היום עת הזדמן לי באיזור הלכתי לחפש אותה.
עומדת בתל ברוך . עם התרמיל וכל הציוד בתוכו. לדעתי המילף האולטימטיבת לאוהבי
מבוגרות גבהות מלאות ובהירות. יש לה גוף נשי ציצים גדולים .פיטמות ורודות גדולות, שבלול בשרני. והכי חשוב -אוהבת סקס וגברים.
נותנת לעשות הכל ונהנית מזה. די נקייה,שומרת על הגיינה,מאוד מנוסה.
לא ממהרת,ניתן לדחוף אצבעות לשני החורים, לינוק משדיה.
לאחר משחק מקדים די ארוך, לאחר שממש ינקה לי מקדימה ומאחור עם הפסקות רבות לדיבורים וטחינה במוח.באתי אליה לחור האחורי ,לקדמי וחזרה לאחורי,כל הזמן מדרבנת להמשיך ,אך מה לעשות שבאתי מאוד חרמן.כמה דקות מעולות , וגמירה ענקית.די כעסה עלי שגמרתי מהר לטעמה.
לדעתי התמורה הכי טובה לכסף.
קריסטל 45+ ?
92ביחס לתמורה מחיר מדובר מציאה ענקית
היא עושה הכל (כמעט-לא מוכנה לבלוע)
לטעמי היא לא נראית משהו (לא MILG יותר לכיוון GILF )
אפשר לזיין אותה בתחת בכוס ושניהם ביחד
היא מוצצת מדהים עושה רימיניג מיוזמתה
מאוד חשוב לה שאתה נהנה
אבל חברים לדעתי מדובר באשה עם בעיה נפשית כלשהיא ולא בגלל שהיא מדברת הרבה(חופרררררררררררררת)
פשוט מאוד בשיחה של כמה דקות איתה אפשר לראות ניתוק קוגנטיבי בינה לבין כדור הארץ
למי היא מומלצת?
לחסרי ניסיון
למחפשי הרפתקאות מסרטים כחולים
תהנו
קריסטל 45+ ?
93הייתי איתה ,אספתי אותה ממנדרין בצהריים , לקחה אותי למלונית בתחנת הדלק ע"י המגרש אימונים של מכבי בקרית שלום , אחלה מקום , מקלחת משותפת , היא מאוד נחמדה , מדברת המון , כל הזמן ממי ממי מי אבל נותנת חופשי הכל מכל כולל הכל , קדימה אחורה צדדים , מציצות , הכל כולל הכל , באמת , גוף בסדר גמור לגילה , נחמדה מאוד , בקיצור שווה מאוד למחפשים מישהי לא צעירה .
קריסטל 45+ ?
94הייתי אצלה לפני כמה ימים. יש לי ואן אז קיפלתי מראש את המושבים מאחור יצרתי ספייס נחמד ועברנו לאחור. פה היא פנקה בענק כמו שהיא יודעת ליקקה בכל פינה ונקודה רימינג עמוק מעולה מציצה עמוקה גרון עמוק. הכנסתי לה אצבעות חופשי לשני החורים דחוף כפי יכולתך. היא גם חובבת ספנקים. אחרי מציצה ורימינג ארוך נתתי לה לרכב עלי ואחרי זה סובבתי אותה ועברנו לאנאלי עד הסוף הטוב הייתי איתה כמעט חצי שעה לרגע לא זירזה לא אמרה כלום.
קריסטל 45+ ?
95צר לי לקלקל את החגיגה, אבל:
1. היא מוצצת בסדר, אבל לא משהו מיוחד או מדהים.
2. היא סימפטית, אבל רחוקה מלהיות יפה.
3. לא עושה גרון עמוק ולא נעליים. לדבריה: "מי שכתב את זה - כנראה שיש לו זין קטן".
4. לוקחת 100 ש"ח.
3. לא עושה גרון עמוק ולא נעליים. לדבריה: "מי שכתב את זה - כנראה שיש לו זין קטן".
4. לוקחת 100 ש"ח.
קריסטל 45+ ?
97[QUOTE=אוקסימורון] איפה זה חניון מנדרין?
והאם היא עדיין עובדת בכלל?[/QUOTE]
ליד מלון מנדרין
והאם היא עדיין עובדת בכלל?[/QUOTE]
ליד מלון מנדרין
I fart in your general direction
קריסטל 45+ ?
98[QUOTE=מפיסטו]צר לי לקלקל את החגיגה, אבל:
4. לוקחת 100 ש"ח.
[/QUOTE]
4. לוקחת 100 ש"ח.
[/QUOTE]
המגביה עוף - ירחיק ראות
קריסטל 45+ ?
99[QUOTE=מפיסטו]
[/QUOTE]
קישקשתא 2013-08-11 09:01:53
[/QUOTE]
'לדבריה' אהה?
כתב האיש שעד היום לא סגור על מה האורך של הזין שלו... 

[QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=מפיסטו]צר לי לאכזב - אך ניקול לא עושה גרון עמוק אלא אם כן הוא בסביבות ה - 13 - 14 ס"מ ולא עבה. הייתי אצלה פעמיים בחודש האחרון רק בגלל המלצות כאן בפורום: בפעם הראשונה היא לא הצליחה (קצת יותר מחצי) ופעם השניה עוד יותר לא הצליחה. לטענתה הוא גדול מידי.

[/QUOTE]
לידע כללי: גם איב לא הצליחה לקחת את כולו (בסה"כ 18 ס"מ, אבל קצת עבה), וגם לא אילנה מהקונגרס ולא גלוריה הנימפומנית.
אם לסכם בקצרה - אין כאן בארץ מישהי שעושה גרון עמוק כמו הת'ר ברוקס או BellaDonna, או little oral Anny או לינדה לאבלייס.
[/QUOTE][QUOTE=מפיסטו]אחינו הצנחן שלום,
גם אני מחפש גרון עמוק אמיתי כבר שנים ! תזהר כי איב וגלוריה הנימפומנית, שתיהן מפרסמות שעושות גרון עמוק - אבל הן לא. אולי יש להן רצון וכוונות טובות, אבל לי הן לא הצליחו לעשות. (22 ס"מ , קצת עבה...)
אם ידוע לך על מישהי שכן יודעת - אנא שתף אותי . אהיה אסיר תודה לעד.
[/QUOTE]בא הנה מפיסטו איך שהזין שלך התקצר במשך חודש.... מפחיד...

זה נראה לי משהו שרק אחת שיכולה למצוץ עד הסוף תוכל לרפא . ואם לא, אולי כדאי שתלמד להשתמש באחד מאילו:

[QUOTE=רימינג מעשי] האמת, אני כבר די מבולבל .

נראה לי שהבחור אולי מעל גיל 50 אבל עדיין לא ממש סגור על עצמו.
[QUOTE=מפיסטו]הייתי שם בשבוע שעבר - היה כיף. גרון עמוק היא לא הצליחה לעשות לי (בכל זאת 0 20 ס"מ) אבל אתמול באתי לשם והייתה שם רק הבחורה השנייה - שמנה אנטיפטית, שמסרה שאלונה לא עובדת שם יותר. מישהו יכול לעדכן אותי לאן היא עברה? [/QUOTE]
[/QUOTE]כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.