כ דליה יוליה וקמילה לשעבר מטלון 63 כיום בדירה בבת ים - דף 9 - סקס אדיר

דליה יוליה וקמילה לשעבר מטלון 63 כיום בדירה בבת ים

81
החלטתי שלמרות שחלק מהדיווחים היו על היגיינה בעייתית, המקלחת המשותפת איתה כנראה תפתור את הבעיה אם היא קיימת בכלל.
התקשרתי למספר 054-7012095 והיא ענתה מיד. לא טרחתי לברר פרטים אלא ישר חתרתי למגע. ציינה שהיא עושה בודי מסאג' ומבלי לשאול שאלות סינון, מסרה לי את כתובתה המדויקת - ליד כיכר קוגל בחולון.

הגעתי לבניין והתקשרתי והיא מסרה לי את מספר הכניסה, הקומה והדירה. כשהגעתי לדירה, היא פתחה את הדלת מבלי שהייתי צריך לנקוש או לצלצל, כאשר היא מסתתרת מאחורי הדלת. נכנסתי ופגשתי אותה.

דאליה היא אישה בשנות ה-40 המוקדמות להערכתי, ממוצא רוסי, בעלת עברית בינונית, בגובה ממוצע, רזה באופן יחסי לממוצע בתחום, עור בהיר אך לא לבנבן, שיער שחור, פנים סבירות ולא ממש מכוערות כמו שנכתב בעבר, חזה קטן, בטן שטוחה, תחת עסיסי ורגליים נאות.

הובילה אותי לחדרה וביקשתי עיסוי לשעתיים כי באתי להתפנק. אמרה שאין לה אפשרות להיענות לבקשתי מפני שיש לה עוד לקוחות בתור ולכן היא יכולה לתת לי רק 30 דקות ב-150 ש"ח. בסוף סגרנו על 40 דקות ב-200 ש"ח. אני משום מה הבנתי שהמחיר הוא 250 ש"ח. שילמתי 300 כי לא היה עודף אז היא אמרה שהיא תיקח 50 ש"ח טיפ (בהסכמתי) והחזירה לי עוד 50 ש"ח. ביקשתי מקלחת משותפת, התפשטנו ונכנסנו למקלחת. דאליה סיבנה אותי כמו שאני אוהב עם התמקדות באזורים האסטרטגיים. עזרה לי להתנגב והובילה אותי שוב לחדרה.

החלה בעיסוי מאוד חובבני כשאני על הגב ומיד עברה לבודי. חיש קל עברה ל-69, הצמידה את הכוס שלה לפה שלי והתחלנו באוראלי הדדי ומהנה ביותר. לא דחפתי אצבעות למרות שהייתה לי גישה. העור שלה רך ונעים למגע ולנשיקות. אמרתי לה שאני לא מעוניין לגמור אז שאלה מה עוד אני רוצה. הצעתי לעשות לה מסאג' והיא הסכימה. השכבתי אותה על הבטן ועשיתי לה בודי מסאג' בסגנון תאילנדי. ביקשתי שתתהפך וחזרתי על התהליך עם המון נשיקות וחיבוקים תוך שהיא נהנית ומנשקת אותי בחזרה.

כשמיצינו את הקטע הצעתי שנחזור למקלחת משותפת כי היא רמזה לי בעדינות שזמננו אוזל (מודדת לפי המוזיקה). חזרנו למקלחת והיא הציעה שאסבן אותה, כמובן שקפצתי על המציאה וסיבנתי אותה ביסודיות כמו שאני אוהב. כשסיימתי, היא תפסה פיקוד והעניקה לי סיבון יסודי תוך כדי שאני מתחכך בה. תכננתי לא לגמור כדי להספיק לדגום בחורה נוספת, אך התחת המזמין שלה עשה לי את זה, אז חיבקתי את גופה מאחור תוך שאני ממשיך לסבן אותה והתחככתי בתחת שלה עד שגמרתי בהנאה מרובה ובעידוד שלה. עזרה לי שוב להתנגב והודתה לי על הפינוק היסודי.

התלבשנו והיא בדקה את השטח כדי שאוכל לצאת בדיסקרטיות, לא לפני שהחלפנו מספר נשיקות...

לפני הכניסה למקלחת היא בדקה שאין עוד מישהו בדירה כך שקיבלתי את הרושם שבדירה נמצא עוד לקוח אך לא ראיתי אותו. יתכן שישנה גם עוד בחורה.

חייב לציין שמבחינת סיפורי הזוועות על ההיגיינה שלה, היה לה ריח של עישון, ממש מעט ריח בכוס והיא לא החליפה סדין כשהתלבשתי אלא רק סידרה אותו. יש לציין שלא גמרתי על הסדין והיא השתמשה בקרם ולא בשמן כך שהסדין כלל לא התלכלך. יחד עם זאת, הייתי מעדיף שתחליף את הסדין בין לקוחותיה.

כל כמה דקות היא ביצעה תיאום ציפיות איתי ושאלה אם הכל בסדר, תודעת שירות טובה בהחלט !

התמונות המופיעות במודעה שלה באולסקס בהחלט אמיתיות.

לא שאלתי לגבי אקסטרות.

לא עשתה כלום תוך כדי השהות איתי (כגון העלמות לחדר אחר או מענה לטלפונים כמו אצל נותנות שירות אחרות).

לסיכום חוויה קצרה, זולה, נחמדה ובהחלט אופציה טובה אם נמצאים כבר באזור.
יחס גורר יחס

82
אז ככה - אני יודע שאני לא בסדר - אז אל תתחילו לנאום לי. מודה ועוזב .....
מתנצל ואנסה לשפר את דרכי
האמת היא שאני לא נודד בין דירות דיסרטיות לדירות דיסרטיות וגם לא מנערה לנערה. ישנן 3-4 קבועות וכל זמן שאני מרוצה -לא מחפש חדשות.
לאחרונה נתקלתי בהמלצה על דירה דיסקרטית הנמצאת ליד ככר הדמעות בחולון. הבחורה קוראת לעצמה דליה - למרות שלפעמים זוהי "דליה אחרת". כלומר - כל מי שנמצאת בדירה קוראת לעצמה דליה.
המחיר אינו יקר ונע סביב 200 למשך כ40 דקות. לא לוחצת בכלל ונמצאת בדירה עם טלפנית מבוגרת שאיננה מתערבת בניהול הזמן.
דליה נראית כבת 40, גוף לא רזה ונראה לא רע. מריחה טוב ומתרחצת לפני ואחרי.
לא מציעה להתרחץ, ואתה מחכה שהיא תתרחץ ותגיע לחדר
לגבי הביצועים - לא שאלתי מכיוון שאני דיי שמרן ומספיק לי דוגי ומסיונרית. את הפוזות האלו היא עושה טוב מאד. יודעת לתת קונטרות ויודעת לפנק.
זהו בערך ואשמח לענות לשאלות - אם יהיו

do good and live good

84
הייתי עם דליה לפני כשבוע , דיברתי איתה זורמת ממש בשיחה וממש נותנת תחושה כאילו באלה שתזיין אותה עעכשיו ומיד.
קבענו זה נמצא בחולון(קוגל 6) והיא ממש עדינה ממש סקסית ממש מפנקת אחחח על הכוס שלה כל כך נקי , ירדתי לה במשך 5דקות עם לא יותר(עושה לי את זה בטירוף!!).
עשיתי איתה 3 סוגים של תנוחות : דוגי,מנסיורית,רכיבה.
נתנה לי מסא"ז בהתחלה אמנם לא מקצועי אבל נעים לאווירה.
מציצה שלה מאוד רטובה , גם שאלה אם אני רוצה עם או בלי ... כמובן שבלי מצצה מש שאבה אותו בלי לרחם.
מקום דיסקרטי, אך הדבר היחיד שהטריד אותי דווקא לא היה קשור אליה או לסקס , אלא נכנסתי אליה הביתה ושאלתי אותה מה את גרה פה לבד ? אמרה לי בתמימות כן אני "קניתי" את הבית, מאוד הייתי מופתע למען האמת ואחרי שיצאתי מהמקלחת לאחר הסקס אני רואה אישה בת 70? בערך אם לא יותר קצת כזההההה לא יודע הרס לי תמוזה.
קיצר פירוק בן זונה נוח וקרוב.
150 שקל שווה אם אתה חרמן.
בוא ותקבל HIPHOP לפנים!

85
הייתי השבוע, לראשונה אצל דליה, ליד כיכר קוגל בחולון.
התיאורים לגביה די מדוייקים.
היא פעלה בצורה יעילה ועניינית. מיד הוציאה קונדום בכוננות. החלה למצוץ. איפשרה לי לשחק לה בשבלול חופשי ולבסוף חדרתי אליה בדוגי.
תמורת 150 ש"ח זה בהחלט טיפול סביר ויותר מכך.

חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....

הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים

דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”