כ ג'ניה / ז'ניה ממכון הסקס בלוינסקי +תמונות אמיתיות - דף 8 - סקס אדיר

ג'ניה / ז'ניה ממכון הסקס בלוינסקי +תמונות אמיתיות

73
אני מתפלא איך אף אחד לא נתן את דעתו לשיפוץ ה"חזותי" תרתי משמע של ג'ניה?!Ouch
היום הייתי בלויסקי ונכנסתי עם ג'ניה, שמחתי לראות אותה מכיוון שכולנו ידענו שהיא נכנסה לניתוח, התפללתי בשבילה שתעבור את זה בשלום ומקווה שתרגיש טוב,
היא מתפשטת ומחפש סימני ניתוח על גופה, ואני שואל אותה "איזה ניתוח עשית" והיא נראה לי בגאווה את החזה המשופץ שלה, ומלטפת אותם בעדינות מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
כמות רוק גדולה נבלעה לי באותו הרגע, כל הדאגות נישכחו מליבי, זוג שדיים יפייפים זקורים מול הפנים שלי אני מושיט ידיים ונוגע בהם קשיחים וחלקים אכן הולמים אותה,
ביקשתי עיסוי קטן ובקטנה עשתה את זה בגדול הייתי צריך את המגע הזה, בקושי התחלנו את המנה העיקרית ודפיקות בדלת, מה שהרגיז אותי מעט ג'ניה עצמה לא התרגשה מזה כלכך.

עכשיו עוד יותר שווה ללכת לג'ניה ושווה להוסיף לה עוד קצת מהמחיר הרגיל,

74
רק לא ציינתה את הפרט הכי חשוב בכל היעניין של החזה המשופץ והוא שהיא מגבילה אותך לגעת בו ביכלל ומילחתחילה היא אומרת לך את זה שאסור לגעת לה בחזה כי כואב לה עדיין.
לגבי המחיר ההיתי מציע לך לשמור על פיך ולא ליפלוט הצעות מטופשות.

לפחות אם אסור לגעת לה בחזה שתציע בחצי מחיר מה זה חצי זיון????אלק

75
[QUOTE=משגל הנערות]רק לא ציינתה את הפרט הכי חשוב בכל היעניין של החזה המשופץ והוא שהיא מגבילה אותך לגעת בו ביכלל ומילחתחילה היא אומרת לך את זה שאסור לגעת לה בחזה כי כואב לה עדיין.
לגבי המחיר ההיתי מציע לך לשמור על פיך ולא ליפלוט הצעות מטופשות.

לפחות אם אסור לגעת לה בחזה שתציע בחצי מחיר מה זה חצי זיון????אלק
[/QUOTE]

אתה נורמלי?
אתה לא מבין שזה כואב?

מסכנה הבחורה שגם במחיר כפול צריכה לקבל גסי רוח כמוך.

76
באמת היא עשתה ניתוח?? אני מכיר את הבחורה הזאת טוב מאוד.
הפעם הראשונה שהיא התחילה לעבוד זה היה בדירה בבת ים עם בחורה בשם מרינה (ידידתי הנאמנה שעבדה בעליה ובבת ים ובסלמה ובתחנה מרכזית). אז ג'ניה עבדה בהתחלה בבת ים, אח"כ כך עבר לתחנה מרכזית ישנה בתל אביב, אח"כ גם עבדה בליווי, אח"כ בכלל הגיעה לנתניה ואז הגיעה לעליה 45 ואז ללוינסקי...

היא כ"כ ותיקה הבחורה הזאת...

77

לא ציינתי את זה כי היא לא אמרה לי לא לגעת, היא כן אמרה שעדיין קצת כואב לה, אני מיששתי אותו ובכיף ולךא שמעתי ממנה שום הערה בעיניין

לגבי המחיר הצעה מטופשת?! את התארים האלה שמור לעצמך, ואינני מתכוון להיכנס איתך לעימות, במקום להחמיא לה אתה מתלונן?! כנראה שהיא יודעת למה היא אמרה לך לא לגעת בהם,

78

ממש מדהים מה לא מבינים, אדון ערבה המוסר של הפורום, נכון אפשר להבין אבל הבנאדם הולך במיטב כספו לזיין, ומנסה להנות ולהרגיע את עצמו, אבל אתה דואג רק לג'ניה, עלה בדעתך שאם היא לא מסוגלת לבצע את עבודתה אולי כדאי שתנוח בבית, ואולי עלה בדעתך שיש כאן אנשים שהתשלום למין הוא נחלת חלקם מסיבות שונות, ובודאי חלקם אולי עובדים בשכר מינימום וזיון כזה זה אומר שהם צריכים לעבוד יום שלם כדי לספק את עצמם, עלה לך חשיבה שלא כולם עשירים וחלקנו זקוקים לזה מסיבות שונות, ואקצר ואומר די להתחסדות ולרצון להיות כביכול היחיד עם ערכי מוסר נעלים מעל כולם, חשבת שאולי אם כואב לה שלא תלך לעבודה, ואולי זה שמגיע אליה חוסך מפיו כדי להשביע את תאוונו המיני, ואולי הוא עושה את זה פעם בחודש , כי אין לו ברירה, אז בבקשה אדוני תראה את כל הצדד0דים,

יום נעים לכולם

80

שבת שלום, הייתי ביום שישי בצהריים אצל גניה בחורה מאוד יפה, בלונדינית, עור לבן, שדיים מסיליקון נראים מושלמים (ואני בדרך כלל לא ממש חובב סיליקון אבל למקרה שלה הם נראו ממש טוב !!), פיטמות עומדות, בחורה שקטה, מילפית בת 40-45 בערך, פנים יפות פשוט רוסיה קלאסית !!! אמרתי לעצמי ואווו שנים רציתי לקרוע אחת כזאת ועכשיו זה הולך לקרות.
שנכנסתי לחדר שאלה אם אני רוצה לראות בחורות אחרות, אמרתי לה לא ״באתי בשבילך״ , ״חבר המליץ עלייך״ שאלה מי וחירטטי סתם שם, אמרתי לה את בחורה יפה, שילמתי 120 ונכנסתי להתקלח, לאחר מכן התמזמזנו בעמידה ומצצתי לה את הפיטמות ותפסתי לה תתחת ואז ישבתי על המיטה והיא כרעה על הריצפה ומצצה עם קונדום, מוצצת חבל על הזמן עם ליקוקים מסביב והשקיעה, מראה מדהים, ואז מצצה לי בשכיבה, לאחר מכן עלתה עלי ברכיבה כמה דקות מראה יפה, אחרי זה שינינו תנוחה לדוגי חלקי שהיא שוכבת במיטה על הצד עם הרגליים סגורות ואני מפמפם מעליה לא ממש הרגשתי אותה לא היה הרבה חיכוך ושינינו למיסיונרי שמה הכנסתי לה את הזיין בדחיפות חזקות פנימה ושכבתי עליה תוך כדי הפמפום והיא עצמה עיניים איזה סקסית !!! היא שמה לב שלא הצלחתי לגמור אז באה להוריד לי את הקונדום אז עצרתי אותה ואמרתי לה בואי ננסה דוגי ואם לא ילך אז שמן, הסכימה וכאן פימפמתי אותה בחלק קטן מהחדירה הרגשתי כאילו משהו בנרתיק קצת הפריע והיא לא היתה חלקה לגמרי, בכל מקרה עדיין לא הרגשתי חיכוך והשתמשתי בהרבה דימיון על מנת לגמור והשפרצתי בתוכה, היא נשארה קצת זמן באותה תנוחה והוציאה את הקונדום וניגבה לי את הזיין, יש לציין שהיתה דפיקה בדלת בזמן הדוגי והיא התעלמה וגם מידי פעם נגעה לי בביצים בזמן הדוגי (שלי זה מפריע) והזזתי לה תיד ברכות ..

בכל מקרה היה מאוד נחמד להגשים פנטזיה רוסיה מילפית מאוד יפה ששווה לקרוע.
eliaho2011-07-04 12:57:43

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”