טוב אתמול בהפסקת צהריים מהעבודה קפצתי לביקור אצל רוזה חמוש ב2 קונדומים עבים מבטון מזויין....(ותודה לצעיר לנצח על העיצה)....
רוזה אישה מבוגרת וחביבה ....חיפשתי את הכלב- לא היה.....הציעה את בלה- אמרתי נשאיר לפעם הבאה.
הגברת התחילה במציצה חזקה היה נחמד מאד....אבל רציתי לבדוק את החורים.....
קונדום בטון הולבש ועם קצת עזרה מהגברת התחלתי לחפור לה בתחת ....לא שזה המועדף אצלי ....אבל אמרתי אם זה כבר בתפריט אז ניקח.....משם החלפתי לקונדום בטון 2 ולכוס.....האמת שלא הרגשתי הבדל באיכות הפמפום בין 2 החורים....אבל אולי זה בגלל החליפה.
אחרי כ 20 דקות של נותנים בקצב הרגשתי שאני הולך לגמור.....חליפה הורד ....וכיוונתי את ראשה בעדינות למציצה.....
בהחלטה של רגע - מיהרתי לשלוף את הזיין מפיהה וכיוונתי את הגמירה בהשפרצה מדויקת ועזה אל תוך אוזנה השמאלית.....דיוק שגם סטפן קרי לא היה מתבייש בו.....
תוך כדי זה שאני נזכר בדברי ימיי בתור חייל בצבא שהיינו מדברים בערגה על החיילות- "זאת אולי באוזן בתולה".....
מקלחת מהירה וחזרה לעבודה תוך כדי פיזום השיר -אח אח אח רוזה רוזה רוזה רוזה ....את אהובה שלי....(י.גאון)
נכנס לפגישה טיפה באיחור....שואל א. הבוס בעצבים : למה אחרת?
עניתי בחיוך - בזמן שאתה טחנת סטייק בצהריים....אני טחנתי משהי....בכל החורים ויותר ממה שאתה חושב.....
צחקנו שנינו ....
וקיבלתי שעה ביציאה.....