כ צריך את זה ועכשיו, ויטה סקסס או נפילה ? - סקס אדיר

צריך את זה ועכשיו, ויטה סקסס או נפילה ?

1
מאוחר, אחרי חצות
שבתי הביתה מיום מתיש, הצצתי בפורום. סרט פורנו בחלון אחר , מסך מחשב 29" יכול להכיל המון חלונות...
פורנו וסטיות אחרות ( YNET למשל ) היה לי ברור.-- מקלחת ולצאת לזין.....
חפוז, נמרץ, סליזי, זה מה שרציתי.
דרום ת"א אולי אפילו באוטו.....
וולפסון 40 נצרב בזיכרון הקולקטיבי כסליזי. בדרך לשם העפתי מבט בנשים של שד בן ציון. המיסכנות שנכחה כיבתה את הרצון להפגש באוטו.

בולפסון 40 ישבו הנשים, אסופה של דודות,,, תיכף יציעו לי בורשט... חשבתי.

אירה שזוהתה מיד ונדחתה על הסף מהסיכון הבריאותי, חיפשתי את ויטה. לא ממש דומה לתמונות באתר, אבל עדיין זוהתה. הלכתי על דיל סליזי, הכל מה שבא ב 250. החשש הכבד ממחלות בהחלט משפיע, כמעט שפחדתי להתפשט.. לויטה גוף מלא חלק ואסתטי. שדיים מלאות ונאות על פי טעמי, אינן נפולות, ונעימות למגע MILFית אמיתית.
הגיפופים הראשונים היו מספיקים בכדי להזקיף ולהכנס להלך הרוח הארוטי. המשכנו זמן בליטופים בעמידה כאשר הזין הנוקשה מלטף ונלחץ ונמתח ומספק רגעים של כיף.

המחלות המחלות המחלות....
לקחתי מציצה עם קונדום ואת פי הרחקתי מהכוס שלה למרות שנראה מפתה.
למרות חוסר ההגיון יש נשים עובדות שאני כן מלקק בתאווה.....

ויטה ( שקראה לעצמה ויטמינצ'יק ) ליטפה אותי בכל גופי עם כל גופה ועשתה גם גרון עמוק. לאחר זמן היא נעמדה על ארבע ( או על שש למדקדקים ) ולאט לאט חדרתי לעכוזה. מהזוית הזאת הגוף שלה נראה נאה ומגרה ומקסים.
תנועת הפימפום הפיקו לי הנאה וממנה קולות שקטים. כאב או הנאה ? לא אדע. השתלדתי להיות עדין ולמשוך את הזיון. ליטפתי את גבה עיסיתי את שדיה.

הכי כיף זה השהייה בפתח והכניסה פנימה. חזרתי על זה כמה פעמים עד להתעצמות של התחושה וגמירה.

כן פעם אחת.... זה הספיק.

עכשיו אני בבית כותב.

זה ענה על צורך רגעי. אולי עוד אחזור....

רציתי להשתתף ב 14 באורגיה עם שרון ו"חברים" אך לצערי / שמחתי אהיה בברלין
חלק מהביקור יכלול השתתפות בארוע שבלניק הבא :
http://www.insomnia-berlin.de/flyer/flyer_wet.htm

להתראות לכם

נימרוד_M2009-5-11 9:38:38
its 4 in the morning the end of December

3

עדכון מויטה

קבעתי היום עם שרון מבוגרשוב בשעות הערב , לאחר עיכוב קל בזמן הפגישה והססנות מצדי , שרון דחתה את הפגישה לשעה אחרת .התעשתתי מהר והמשכתי בעקבות המלצותכם לוולפסון 40 . ערב חג האיזור היה ריק בפנים חיכו 5 נשים מלאות . ויטה נבחרה כנציגה ומילאה את ההבטחה .לא אחזור על אותן תשבוחות , רק אציין שהשירות

היה מצויין .

תודה על האינפורמציה המועילה

8

העניין הוא כזה

ויטה שהייתה עובדת שם ,היא נטאשה ממכון פאפאיה,( לפני יותר מעשור),ויטה חזרה לעבוד בסלמה 50 במשמרת בוקר היא כוסית בת 40+ עם פינוק מצוין ,,בוולפסון 40 לקחו איזה בחורה וקראו לה ויטה ,הם מטעים את הלקוחות .

ויטה שעובדת עכשיו בוולפסון היא מבוגרת עם חזה גדול ,לא נכנסתי איתה ,ולא נראה לי שאני אכנס איתה.

לסיכום מי שמחפש את ויטה האורגינלית היא נמצאת בסלמה 50 במשמרת בוקר.

10
הדיווח טרי מעכשיו, אני עדיין בהלם ועצבים מהמקום!!!

במקור הלכתי לוולפסון 40 לבחורה בשם ויטה שדווח עליה בפורום שנותנת אקסטרות וכ'ו אבל לצערי לא הייתה במקום והייתי פשוט צריך לעזוב את המקום!!

מצלצל בפעמון, אני רואה ארבע בנות יושבות ללא מעש בחדר הראשי ואמרתי לעצמי או יופי אם אין לקוחות אז זה אומר שיש סיכוי גבוהה מאוד שלא יתקתקו אותי (אוי אוי כמה שטעיתי...) שאלתי את הבנות אם ויטה נמצאת היום וענו שהיום (יום שבת) היא לא עובדת, בינהן הייתה אירה שהייתי אצלה בעבר והשירות היה אחלה אבל רציתי לגוון אז הנחתי שאם אירה נותנת שירות טוב וגם ויטה אז כניראה שגם השאר, אז פשוט בחרתי את הבחורה עם השדיים הכי ענקיים שהיו שם והחזה שלה באמת ענק.

קוראים לה טלי והיא רוסיה (נראית יותר כמו לודמילה) מכניסה אותי לחדר ואומרת:"זה 150 שקלים לעד חצי שעה לגמירה אחת יש מיזמוזים ופינוק מלא" אמרתי סבבה שילמתי לה 150 ש"ח היא יוצאת שניה עם הכסף וחוזרת לחדר, מתפשטת הגברת טוענת שהיא בת 39 והייתי אומר שהיא באמת נראית ככה, גובה בערך 1.69, שיער קרה בלונד מעורב עם שחור, בגוף היא בין מלאה לשמנה פלוס כרס וקעקועים אבל לי זה ממש לא הפריע אני דווקא מעדיף שמנות והחזה שלה באמת דיי ענק, הכוס שלה חצי מגולח או מגולח מזמן אם תרצו.

עולה על המיטה ושוכב על הגב, היא עומדת לצד המיטה ומתחילה למצוץ עם קונדום שאלתי אם אפשר בלי וישר הוציאה אותו והזהירה לא לגמור לה בפה אמרתי שבוודאי שלא, עלתה על המיטה והתחילה למצוץ אולי 2 דקות בלחץ, וישר שמה את הקונדום שוב פעם ואמרה לי לזיין אותה בדוגי והוסיפה:"הנוף אצלי מאוד יפה מאחורה" אז אמרתי לה:"יש לך גם נוף מאוד יפה מקדימה" אמרתי לה שאני רוצה לשחק עם החזה שלה לפני והיא הסכימה לא לפני שהיא מוסיפה אזהרה נוספת:"אתה יכול רק לגעת בהם! בלי לשון, בלי שפתיים ובלי ליקוקים, אני פשוט לא אוהבת שנוגעים לי שם!" קצת התבעסתי אבל עדיין הגודל של כל ציץ אצלה הוא מאוד מרשים ועדיין חירמן אותי אז רק שיחקתי עם הידיים תוך כדי שהיא יושבת על הגב עם מבט משעמם כלפי מעלה, תוך כדי שהיא שוכבת אני שולח לה ידיים למטה וישר היא סוגרת את הרגליים אני נותן לה מבט של "מה קרה?" ופתחה אותן שוב, המראה של הכוס החצי מגולח הזה גם דיי מחרמן ורציתי לרדת לה אז היא שוב מזהירה:"לא לא לא! אל תעשה את זה!" אני שואל אותה "למה מה קרה?!" והיא:"במקומות כאלה לא עושים דברים כאלה! לך תידע מי היה שם לפניך ומה הוא עשה?! כי מה שאני נותנת לך לעשות אני נותנת גם לאחרים, תחשוב! אני אחות לשעבר אני יודעת מה זה" אני חושב לעצמי, אם את לא נותנת לי לרדת לך זה אומר שאת לא נותנת לאף אחד אחר לרדת לך, אז מה איכפת לי לרדת לך בעצמי?!
אז נגעתי רק עם הידיים ולא הכנסתי אצבעות על מנת שלא תגיד לי שגם את זה היא לא אוהבת כי כבר באמת עולים לי על העצבים כל האזהרות האלה.

אמרתי לה שאני רוצה לזיין אותה בדוגי (רק בצורה יותר נימוסית כמובן), היא לקחה את היד שלה ומרחה אותה עם רוק ושמה את זה בכוס שלה, אני תוקע אותה בדוגי תוקע ותוקע ואני אוהב להכניס ולהוציא את שמוליק שלי לאט כי ככה אני נהנה יותר מהחדירה ומידי פעם לקחת אותו אחורה מידי ולהתחיל את התקיעה עם הקסדה (מאוד מגרה אותי) אז היא מזהירה עוד פעם:"אל תוציא ותכניס אותו כל הזמן! הקונדום יקרע בגלל זה!" מה איך יקרע?! אלה קונדומים של שנות החמישים איך יקרע לעזאזל?! אז ניסיתי להרגיע אותה בצחוק ואמרתי לה שפעם אחת מילאתי בקבוק מים שלם בקונדום והוא לא נקרע אז מזה הוא בטוח לא יקרע והיא עדיין נשארה עצבנית כזאת ואמרה זה לא נכון...
בסה"כ אולי 5 דקות עברו מאז שהתחלתי לתקוע אותה ופה פיתאום היא מתחילה עם השאלות של התיקתוק (כאילו שזה לא היה ברור קודם שזה מה שהולך לקרות):"ניראה שיש לך בעיה ליגמור לא?" אמרתי לה להיפך דווקא אני מאוד נהנה, ממשיך לתקוע לא עוברות כמה שניות והיא אומרת:"נו אתה גומר?" אמרתי לה שעוד לא ויש לנו זמן אז היא אומרת לי שהזמן עוד מעט נגמר אז שאלתי איך נגמר הרי כולו 10 דקות עברו? אז היא שואלת:"מה אתה עומד לי פה עם שעון?" פה חטפתי הגנבה, בעצבים הוצאתי את הזין ממנה זרקתי את הקונדום ואמרתי לה טוב אני רואה שזה לא ילך כי כשאת מתחילה לשאול שאלות כאלה של מתי אתה גומר או אם יש לי בעיה לגמור זה מאוד מקשה ומפריע!! ואז היא מתחילה עם התירוצים:"אתה לא צריך לעמוד פה עם שעון!" לא רציתי לפתוח באלימות כי אני לא אלים ולא רציתי לצעוק כי אני בן אדם רגוע אז הסברתי לה יפה שהיא אמרה לי מראש שהזמן הוא לחצי שעה ואחרי עשר דקות היא פיתאום אומרת לי נו מתי אתה גומר? אז היא אומרת לי:"קודם כל זה לא חצי שעה זה 25 דקות!" ישר קטעתי אותה ואמרתי לה שגם אם זה 20 דקות זה עדיין לה משנה כי אם את באה ומתחילה לשאול שאלות של מתי אתה גומר זה אומר שעוד שניה היא מפסיקה לעשות מה שהיא עושה ושאני הולך הביתה!! היא אומרת לי:"טוב אני חושבת שאתה צריך כדור הרגעה או משהו!!" אמרתי לה שלא תגיד לי מה לעשות ושאני מאוד רגוע, הייתי בים לפני זה וניקיתי את הראש כמו שצריך.

יצאתי משם בעצבים וחזרתי לאוטו חזרה הביתה ואמרתי לעצמי רגע רגע אני שילמתי תמורת משהו שלא קיבלתי בעצם! חזרתי לשם חזרה ביקשתי מטלי (עלק טלי...) אם אני יכול לשאול משהו, הכניסה אותי לחדר שלה ואמרתי לה שאני רוצה לדבר עם מנהל/מנהלת או מה שזה לא יהיה היא אמרה לי בעצבים:"לא אתה יכול לדבר איתי!" התעקשתי ואמרתי לה שאני רוצה לשאול אותו/אותה משהו והיא שוב מסרבת, בכל אופן הסברתי לה שלא ניראה לי לעניין שתיקתקו אותי ושאני מצפה לקבל את הזמן עליו שילמתי אז היא אמרה לי שלפעם הבאה צריך לבקש מראש יותר זמן ולשלם על זה תוספת של עוד 50 שקל, אמרתי לה שזה לא מעניין אותי ושאני רוצה את הכסף שלי בחזרה או לפחות משהו ממנו אז היא אמרה לי:"ממש לא! שאתה מגיע למקום כזה אתה משלם על זיון נטו!" הרי לפני רגע אמרה לי שצריך לשלם יותר על תוספת?! היא ממשיכה:"זה שאתה יצאת מפה בעצמך זאת בעיה שלך!" הסברתי לה שהיא גירשה אותי משם בצורה אלגנטית שלא נראית לי כל כך! אז היא מפילה את האשמה עלי:"אתה יצאת מפה לא אני הוצאתי אותך!" נכון את לא הוצאת אותי אבל את רמזת לי ללכת בזה שהתחלת להגיד לי:"נו מתי אתה גומר?! נומה זה כל הזמן אתה מסתכל על השעון?!" הוויכוח הזה לא נמשך יותר מידי עד שקראה ל"אחמשי"ת" שלה, גם כן בחורה אחרת שעובדת שם נראית רוסיה ערסית כזאת מעשנת לי על הפרצוף כאילו להראות לי שהיא לא מפחדת ממני אבל זה לא ממש עניין אותי כי אני לא אכה אותה... הסברתי לה את העניין והיא הפילה את האשמה עלי גם כן ואמרה שאני בחרתי לצאת והתווכחתי איתה גם כן כמה דקות ונתתי לה דוגמאות ממסעדות או מה שזה לא יהיה והבחורה פשוט אטומה!! ואז אמרתי לה שטלי הזאת התחילה עם השאלות של מתי אתה גומר עוד לפני שבכלל הספקתי לגמור!! ואז העלק אחמשי"ת הזאת אומרת לי:"אהה אתה לא הספקת לגמור..." ויצאה מהחדר! אני מחכה שם כמו טמבל והיא השאירה אותי בפנים! בקיצור יצאתי משם בעצבים ולשם אני לא חוזר יותר גם אם מיס יוניברס תהיה שם!!!

תבינו, המצב עכשיו מאוד קשה ואני לא הולך למקומות יקרים וגם אם אני הולך אז אחת לפעמיים בערך בחודש (שפעם זה היה הרבה יותר) אז במצבי הכלכלי להוציא כרגע 150 שקל ולזרוק אותם לים כמו שעשיתי עכשיו זה פשוט כאב לב!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”