התקשרתי וביקשתי את כריסטין, הפקידה אמרה שכריסטין עסוקה "לפחות לשעה",ולילי לחצי שעה,
החלטתי להמתין קצת בחוץ ולראות אם מישהו ייצא {וכך אני אחכה בפנים..}
אבל... רק נכנסו עוד ועוד גברים...{והשעה הייתה רק 20:00}...
חייגתי שוב, הפקידה אמרה שלילי כרגע התפנתה החלטתי לעלות ולא לחכות עוד.מישל ירדה להכניס אותי, נכנסתי לחדר והמתנתי, נכנסה מישהי נמוכה עם שיער שחור!!! סגרה את הדלת ונשענה עליה בחוסר חשק מופגן ותוך כדי אמרה :"120 ש"ח עד חצי שעה".
אמרתי לה שאני מחכה ללילי, היא אמרה - "אני לילי", אמרתי לה " אמרו לי שלילי גי'נגית?!?!" והיא ענתה - "הייתי..."
בהתחלה קצת חששתי שהיא לא עובדת עליי, אך באמת היא נראתה טוב, אז שיערתי שאכן זו היא, הכסף החליף ידיים,ויצאתי למקלחת.
אחרי מס ' דקות היא נכנסה. לשמחתי נכנסה בצחוק רם {הייתה מיני חגיגת צחוק בחוץ עם שאר הבנות}, התפשטה {יותר נכון הורידה את המגבת..} , שאלתי אותה למה הייתה "ככה" קודם והיא אמרה - עייפה.... !!!!
ניסיתי להתחיל במזמוזים בעמידה , לאחר 5 שניות !!! דחפה אותי למיטה תוך כדי " תשכב" !!
שכבתי, מבואס מהתקתוק המתקרב...היא התחילה מיד במציצה חשופה, {וטובה יחסית למה שציפיתי} כש"הוא" "קיבל עצמאות" הלכה להביא את הקונדום,הלבישה אותו, שכבה על הגב וחיכתה....ניסיתי להפוך אותה לשנות תנוחות - כלום !!!
גמרתי במיסיונרית {רק בגלל איך שהיא נראית} אני שונא שמתקתקים אותי !!!
מיד שסיימתי כמה ויצאה!!! ללא שלום, ליטוף קטן,משהו... חזרה עם מגבת קטנה, שאלה "מקלחת ???" בחוסר חשק מופגן הלכתי להתקלח, כשהיא בדרך אומרת לי "תזדרז אני צריכה להוריד אותך" !!!!!!
לסיכום חברים יקרים,
אחרי שנים בתחום , {כולל שנתיים של מנוי VIP אצל דיאנה} מעולם לא נתקלתי ביחס כזה !!!
ללא ספק היא דמות מרעננת מאוד לדרום ת"א, צעירה, עור חלק ונעים, חזה ותחת פרופורציונאלית ויציבים ,מציצה סבירה, אבל כל זה לא שווה עם יחס חרא ללקוחות, ועוד ב 20:00 מה יהיה עם הלקוח של 23:00 ????
צריך להוריד לה את הפרופיל !!! {ואין לי מושג איך, לא ללכת אליה {למרות הכל} זה פספוס....}
עם גוף ונתונים כמו שלה - היא יכולה לדרוש 350-450 {ואנחנו נשלם כמו גדולים} אבל צריך להסביר לה שגברים צריכים גם קצת תשומת לב....
{אולי נשלח אותה להשתלמות אצל דיאנה ?!?!?}
השבוע אני אחזור , מקווה לדגום את כריסטין {כשיצאתי נכנסו עוד 3 חברים שחיכו לה.....}
וכל השובע היא לא עבדה !!! {הפקידה אמרה לי "היא אמורה לעבוד...."} - מקווה שגם לה הזרע לא עלה למוח.....
דיווח יגיע.