---------------
הדיווחים ממשיכים לזרום אליכם ... דרך מודעה מאתר לוקאל , להלן הסיפור המלא :
לטלפון עונה גברת רוסיה נחמדה .. ופורסת בפניי עלויות מפתיעות וזולות :
1. 50 שקל לחצי שעה
2. 100 שקל לשעה
מאסז לכל הגוף כולל הרפיה.
הכיוון : נתניה , רחוב XXXX- XX
אני מגיע אל דירתה (דירה פרטית) ומולי מתייצבת דודה רוסיה סופר מטופחת- מאופרת כאילו היא יוצאת עוד רגע לאירוע משפחתי... שיער בלונד מקורזל כאילו עיצב אותו הספר שוקי זיקרי - נראית כמו המבוגרות שרואים בטלנובלות .
הגובה כ- 1.75 ... יש לה ראש גדול ומבנה גוף שמן (קצת מזכירה במראה את אווה מדרום ת"א ) אבל לדעתי יותר סקסית
ממנה. אני מעריך שגילה בסביבות ה 55 (ולי זה ממש לא הפריע)
לקחתי את האופציה הראשונה (50 שקל לחצי שעה) כי הייתי קצת לחוץ בזמן.
התפשטתי ונישכבתי על מיטת הטיפולים .... המאסז לא מקצועי ואפילו לא קרוב לזה... ברקע מתנגנת מוסיקה רוסית מצחיקה.
היא לבושה בשימלה תוך כדי המאסז ... וכאשר היא חשפה את שדיה מבעד לחזיה - כמעט התעלפתי !
לגברת זוג שדיים לבנים ענקיים וטבעיים ... אל תישאלו אותי מידות כי אני לא טוב בזה .. אבל החזה ענק בעיניי!!
היא לא נותנת ללקק אותו או לנשק אותו ... אך בהחלט נותנת ללוש אותו ... ולשתי לה אותו כאילו אני לש בצק.
להכניס יד מתחת לשמלה היא לא כ"כ נותנת (אולי אחרי כמה מפגשים היא תיתן) .. אבל אפשר לגעת לה בכוס מחוץ לשמלה.
והרגשתי אותו טוב מאוד כשמיששתי לה אותו ... חתיכת כוס נפוח !
הקטע שטיפה ביאס אותי ... זה היה שלב ההרפיה , היא עושה ביד עם כפפת גומי , אבל ראוי לציין הרפיה איטית ונעימה.
לסיכום
---------
אחת החוויות המצחיקות והמוזרות שעברתי בתחום העיסויים .. הייתי אצלה כ- 25 דק' וסה"כ שילמתי 50 שקל בלבד.
אין לי התרשמות מהמקלחת .. כי לא התקלחתי שם.
היא מקבלת כל השבוע , כולל שישי שבת עד שעה 20:00
שווה את המחיר זה בטוח !! אין בודי ואין אקסטרות.... (אולי אחרי כמה מפגשים )
טוענת שהיא 12 שנה בתחום ...
האם אחזור ? כן , אבל רק שיבוא לי פורקן מהיר וזול .
נייד : לא לפרסום - מצונזר ע"פ בקשתה יימסר בפרטי לפונים מנומסים הנוהגים לדווח בפורום !!
סה"כ - עונה על הציפיות ב- 2 הז'אנרים
1.ז'אנר המבוגרות השמנות
2.ז'אנר חובבי החזה הענק
ציון כללי : 6.2