יאנה רמת גן- חולת זרע אמיתית
73הפנקס זה כלום.
אם היא נשאית HIV אז מה שהיא עושה זאת עבירה פלילית,לשדל לקוחות לשכב עימה בלי קונדום.
74דיווח ראשון שלי ..
הלכתי ליאנה לבדיקה בעצמי, חוץ מזה שהתייבשתי בחוץ חצי שעה
אין שום ריח של שום , מאוד נעימה חשוך לאור נרות. אני אישית לקחתי את המסלול המקוצר רבע שעה ב100 ש״ח
אבל זה כולל מציצה + זיון (הלבישה את הקונדום עם הפה) איך שאתה רוצה
לבסוף גמירה בפה. נכון שהיא בסביבות ה40 + אבל שמורה.
מומלץ
הלכתי ליאנה לבדיקה בעצמי, חוץ מזה שהתייבשתי בחוץ חצי שעה
אין שום ריח של שום , מאוד נעימה חשוך לאור נרות. אני אישית לקחתי את המסלול המקוצר רבע שעה ב100 ש״ח
אבל זה כולל מציצה + זיון (הלבישה את הקונדום עם הפה) איך שאתה רוצה
לבסוף גמירה בפה. נכון שהיא בסביבות ה40 + אבל שמורה.
מומלץ
76לא מביו מה ההתלהבות לזיין סבתא ב300. תוסיפו עוד 200 זוזים ותזיינו נשים... אבל זה רק אני.
77באלנבי 48.. תפסתי נשים חינם בגיל 45... נשים שקראו לי ולחבר שלי לבוא ופשוט לזיין אותן בתורות נו בטרינג אטש...
חברה תוסיפו עוד 200 שח ותזיינו נשים ולא סבתות... סבתות אפשר לתפוס ובקלות בחינם. בחורות בגיל 45 חלקן ניפומניות בטרוף המראה לא משהו. הן ישמחו לקבל זיין מבחור צעיר 25 עד 35 חינם אין כסף יכבדו אותכם ביין. ויגידו לכם יאמי כשתגמרו להן בפה... אוי אנשים... צאו לפעמים לבארים...
78כמעט עשיתי במכנסיים
מהשרשורים פה, אתם חבורת אמיצים. אני בשביל הרבה פחות מזה נופל לי הזין ולא קם שבועיים. אבל כמו שנאמר במעלה השרשור, זה מנחם לדעת שנשים עובדות עדיין סחורה מבוקשת מגילאים מתקדמים.

פעם הייתי בצופים ככה כמה מפגשים וקיבוץ לפני הגיוס. כל הבנים הלכו לרפת לקבל מציצה מהעגלים, נראה לי הזוי ודוחה אבל בפרספקטיבה הזאת יש מצב לרכש משותף ולא מקבלים HIV. במקום שטרות ... קש!!

79דיווח עדכני ~
שתי אנקדוטות לפתיחה:
1. אין שום ריח של שום
2. ה"פנקס" עם הטלפונים שהפך לפתקים (כנראה כדי למזער פרנואידיות) הוא רק לצורך תזכורת של מספרים של אנשים שמחכים למטה והיא צריכה להודיע להם לעלות בסיום. ולא זה לא נוח ביומן שיחות בטלפון כי עד שמסתיים אקט אחד הוא מתמלא בעוד 10 טלפונים ואז היא לא יכולה למצוא את הטלפון של זה שמחכה למטה.
נכנסים לחדר, 200 ש"ח מחליפים ידיים. שואלת איך בא לי שהיא תפנק אותי, עונה לה "איך שבא לך".
מזמוזים בעמידה, וירידה למציצה חשופה בעמידה.
המציצה לא רע, אבל חד גונית ומתחילה לשעמם בשלב מסויים. יאמר לטובתה שהיא מוצצת בלי הפסקה ולא מתעייפת.
מבקשת: "תוריד לי את בגד העבודה שלי" (AKA חוטיני), מוריד.
שתי אנקדוטות לפתיחה:
1. אין שום ריח של שום
2. ה"פנקס" עם הטלפונים שהפך לפתקים (כנראה כדי למזער פרנואידיות) הוא רק לצורך תזכורת של מספרים של אנשים שמחכים למטה והיא צריכה להודיע להם לעלות בסיום. ולא זה לא נוח ביומן שיחות בטלפון כי עד שמסתיים אקט אחד הוא מתמלא בעוד 10 טלפונים ואז היא לא יכולה למצוא את הטלפון של זה שמחכה למטה.
לדיווח
בירוקרטיה:
בירוקרטיה:
מכיוון שיש לקוחות ברצף למשך כל היום (יאנה: "יש הרבה חרמנים"), אין מה לקבוע מראש. מגיעים לבניין ומתקשרים, עונה ואומרת שתתקשר כשהלקוח הנוכחי יסיים. אם לא עונה, יש להמתין כמה דקות ולהתקשר שוב (אם לא מתקשרים היא בדרך כלל חוזרת, אז בזהירות לגבי זה).
מראה:
מוצקה עם גוף ספורטיבי היא לא. אבל גם לא מלאה. מדובר בבחורה גבוהה, שחומה (אל דאגה, היא פשוט רוסיה שזופה) בשנות ה40 המתקדמות. ציצי קטן דיי נפול אבל ממלא את היד. תחת שווה.
מוצקה עם גוף ספורטיבי היא לא. אבל גם לא מלאה. מדובר בבחורה גבוהה, שחומה (אל דאגה, היא פשוט רוסיה שזופה) בשנות ה40 המתקדמות. ציצי קטן דיי נפול אבל ממלא את היד. תחת שווה.
התמונות אולי אמיתיות אבל מלפני מספר דו סיפרתי של שנים.
לעניינים:
לעניינים:
נכנסים לחדר, חיבוק אוהב וחזק שערך דקה. שואלת אם מעוניין להתקלח, עונה שכן. מבקשת שאקח איתי את המכנסיים למקלחת (נחזור לזה בהמשך). מראה את הדרך למקלחת באדיבות, דואגת למגבת נקיה וכו. (הכסף טרם החליף ידיים)
אני יוצא מהמקלחת ורואה אותה שופכת מים רותחים לכוס כאילו מכינה קפה, לרגע תהיתי לפשר הדבר ואז ניזכרתי בפיצ'ר של המציצה עם מים חמים.
נכנסים לחדר, 200 ש"ח מחליפים ידיים. שואלת איך בא לי שהיא תפנק אותי, עונה לה "איך שבא לך".
מזמוזים בעמידה, וירידה למציצה חשופה בעמידה.
המציצה לא רע, אבל חד גונית ומתחילה לשעמם בשלב מסויים. יאמר לטובתה שהיא מוצצת בלי הפסקה ולא מתעייפת.
כאן הגיע הקטע עם המים החמים שהיה נחמד מאוד.
מבקשת: "תוריד לי את בגד העבודה שלי" (AKA חוטיני), מוריד.
עוברת למיטה, קצת בודי, ואז באה לשבת עליו תוך כדי שאומרת "אל תדאג, רק יושבת בלי להכניס".
יושבת עם הפנים אלי, יושבת עם הגב אלי, שוב מציצה.
יושבת עם הפנים אלי, יושבת עם הגב אלי, שוב מציצה.
אני מציע שנחזור לעמידה (יותר מעניין כי רואים את התחת, שזה האיבר שהיחיד אולי שאהבתי אצלה).
יאמר לטובתה שהיא זורמת עם כל גחמה ותנוחה, אפס עצבים.
יאמר לטובתה שהיא זורמת עם כל גחמה ותנוחה, אפס עצבים.
עוברים לישיבה, כשהיא יושבת עלי (אני ביקשתי)
ואז למציצה כשאני יושב (גם אני ביקשתי)
ואז למציצה כשאני עומד והיא נשענת על המיטה (גם את זה לבקשתי) עד הגמירה בפה (יכלתי למשוך עוד אבל זה התחיל לשעמם כבר לפני רבע שעה).
אגב, הציעה לשים "גומי" ולהכנס, זה פחות ענייין אותי.
יורקת את החיילים במקצועיות תוך כדי שהולכת להביא נייר + מגבונים.
ופתאום!
פאוזה...
שואלת, בא לך לשכב על המיטת עיסוי לקבל מסאז'?
וואלה כן. עושה אחורה פנה מהבגדים ונשכב על המיטה.
(יש בחדר גם מיטת עיסוי מקצועית - עם החור של הראש, גם מיטה זוגית וגם ספה. דאגתי לעשות שימוש בכלל הריהוט)
ופתאום!
פאוזה...
שואלת, בא לך לשכב על המיטת עיסוי לקבל מסאז'?
וואלה כן. עושה אחורה פנה מהבגדים ונשכב על המיטה.
(יש בחדר גם מיטת עיסוי מקצועית - עם החור של הראש, גם מיטה זוגית וגם ספה. דאגתי לעשות שימוש בכלל הריהוט)
העיסוי לא רע בכלל ואפילו טוב מאוד. מפנקת עם השמן ומאוד משקיעה.
כאן היא כבר הרשתה לעצמה להתחיל לענות לטלפונים תוך כדי העיסוי (לאורך כל האקט הטלפון לא הפסיק לצלצל אבל היא לא התייחסה אליו).
וזה לא הפריע לי בכלל. זה טוב שהיא משחררת לחץ וכך לא ממהרת לסיים איתי רק כדי לא לפספס קליינטים.
בסוף העיסוי מניחה על הגב מגבת חמה (פששששש) על מנת לספוג את השמן.
מציעה מקלחת נוספת (עם מגבת חדשה), ומזכירה שאקח איתי את המכנסיים - כנראה בגלל שפעם האשימו אותה בגניבה לשאו, ורוצה למנוע אי נעימות.
נקודה חשובה: מתקלחת לפני ואחרי. סך הכל מאוד אסטתית. בחדר יש ריח קטורת (לא מת על זה) וממנה יש ריח בושם (שגם לא התלהבתי ממנו).
וזה לא הפריע לי בכלל. זה טוב שהיא משחררת לחץ וכך לא ממהרת לסיים איתי רק כדי לא לפספס קליינטים.
בסוף העיסוי מניחה על הגב מגבת חמה (פששששש) על מנת לספוג את השמן.
מציעה מקלחת נוספת (עם מגבת חדשה), ומזכירה שאקח איתי את המכנסיים - כנראה בגלל שפעם האשימו אותה בגניבה לשאו, ורוצה למנוע אי נעימות.
נקודה חשובה: מתקלחת לפני ואחרי. סך הכל מאוד אסטתית. בחדר יש ריח קטורת (לא מת על זה) וממנה יש ריח בושם (שגם לא התלהבתי ממנו).
עברו 40 דקות (בול), נפרדים לשלום.
מה היה לנו:
מה היה לנו:
200 ש"ח, 40 דקות, מציצה חשופה, מסאז', בודי, אופציה לסקס, 3 מגבות
האם שווה את הכסף?
לא ניתן לקבל שירות שקרוב לשירות שלה במחיר הזה בארץ. ברור ששווה.
לא ניתן לקבל שירות שקרוב לשירות שלה במחיר הזה בארץ. ברור ששווה.
הבחורה מאוד נחמדה, ומאוד (יותר מדי) מקצועית. יש מצב שהיא מנהלת את העסק הזה בעצמה, היא ממש מסודרת.
האם אחזור?
לא, הגעתי אליה כי אמרו שיש לה גוף ספורטיבי ומוצק. חשוב לי המראה.
אגב, למי שחשוב העיסוי, הייתי שוקל ללכת על תפריט שכולל עיסוי (שווה) 30 דקות ואז מציצה + גמירה בפה.
לנשואים - שימו לב שמגוון הריחות (קטורת + בושם + הסבון הוואי האדום שבמקלחת) נשאר לכמה שעות. אז לא לחזור מייד הביתה.
אגב, למי שחשוב העיסוי, הייתי שוקל ללכת על תפריט שכולל עיסוי (שווה) 30 דקות ואז מציצה + גמירה בפה.
לנשואים - שימו לב שמגוון הריחות (קטורת + בושם + הסבון הוואי האדום שבמקלחת) נשאר לכמה שעות. אז לא לחזור מייד הביתה.
80בסתיו הקודם פורסם דיווח נחמד על יאנה
בקשתי את הטל מהחברים היקרים פה וקבלתי (למרות שמפרסמת באתר מתחרה)
בחורף, ביום גשם סגריר פקדתי את הגברת.
תאום טלפוני קל ופשוט, עברית טובה.
הגעתי למקום.
נכנסנו לחדר החשוך למחצה
(ואני אוהב אור, אוהב לראות)

יאנה הזכירה לי את מדריכת הטניס שהייתה לי בשנות התשעים, אותו גוף (שהיה בחורף חטוב ויציב יחסית אך לא נעדר רכות ונשיות) אותה תספורת קצרה ואותו מבנה פנים. משהו גרמני כזה.
אז לפני 25 שנה הייתי מת לזיין את מדריכת הטניס שהייתה מבוגרת ממני אבל סקסית ברמות (עמידת הפיסוק הייתה הורסת אותי) ובלילות הייתי שופך את זרעי בפנטזיות עליה.

פתאום באה יאנה וממשה לי את הפנטזיה (כמעט חרוז)
התחילה במציצה תאילנדית (משחקי חום-קור למי שלא מכיר) מעולה
. מדריכת הטניס העמידה לי אותו כמו טיל בליסטי בן-יבשתי עם ראש נפץ גרעיני.

אחרי מציצה ארוכה וטובה השכבתי אותה על מיטת המסאג'ים.
פסקה כהלכה (כצדיקה כשרה)
וקבלה את הבליסטי הבין יבשתי בקונטרות פצצתיות.
עכשיו בזמן שאני מזיין אותה היא מאוננת ומלטפת את השדיים כמו בסרט פורנו גרמני ישן כולל אנחות חרישייות. מאוננת ומלטפת שדיים וחוזר חלילה.
הצירוף של סרט פורנו גרמני ישן עם זיון מדריכת הטניס הביא אותי לריגוש נוסטלגי.
דמעות זלגו במורד לחיי

(לא באמת
)

נתתי השפרצה שניפחה את הקונדום לרמות שכשניקתה לי אותו והורידה את הקונדום השתופפה מעט בשל המשקל העודף של תוכנו
(לא באמת
)

מקלחת, קפה שחור טוב

הציעה סיבוב שני - הודתי לה ודחיתי.
וחזרתי לסגריר.
אח"כ באו בקייץ הנוכחי דיווחים על שום ויריקות לדלי וריח רע וכל המריעין בישין. אז הורדתי אותה מרשימת הפורקן המהיר והזול.
לפני שבועיים בערך קבעתי עם פרטית ברמת גן (עיר שאני שונא)
.

הגעתי בשעה היעודה, התקשרתי.
אמרה עוד 20 דקות בבקשה.
הוצאתי סיגרלה ועישנתי.
אחרי 21 דקות מתקשר.
אומרת סליחה אבל עוד 30 דקות.
יא בת-זונה מזדיינת!!!
מה את חושבת שהזמן שלי זה מים?!!
בשעה הזאת הייתי עושה יותר כסף ממה שאני משלם לך ואני שורף אותה ברחוב !!!

(לא באמת אבל זה מה שרציתי לומר
)

אמרתי בנימוס : "אני מודה לעלמתי על שנתנה לי להנות מיפי הנוף בשכיית החמדה של עיר הגנים למשך חצי שעה קסומה אך אין בדעתי להמשיך בהנאה צרופה זאת שמא אתרגל ואפרוש מזיונים לטובת צייד פרפרים
"

מבואס וחרמן פתחתי את הטל המבצעי והינה זה קפץ לי תחת ר"ג מספרה של מדריכת הטניס (אני שומר אותן תחת שמות כינוי + עיר כדי שאזכור אותן בעתיד).
מתקשר, היא שם.
תוך 10 דקות אני עומד ערום עם זקפה בליסטית בין יבשתית מול הפה הפעור והחם-קר של מדריכת הטניס שלי.
הריטואל חזר בתוספת דוגי נחמד אבל בשינוי קל.
את ראש הנפץ הגרעיני פוצצתי בפיה
.

לא עזבה אותו עד שהיה מבריק
.

ואכן ירקה את השלל לדלי שבצד
.

אבל זה הדבר היחיד שקושר אותה לדיווחים השליליים.
אני יכול לומר שהיא נחמדה מאוד, לבבית וחייכנית.
וכמו שאמר דוד בן-גריון שו"ם שמום (לא היה ריח שום).
תמורה לאתנן פצצה - 200 זוזי לשרות שכולל דאבל אורגזמה (לי היתה אחת, קשה לי יותר. ולמה בכח?), מציצה חשופה תאילנדית, גמירה אוראלית ועוד כמה שיגועים - שווה.
היא בת 48 (בדוק) וכמו רב הרוסיות נראית כמו ישראלית בת 40
.

כנראה שאחזור בכל פעם שיבוא לי על מדריכת הטניס שלי....
תמיד להיות בנתינה.
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...