-
יוליה - הר ציון 38 ב
2

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
יוליה - הר ציון 38 ב
4היא חזרה מחופשה ארוכה בת יום אחד.
חבר שלי דגם אותה לפני חודשיים, אותו סיפור סופר.
יוליה - הר ציון 38 ב
5חברים אתם מכירים את הסיפור על דוד המלך שיצא לחפש אתונות ומצא מלוכה ? זה קרה לי אתמול במגרש הביתי שלי לאחרונה בהר ציון 38 ב׳ הגעתי לשם חרמן ברמה שאפילו אוכל להסתפק במציצה שווארמה בתגמול והביתה כי מציאות גדולות אין שם ז): אבל.....z
פתחה לי את הדלת יולה נראית בת45-7 פצצה כוסית בלונדינית שהכניסה אותי לחדר הראשון משמאל סקרה אותי ואמרה שהיא מתנשקת מתמזמזת ובקיצור פינוק לא נורמלי כדבריה
היא נתנה לי לחכות כ5 דקות אין לי מושג למה בהר ציון 38 ב נותנים לחכות כ״כ הרבה וחזרה והתחילה להתבדח שקר היום והיא רוצה שאחמם אותה והתפשטה.חברה׳ה הבחורה פצצהההההה! גוף שחום עם קעקוע על הכוס ופירסינג והתחילה במציצה חלומית
יודעים שהבחורה יודעת את העבודה
לפני שהתחילה היא התחילה כדבר לעצמה ברוסית בלהט מסויים ואז החלה במציצה
אחרי 3 שקטות בערך נשכבה על הגב ובאת אליה בצביון אחת חבר׳ה הבחורה העירה לי בזיון אחד את מה שאשתי לא תעיר לי גם בשנות דור יש לה כוס רטוב וצר וחם לוהט פעם ראשונה ממש חשבתי לרדת לה ובקושי עצרתי את עצמי מפרת המקום שלא נחשב בעליתה של המכונים וזה אנדרסטייטמנט בכל ביקורי בתחום ירדתי רק לבלה מכרמיה 5 ולדנה מתושיה 12 שנסגר ):
יש לציין שתוך כדי הזיון הגברת מנסה לנשק אותך ולא מבינה למה אני לא נענה יש לציין בנוסף בהגברת מדברת לעצמה תוך כדי הזיון ואם הוא מתגבר הדיבור ברוסית הופך קולני יותר
בסוף הפכתי אותה וזיינתי אותה בדוגי וםחברים לזיין מישהי שמדברת לעצמה זה מדליק שניסיתי להחדיר לה אצבע לתחת סירבה ויש לה תחת משגע
גמרתי והרגשתי שאני לא מפסיק והגברת חייכה וניגבה לי ושאלה אם אבוא שוב? ברורררררר!
שמה של הגברת יולה והיא עובדת לדבריה כל יום מ1
פתחה לי את הדלת יולה נראית בת45-7 פצצה כוסית בלונדינית שהכניסה אותי לחדר הראשון משמאל סקרה אותי ואמרה שהיא מתנשקת מתמזמזת ובקיצור פינוק לא נורמלי כדבריה
היא נתנה לי לחכות כ5 דקות אין לי מושג למה בהר ציון 38 ב נותנים לחכות כ״כ הרבה וחזרה והתחילה להתבדח שקר היום והיא רוצה שאחמם אותה והתפשטה.חברה׳ה הבחורה פצצהההההה! גוף שחום עם קעקוע על הכוס ופירסינג והתחילה במציצה חלומית
יודעים שהבחורה יודעת את העבודה
לפני שהתחילה היא התחילה כדבר לעצמה ברוסית בלהט מסויים ואז החלה במציצה
אחרי 3 שקטות בערך נשכבה על הגב ובאת אליה בצביון אחת חבר׳ה הבחורה העירה לי בזיון אחד את מה שאשתי לא תעיר לי גם בשנות דור יש לה כוס רטוב וצר וחם לוהט פעם ראשונה ממש חשבתי לרדת לה ובקושי עצרתי את עצמי מפרת המקום שלא נחשב בעליתה של המכונים וזה אנדרסטייטמנט בכל ביקורי בתחום ירדתי רק לבלה מכרמיה 5 ולדנה מתושיה 12 שנסגר ):
יש לציין שתוך כדי הזיון הגברת מנסה לנשק אותך ולא מבינה למה אני לא נענה יש לציין בנוסף בהגברת מדברת לעצמה תוך כדי הזיון ואם הוא מתגבר הדיבור ברוסית הופך קולני יותר
בסוף הפכתי אותה וזיינתי אותה בדוגי וםחברים לזיין מישהי שמדברת לעצמה זה מדליק שניסיתי להחדיר לה אצבע לתחת סירבה ויש לה תחת משגע
גמרתי והרגשתי שאני לא מפסיק והגברת חייכה וניגבה לי ושאלה אם אבוא שוב? ברורררררר!
שמה של הגברת יולה והיא עובדת לדבריה כל יום מ1
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,
אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...
כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.
יוליה - הר ציון 38 ב
7אכן כן מפלס דרך יקירי. יהלום! שנמצא באחד המקומות הכי מג׳ויפים שיש
(נשבע לכם ..אני מזיין שם עם גרביים וזורק אותם אח״כ לפח) בחורה שעם כל החשש שלי מכולירות למיניהם... הייתי מוכן לרדת לה עם רימינג והכל(אבל לא!).שווה כל פרוטה מה130 ₪ .
יום ראשון אחזור אליה שוב.
(נשבע לכם ..אני מזיין שם עם גרביים וזורק אותם אח״כ לפח) בחורה שעם כל החשש שלי מכולירות למיניהם... הייתי מוכן לרדת לה עם רימינג והכל(אבל לא!).שווה כל פרוטה מה130 ₪ .
יום ראשון אחזור אליה שוב.
יוליה - הר ציון 38 ב
9צודק מר -חיב יקירי (((:
אכן שאול.
התבלבלו לי האתונות בפוסט
אכן שאול.
התבלבלו לי האתונות בפוסט
יוליה - הר ציון 38 ב
10הבנתי עכשיו , על איזו יוליה דיברתה ... יש כיום יוליה אחרת , שיער שחור ניראת לא יותר מ 30 קומפקטית קצת שזופה ... כפי שככתבתי לפני כן , אחרי שלקחתי פרטים , נאלצתי לוותר על הדגימה , בלי לדעת איך היא בשרות , ואיך היא מתחת לבגדים.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה