת ''לילי'' שניכנסת עם 30 גבר במשמרת,30 בניאדם ביום דמיין לעצמך איך עם הימים היא תהפוך! כמו מכונה,הפעל השתק,אין כאן מצב לרגשות,חיוכים,ליטופים,מיזמוזים וחיבוקים כמו שאתה אוהב,אתה אוהב חיבוקים ונשיקות אווירה של חברה אישית וכאן לצעריי זה לא הכתובת.

התשובה שלה כאן מצדיקה את דעתי,ברגע ששאלתה אותה שאלתי אותה למה הייתה "ככה" והיא אמרה - עייפה.... !!!! אין לה אפילו כוח ללבוש בגדים,מעדיפה לכסות עצמה במגבת רק,מרוב הכניסות שהיא עושה ביום!!.

ב. מקום כמו החלוצים 25 שנימצא בדרום ת''א מה אתה מצפה משם! הרבה ביקורים שם,עובדים זרים,סודנים,נורקומנים,עלובי נפש,סינים מסריחים,זה כמו מיפעל אמיתי!

עולים יורדים באים חדשים כך כל היום,עמדתי פעם ליד הדירה מעשן סיגיריה מחכה לחבר שלי שיסיים,אני רואה גל גדול של גברים עומדים ליד הדירה,עולים בכמיות ויורדים בכמיות,כמות של מבקרים בלתי נורלמלית בכלל!.

מה שקורה עכשיו בחלוצים25 זה אותו מצב בדיוק מה שמתרחש בליוונסקי134,אילו שתי הדירות הכי חזקות שעובדות בדר ת''א היום.לא לצפות לחוויות אחרות שם!.
החתיך הרומנטי2011-03-05 10:38:38
תמיד בשטח למען כולם.

66
שלום לכולם,
כמו שהבטחתי - אתמול דגמתי את כריסטינה,

קודם כל, אני מכיר אותה, עובדת מעל שנה בחלוצים, נתקלתי בה מספר פעמים ותמיד העדפתי את טלי / ניקול...

הפעם לאור ההמלצות - החלטתי לבדוק בעצמי....קריצה

זה התחיל בהמתנה באוטו של רבע שעה, אח"כ לילי ירדה להכניס אותי {תוך כדי הוצאת "חבר מועדון" אחר..}העניסה אותי לחדר שלה להמתין,

תוך כדי המתנה, לילי נכנסת לחדר כשהיא מדברת בטלפון עם בעלה !!!צחוק מדברת בעברית, בקול, כשאני שומע את 2 הצדדים.....

האבסורד - היא לא מרשה לו להסתכל על כוסיות !!!!{הוא היה בפאב עם חבר}.....

לא משנה, המתנתי כ10 דקות ואז נכנסה כריסטין, כמו שאמרתי קודם, קצת התאכזבתיבכי כי "נתקלתי" בה בעבר...אבל עדיין, רגליים דקות וארוכות, פרצוף נאה, לבשה קימונו יפני {מחרמן !!}ולא רואים את הגודל של החזה כשהיא לבושה !!!

ביקשתי במפורש הרבה מזמוזים וללא לחץ מצידה, היא הסכימה, עברנו לחדר שלה, 120 ש"ח החליפו ידיים, מקלחת ולעבודה....

התחלנו בעמידה, מזמוזים הדדיים {קצת מעצבנים הזיפים שלה למטה...}.

נשכבתי על המיטה - ציפיתי למציצה - וכאן באה ההפתעה - היא התחילה להעביר את החזה המדהים שלה לאורך כל הגוף, תוך כדי ליקוקים ונשיקות בכל הגוף שלי !!!! כל זה לאט, ובכיף !!!

לא הסכימה למציצה בלי חליפה , מציצה סבירה + , מרגישים קצת שיניים, אבל בסה"כ בסדר, מצצה עד שסימנתי לה "די"!!

שאלה אך בא לי, אמרתי לה שתעלה עליי, רכבה עליי מספר דקות כשאני חופן את שדייה המדהימים ביידי !!!

אחרי מס' דקות התהפכנו, שכבנו על הצד כשאני מאחור, היידים שלי על החזה ופמפומים עד הזרימה המיוחלת....מוחא כפייה

ניקיון עם מגבונים, - מקלחת והבייתה.

כשיצאנו היא שאלה אם אני חדש כאן צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק אמרה שנהנתה ושאני אבוא שוב, {שלא תחשבו שקניתי את זה....}קריצה.

אבל אני אבוא שוב !!!!!מוחא כפייהמוחא כפייה

ועכשיו להשוואה המחוייבת:

מראה : ללא ספק לילי. מראה של נסיכה, עם קצת "ערסיות" בדיבור וההתנהגות, פשוט הטעם שלי !!!

גוף : שיוויון עם עדיפות קלה ללילי.{גוף פרופורציונאלי !!!}

חזה : כריסטין בגדול !!! למרות שאני מעדיף את הפטמות של לילי.

מציצה: לילי !! מציצה חשופה וטובה.

זיון : תיקו !!!

GFE : כריסטין בענק !!!

יחס כללי: כריסטין.

קפה ועוגה : הפקידה.....צחוקצחוקצחוקצחוק {סתם, שלא תבואו לבקש קפה אחרי....}

בקיצור, איש איש לפי העדפותיו, רצונותיו וסטיותיו...

אני נהנתי וללא ספק..."משנכנס אדר מרבין בשמחה"...ובשפיכה.....

בברכת "שתמיד יעמוד לנו.."

"אין לנו מספיק דם בגוף כדי להפעיל גם את המוח וגם את הז.."

67
[QUOTE=האינדיאני]שלום לכולם,
כמו שהבטחתי - אתמול דגמתי את כריסטינה,

הפעם לאור ההמלצות - החלטתי לבדוק בעצמי....קריצה

נשכבתי על המיטה - ציפיתי למציצה - וכאן באה ההפתעה - היא התחילה להעביר את החזה המדהים שלה לאורך כל הגוף, תוך כדי ליקוקים ונשיקות בכל הגוף שלי !!!! כל זה לאט, ובכיף !!!

כשיצאנו היא שאלה אם אני חדש כאן .. אמרה שנהנתה ושאני אבוא שוב, {שלא תחשבו שקניתי את זה....}קריצה.
אבל אני אבוא שוב !!!!!מוחא כפייה

GFE : כריסטין בענק !!!
יחס כללי: כריסטין.
[/QUOTE]
השבט אמר את דברו קריצה
כל הכבוד וטוב שנהנית..היה כיף לקרוא גבר.

זה מאוד מפתיע שכך כריסטינה השתנתה במקצת,בהחלט מרענן..ועוד קימונו ס'חטן!
אני חושב שהוותק שלה במקום השפיע עליה לטובה מאז שהייתה חדשה ומופנמת,שקטה.

שירבו לך עוד ימים כאלו

69
[QUOTE=האינדיאני]
תוך כדי המתנה, לילי נכנסת לחדר כשהיא מדברת בטלפון עם בעלה !!!צחוק מדברת בעברית, בקול, כשאני שומע את 2 הצדדים.....

האבסורד - היא לא מרשה לו להסתכל על כוסיות !!!!{הוא היה בפאב עם חבר}.....

[/QUOTE]

אף אחד לא שם לב לכתוב?

לילי מדבר עם בן זוגה (האינדיאני קורא לו בעל, אבל הוא אינדיאני).

אז ידידי היקר שחר - הילדה ממש לא טיפשה. אבל כנראה גם אני טעיתי - אם היא מדברת ככה עם בן זוגה - היא לא תיפול בידיים של טפיל.

ודרך אגב לא ברור למה דיווח על כריסטינה נמצא בפוסט על לילי.
ערבה אנושית2011-03-07 22:22:05

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”