שלום חברים,
אמנם אני לא מוכר לכם בפורום אבל כבר ההיתי חבר בו בעבר בשמת אחרים אך שכחתי את הסיסמה שלהם ולכן אני מופיע בכינוי חדש.
מידע זה אני מציג לכם מיכיוון שאני רוצהשתדעו שאני בעל ניסיון רב בתחום של כ 10 שנים וכל המידע שאני נותן הוא אמין ביותר והוא על סמך ניסיון בשטח לעומת מקומות אחרים.
ולעיקר ביקרתי לאחרונה את לילי הג'ינגית האמת ההיתי שם פעמיים בפעם הראשונה לא ניכנסתי מיכיוון שחוש הריח המאוד מנוסה שלי אמר תזהר תיקתוק בפתח!!!בפעם השנייה החלטתי כן לידגום אמרתי לעצמי זה 120 ש"ח לא יקר מידי לא נורא אם נפסיד או נתוקתק.
ולהלן רשמיי:הבחורה בת 22 לא מכוערת אך גם לא פצצה או מלאך כמו שעשו ממנה ביחס להרבה בנות שעובדות בתחום.
השירות סביר - מתחילה טוב אם מציצה חשופה (לא לכולם היא נותנת חשוף)לאחר שהחבר נעמד מתחיל התיקתוק מנסים למשש לה שדיים מתחמקת ועוברת לזיון רואה שאתה לא גומר בדקה בתנוחה אחת מחליפה מהר תנוחה.עד שהחשק שלך הוא ליגמור מהר וללכת ליפני שהיא ת'דפוק לך את כל האקט.
מההתחלה היא קרה כמו קרח מנסים לדבר איתה היא עונה בטון עצבני.
ולכל אלו שנתנו תיאורים נשואה כן או לא ולמה היא במקצוע הזה אז ככה אם לא שמתם לב הבחורה לפחות אחרי הריון אחד מה שאומר שכניראה יש לה לפחות ילד אחד ולא רק בעל לאכיל אז לפנטזיונרים תדעו שיש לה "חבילה נוספת" מלבד היותה נשואה.
רואים שלבחורה לא חסרים לקוחות והיא בקטגורית התקתקניות ותאמינו לי יש לי ניסיון רב בתחום ממוצע של 2 נערות בחודש ב 10 שנים האחרונות כן אני מכור לצערי הרב כבר שפכתי המון כסף על נערות אז המידע הוא על בסיס ניסיון רב שנים.
בהצלחה וראו הוזהרתם!!!!
חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה
84עצה ראשונה שלי היא, ללמוד למנף את נסיון התקתוק לזיון טוב וזורם,במילים פשוטות להפוך לה את התחת.
עצה שנייה, לשים מוזיקה בפלאפון פלוס שעון מעורר.
85מכור לדבר, כנראה שפשוט לא הייתה לה כימיה איתך, אני יכול להעיד שקיבלתי ממנה יחס חם, חיוך ולא היה תיקתוק, כנראה שהיא בוחרת את מי לתקתק ואת מי לא....
בסהכ תמורה טובה ל 120 שח
87[QUOTE=שחר סגל]מכור לדבר, כנראה שפשוט לא הייתה לה כימיה איתך, אני יכול להעיד שקיבלתי ממנה יחס חם, חיוך ולא היה תיקתוק, כנראה שהיא בוחרת את מי לתקתק ואת מי לא....
הארה
נא להבין שהכימיה יכולה להשתנות בין לקוח ללקוח עם הנותנת שירות (זה קורה לכל אחד).
צריך לדעת שלפעמים קורה שמצב רוח (ירוד/מרומם) יכול להשפיע על טיב הכימיה *
* גם לגביי הלקוח כלפי הנותנת שירות.
SEXHUNTER 2011-04-06 07:52:32
בסהכ תמורה טובה ל 120 שח
[/QUOTE]הארה

נא להבין שהכימיה יכולה להשתנות בין לקוח ללקוח עם הנותנת שירות (זה קורה לכל אחד).
צריך לדעת שלפעמים קורה שמצב רוח (ירוד/מרומם) יכול להשפיע על טיב הכימיה *
* גם לגביי הלקוח כלפי הנותנת שירות.
Follow your instincts, not your horniness
88פשוט צריך לבוא לדירה שיש טיפה מצב רוח ולא לבנות על זה שרק הבחורה תעשה את המצב רוח (היא בטח לא חרמנית כמונו וזה מה שאנחנו צריכים לטפל בו...) .כעת צריך לקלוט בהומור חביב (וקצת מסוקס בטוב טעם-חשוב), באיזה סרט הבחורה ולהוציא אותה ממנו אלייך, ואז לעשות את הכייף שלך בחצי שעה של פינוק. כל זיון צריך להיות עם הערך המוסף של הנערה, שמעורר אותנו ועליו אנחנו משלמים.
והמשך שבוע נעים מסטואי הגדול
89arle3f צריך להתקשר שאתה מחוץ לדלת ואז אחת הבנות יורדת לפתוח. בכל מקרה תמיד כדאי כמה דקות לפני שמגיעים לבדוק טלפונית שאכן יש מישהו שם.
90[QUOTE=givo]arle3f צריך להתקשר שאתה מחוץ לדלת ואז אחת הבנות יורדת לפתוח. בכל מקרה תמיד כדאי כמה דקות לפני שמגיעים לבדוק טלפונית שאכן יש מישהו שם.[/QUOTE]
אהה..
טנקיו
אהה..
טנקיו