זה הפעם השניה שלי אצל אילנה,
נכנסתי לבית וראיתי את אילנה יושבת על הספה, החמאתי לה וביקשתי ממנה את החדר הצדדי, אמרתי לה אני בסוף אתמכר אליך והיא צחקה, בסך הכל עברו שלושה ימים מהפעם האחרונה שהייתי אצלה, אילנה היא לבשה סוודר וטייץ שחור שמאוד החמיאו לה, נכנסנו לחדר הצדדי ובזמן שהיא עם הבגדים עליה באתי מאחוריה, ביד ימין מזמזתי לה את הציצים הגדולים שלה על הסוודר וביד שמאל אוננתי לה על הטייץ השחור זה היה מחרמן בצורה מטורפת (אני חולה על טייצים זה הדבר הכי מחרמן שאי פעם המציאו), אילנה הורידה לאט לאט את הסוודר ונשארה רק עם חזיה ואני ממשיך למזמז אותה, היא התחילה להוריד את הטייץ השחור והמשכתי לאונן לה על התחתון השחור שלה פשוט תענוג, לאחר מכן אילנה הורידו את התחתון והתמזמזנו בעמידה אחד מול השני, השכבתי אותה במיטה על הגב ושהרגליים שלה מחוץ למיטה ואני מולה עם הברכיים על הרצפה ומולי נמצא הכוס המגולח והיפה שלה פשוט תאווה לעיניים, עם יד ימין החדרתי לה אצבע אחת לכוס, הכנסתי והוצאתי ללא הפסקה ובמקביל ליקקתי לה את הדגדגן (הכוס שלה היה צר והרגשתי אותה מבפנים פשוט כיף !!) זיינתי אותה עם האצבע במשך 7 דקות, תוך כדי הרגשתי את הירכיים שלה סביב ראשי נהפכים יותר ויותר לקשיחים והיא הרימה ממש בקטנה את האגן שלה קצת יותר כלפי מעלה, לאחר כמה דקות של ליקוק הדגדגן וזיון עם האצבע שלי היא פשוט קפצה אחורה במיטה.. (אני לא יודע מה בדיוק הלך שם, אבל מקווה שהיא נהנתה), שאלתי אותה "נהנית? " אמרה לי "כן" לאחר מכן אילנה ישבה על קצה המיטה והתחילה למצוץ לי את הזין בזמן שאני עומד מולה במשך כמה דקות.. (היה דיי נעים) הפסקתי אותה השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במסיונרי במשך כמה דקות ואז דפקתי אותה בדוגי כמה דקות, תוך כדי אני תופס לה במותניים הבשרניות שלה, לאחר כמה דקות הפסקתי אותה ורציתי שתעשה לי ביד.. היא הסתובבה וחשבה שאני רוצה לזיין אותה במיסיונרי, בכל מקרה נשכבתי על הגב והיא מעלי הורידה לי את הקונדום והתחילה לעשות לי ביד ואני מושך אותה קצת לכיווני, היא באה מולי ועמדה על הברכיים מהצד הימני שלי והכנסתי לה אצבע לתוך הכוס זה היה הרגשה כל כך טובה, הרגשתי לה את כל הנרתיק והחום שלה, הכנסתי והוצאתי לה את האצבע במקביל ללא הפסקה והיא תוך כדי עושה לי ביד, הרגשתי שאני עומד לגמור דחפתי לה את האצבע שלי עמוק עמוק לתוכה והתפוצצתי במשך כמה פעמים ויצא לי ים של שפיך

שהצטבר אצלי במשך שלושה ימים של חרמנות על אילנה.
לפני שיצאתי מאילנה הבאתי לה נשיקה בלחי ואמרתי לה "היית מדהימה." והיא חייכה לי

פשוט חוויה מהסרטים ,כל יום שעבר מהפעם הראשונה שלי אצלה הייתי חרמן עליה ובמשך שלושה ימים חשבתי רק על מה שאני יעשה לה בפעם הבאה.
הגעתי למסקנה שהיא הבחורה הכי אולטימטיבית בשבילי נכון להיום, בהחלט אחזור שאוכל.
eliaho2012-03-10 06:13:40