כ חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה - דף 10 - סקס אדיר

חלוצים 25 לילי ג'ינג'ית צעירה

91
דיווח מהיום.
התקשרתי בסביבות 11 כדי לברר אילו בנות נמצאות בדירה."טלי ולילי".החלטתי ללכת לראות מזאת לילי.הגעתי,התקשרתי שוב,אמרתי שאני רוצה להיכנס עם לילי.לילי הייתה באותו רגע פנויה,ואחרי דקה הייתי איתה בחדר.בחורה נאה,צעירה,חזה די יפה,חייכנית.
נתתי לה 200 שקלים,הלכתי להתקלח וחזרתי לחדר.אחרי כמה שניות חזרה לחדר גם היא,הורידה מגבת והתחלנו.עלתה על המיטה ואמרה לי עם חיוך:"קר לי".שאלתי אותה:"איפה בדיוק?" והתחלתי ללטף אותה.הייתי חרמן,לכן היא לא הייתה צריכה להשקיע כדי להכין אותי לפעולה.הלבישה בזריזות גומי,מרחה ג'ל.אמרתי לה שאני מעוניין במציצה בלבד,ענתה לי:"מרחתי כבר ג'ל".נשכבה על הגב,אך בקשתי ממנה להסתובב,ואחרי פחות מדקה גמרתי.הלכתי להתקלח,כאשר חזרתי,לקחתי את העודף,ועזבתי את הדירה.
אמנם בחורה נאה וחביבה וצעירה,הזיון איתה היה סתמי,לא מעוניינת קצת להשקיע ולרצות את הלקוח,תקתקה אותי עם חיוך על הפנים:15 דקות,אולי פחות אפילו, לאחר שנכנסתי לדירה,הייתי כבר בחוץ.
לסיכום:לא אחזור אליה

92
בוריס..
תאמר לי בבקשה אחי,לא חשבת להוביל אותה לעוד אקט או לפינוק אחר ?

לפי דברייך,לילי היתה דווקא במצב רוח מרומם (בהשוואה לדיווח של 'המכור לדבר')
לכן אני חושב שהיה פה הזדמנות לטובתך,להמשך מפנק וממושך יותר (כלומר יכלת ליזום).
אמנם הלקוח בא לקבל שירות מפנק מצד הזונה,אך פינוק מצד הלקוח יהיה צעד נבון.

זאת עצתי בשבילך ולאחרים
קריצה
Follow your instincts, not your horniness

93
כדי להוביל אותה לעוד סיבוב,הייתי צריך קצת לנוח,לפחות עשר דקות,כלומר לשלם עבור שתי כניסות,עוד 120.עדיף כבר להוסיף עוד קצת וללכת לפרטית.חוץ מזה,זיון היה סתמי מידי.נכון שהיא צעירה וחייכנית,אבל שרות שלה לא משהו.
מטלי קבלתי שירות הרבה יותר טוב

96
[QUOTE=boris26]כדי להוביל אותה לעוד סיבוב,הייתי צריך קצת לנוח,לפחות עשר דקות,כלומר לשלם עבור שתי כניסות,עוד 120.עדיף כבר להוסיף עוד קצת וללכת לפרטית.חוץ מזה,זיון היה סתמי מידי.נכון שהיא צעירה וחייכנית,אבל שרות שלה לא משהו.
מטלי קבלתי שירות הרבה יותר טוב
[/QUOTE]

נכון,שלעוד סיבוב זה 120שח.
אבל אחרי שגמרת (אחרי דקה) נשאר המון זמן גבר.
לא משנה כבר,אם היא לא עשתה לך את זה..אין סיבה שתחזור אליה.

SEXHUNTER2011-04-08 12:53:01
Follow your instincts, not your horniness

97
הגזמתם בדיווחים על לילי. היום הייתי אצלה, במטרה לראות את ה"פני מלאך" , אך במקום זאת יצא לי לראות בחורה מחבר העמים אומנם צעירה יחסית אך לא רזה ,פטמות גדולת מדי וחומות, יש לה קצת בטן וטוכעס גדול ולא במידה, עיניים כחולות קטנות אך לא מהפנטות, פנים די עגלגלות, בהירה, כוס מקוצץ - לא מגולח, וכן שיער חום עם קוקו קצר , כנראה קרה (למי שממש מעוניין לדעת).
מציצה מקונדמת של דקה בערך אם לא פחות, שום דבר שלא גרם לי ל וואו.
כשהיא נכנסה שאלתי אותה פעמיים אם היא בטוחה שהיא לילי.

היא שמחה לבשר לי על העלית מחיר ל 150 ש"ח . 10 דקות סקס. מקלחת שלא בחדר, וצריך לראות אנשים רצים מהמקלחת לחדרים.
אפילו ווי תלייה לבגדים לא היה שמה.

לעומת זאת כריסטין יותר נחמדה, אך ממש עדינה, יותר מפנקת ולדעתי נראית הרבה יותר טוב מלילי וכן הגוף שלה הרבה יותר יפה משל לילי.

אם אחזור לשם אז רק לכריסטין אבל לא אחרי העליית מחירים.
:-) chill out, the right time will come...

99
[QUOTE=hookaman]הגזמתם בדיווחים על לילי כוס מקוצץ - לא מגולח, וכן שיער חום עם קוקו קצר , כנראה קרה (למי שממש מעוניין לדעת).

מציצה מקונדמת של דקה בערך אם לא פחות, שום דבר שלא גרם לי ל וואו.

היא שמחה לבשר לי על העלית מחיר ל 150 ש"ח . 10 דקות סקס.

מקלחת שלא בחדר, וצריך לראות אנשים רצים מהמקלחת לחדרים.

אפילו ווי תלייה לבגדים לא היה שמה.

אם אחזור לשם אז רק לכריסטין אבל לא אחרי העליית מחירים.
[/QUOTE]

זה מצב הזונות היום בדרום ת''א אין מה לעשות,זה השירות הקיים היום,למרות שאנחנו משלמים סכומים לא זולים.

לפי דעתי 150 שקל זאת היומית של עובד פשוט כמוני וכמו אחרים,ואני בטוח גם שאם יעלו המחיר ל 200 ש''ח גברים ילכו גם לשם!.

לפי דעתי עליית המחיר לא תוריד להם כמות המקרים,מספר הלקוחות ישאר כמו שהוא או יעלה גם!. למה ?!

תשובה ברורה: כי החלוצים25 ולווינסקי134 אילו הם שתי הדירות הכי חזקות היום בדרום ת''א,עובדים באופן מסודר והם שתיהם ששרדו אחרי גל הסגירות בדרום העיר,גם לא לשכוח שראשית חוכמה16 סלמה90 ניסגר,הקונגריס5 גם ניסגר,וולפסון40,זבולון49.
החתיך הרומנטי2011-05-18 15:36:27
תמיד בשטח למען כולם.

100
ראשית חוכמה עדיין עובד בקומה למטה הייתי שם ביום שני עולה שם 130 ש''ח והם גם אומרים שקטיה לא עובדת שם כבר המון זמן. סלמה 90 עבר לעלייה 53 ועדיין עובד ומבקשים שם 220 ש''ח. לוינסקי 128 גם חזר לעבוד ושם לוקחים עדיין 120 ש''ח.לגבי לילי האמת שניסתי להשיג אותה ביום ראשון ושני אבל הם אומרים שהיא בחופש.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”