תודה לך ח''כ חן חן
מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח
82חולה כוס יקר, אתה לא חושב שכדאי להחליף את הגיל של מירי בכותרת לגילה אמיתי שהוא 58? סתם בקטע של אמת בפרסום. זה חשוב, לא?
I fart in your general direction
83[QUOTE=חולה כוס] אלה שקיבלו את הנייד מהרשימות הקודמות ולא דיווחו .. אני ממש מאוכזב ממכם !!
ואני עדיין מצפה ממכם לדיווחים..
והפעם אני יעמוד על כך, רק אחרי 13 דיווחים .. אני ימשיך לתת את המ"ס הלאה !!
ואני עדיין מצפה ממכם לדיווחים..
והפעם אני יעמוד על כך, רק אחרי 13 דיווחים .. אני ימשיך לתת את המ"ס הלאה !!
בסה"כ מי שלא מדווח מעכב את הרשימה הבאה. המ"ס לא יועבר הלאה עד שרשימה זו לא תדגום
ותדווח !!!!!
[/QUOTE]
ותדווח !!!!!
מעכשיו - מי שרוצה את הטלפון של מירי - קודם שידווח, אח"כ יקבל ! ! !
המגביה עוף - ירחיק ראות
84צחוק צחוק אבל "חולה כוס",
בדרכו שלו מנסה לחנך את האנשים לערכים הנכונים של מחוייבות לדיווחים שזה כשלעצמו מבורך.
כן ירבו !
המלאך רפאל,
הנהלת הפורום.
הנהלת הפורום.
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
85סתם שאלה...
איך אפשר לדווח על מירי ללא מפגש? ואם אין טלפון אז איך יהיה מפגש? 

מאחד שכבר יש לו באדיבות ח"כ... ומקווה לבקר בקרוב כי אתמול היא לא הייתה!!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
87היום הייתי אצל מירי בציפיה שהיא תהיה כמו בדיווחים הראשונים ולא האחרונים....
באתי אליה בשעה מסויימת בציפיה לטיפול של שעה ואחרי שהתחלנו כבר בעבודת חזה ומציצה היא מקבלת שיחה(שהיא עונה לה) ואומרת לבנאדם עוד רבע שעה תגיע לפה,ואני כולי בהלם שהיא אמרה את זה ומתחיל לחפור לה בכוס איזה עשר דקות בזמן שהיא צורחת כמה הזין שלי גדול(כולה 17 ס"מ) ואז אחרי שאני גומר עוד מתחילה לחפור לי כמה קשה לה כי הזין שלי כ"כ גדול ויש לה כוס צר מידי(עלאק כוס צר)
לסיכום הייתי אצלה בערך חצי שעה והיא עוד ביקשה ממני 150 על זה....בסוף נתתי לה 100 שקל ויצאתי מהבית שלה בהרגשה ממש מלוכלכת כאילו כל הגוף שלי מלא ג'יפה וזה לא היה כי היא לא נראית טוב, היא דווקא נראית סבבה לגילה...
זה היה בגלל החפירות שלה וכל הצביעות הזאת שהיא ממש לא הפסיקה איתה מהתחלת "הטיפול"
אההה ושהייתי איתה שמתי לב שעדיין יש לה חומר סיכה בכוס, כנראה מ"הלקוח" שהיה אצלה לפני וגם אחרי שאני הלכתי כמובן שהיא לא התרחצה וכנראה גם מי שבא אחרי קיבל את הגועל נפש הזה שבטח הצטבר לה כבר יום שלם
בקיצור כנראה התקלקלה האישה ונהניסיון האישי שלי לא ממליץ לאנשים ללכת אליה...אבל שוב אולי זה רק אני(למרות שקשה לי להאמין)

באתי אליה בשעה מסויימת בציפיה לטיפול של שעה ואחרי שהתחלנו כבר בעבודת חזה ומציצה היא מקבלת שיחה(שהיא עונה לה) ואומרת לבנאדם עוד רבע שעה תגיע לפה,ואני כולי בהלם שהיא אמרה את זה ומתחיל לחפור לה בכוס איזה עשר דקות בזמן שהיא צורחת כמה הזין שלי גדול(כולה 17 ס"מ) ואז אחרי שאני גומר עוד מתחילה לחפור לי כמה קשה לה כי הזין שלי כ"כ גדול ויש לה כוס צר מידי(עלאק כוס צר)
לסיכום הייתי אצלה בערך חצי שעה והיא עוד ביקשה ממני 150 על זה....בסוף נתתי לה 100 שקל ויצאתי מהבית שלה בהרגשה ממש מלוכלכת כאילו כל הגוף שלי מלא ג'יפה וזה לא היה כי היא לא נראית טוב, היא דווקא נראית סבבה לגילה...
זה היה בגלל החפירות שלה וכל הצביעות הזאת שהיא ממש לא הפסיקה איתה מהתחלת "הטיפול"
אההה ושהייתי איתה שמתי לב שעדיין יש לה חומר סיכה בכוס, כנראה מ"הלקוח" שהיה אצלה לפני וגם אחרי שאני הלכתי כמובן שהיא לא התרחצה וכנראה גם מי שבא אחרי קיבל את הגועל נפש הזה שבטח הצטבר לה כבר יום שלם

בקיצור כנראה התקלקלה האישה ונהניסיון האישי שלי לא ממליץ לאנשים ללכת אליה...אבל שוב אולי זה רק אני(למרות שקשה לי להאמין)
88אני כבר ממש "מבולבל" מכם תרתי משמע...
למי להאמין? למי שאומר שזהו המפגש הכי פצצתי שהיה לו? או אולי למי שאומר שזאת החוויה הכי גרועה שהיתה לו?...... למי הפתרונים?

90האמת...
תכננתי כבר זמן רב לעשור ברטר עם חולה כוס על הטלפון של מירי , אבל אחרי שקראתי על הסירחונות שנודפים מגופה ירדתי מזה סופית
תודה
תכננתי כבר זמן רב לעשור ברטר עם חולה כוס על הטלפון של מירי , אבל אחרי שקראתי על הסירחונות שנודפים מגופה ירדתי מזה סופית
תודה
הברון שפיכענהאוזן