כ מבזק דרום תא (תמי התעוררה מהתרדמת) - סקס אדיר

מבזק דרום תא (תמי התעוררה מהתרדמת)

1
אתמול הייתי באיזור דרום תל אביב אז החלטתי לסרוק כמה מהמחוזות על מנת להשאר UP TO DATE.

ראשית הגעתי למרבץ העובדים הזרים - לוינסקי 66 בשעה 19:00 (המקום נפתח החל מ18:00)
להפתעתי המקום היה ריק, היו 2 בחורות - נטלי ועוד אחת. שניהן מבוגרות בלי שום אטרקציה מיוחדת.
אז חשבתי לעצמי, וואלה אולי הם מצאו דרך להרחיק אותם משם, מעניין....
ראשונה נכנסה נטלי, שאלה אם אני פעם ראשונה שם וכהרגלי עניתי כן (על מנת "לשמוע פרטים" ולעמוד על קנקנה)
וכמו שחשבתי, אכן נמצאה הדרך להרחיק את העובדים הזרים:
המחיר עלה ל220 ש"ח! בפאקינג דרום תל אביב עם פאקינג בחורות מבוגרות בפאקינג חדרים רעועים ולא ממוזגים.
אז אמרתי לעצמי, אולי לא שמעתי טוב והיא אמרה 120? ביקשתי לקבל פרטים גם מהשניה
השניה (לא זוכר את שמה) נכנסה ושוב פתחה בשאלה האם אני חדש במקום (אולי המחיר רק לחדשים עם חזות של אוליגרכים?) עניתי שכן ואז שוב נזרק לו המספר 220 לאוויר.
אז התשובה לשאלה האם לחוצפה יש גבול היא -לא.
אני מקווה בשבילם שזה זמני רק ליצור הרתעה והמחיר יחזור לרמתו מתישהו ולא מדובר במגמה שמתחילה גם בדרום.

בשאר המקומות בדרום אין שינוי לא מבחינת מחיר ולא מבחינת בחורות, לא ראיתי משהו/מישהי ששווה אזכור.
אבל סתם משפט בכללי, אולי רמת הבחורות ירודה (חוץ ממציאות שכן ניתן למצוא פה ושם - ראו ערך הר ציון 38 והמלאכיות) אבל הסיכוי לקבל שם שירות סביר הוא גבוה יותר מהסיכוי לקבל אותו במכונים של 250-280.

קינחתי בתחנה המרכזית הישנה (נוסטלגיה פה ושם טובה לנפש, למי שלא מפחד מהאכולוסיה שם - אני לא) השעה היתה 20:00 ואני לא רוצה לצאת בהצהרות מפוצצות ולהשמע מגזים אבל הרגשתי שהמקום מתעורר, ואפילו חשתי פה ושם הבזקים מהימים הטובים.
מלבד איזה 10 (!) זונות/קוקס בפינת הגליל נכנסתי לרחוב ארלינג ולא פחות מ5 (!) מכונים היו פתוחים, כמעט המספר שעיטר את הרחוב הזה בימים כתיקונם.
רמת הבחורות במכונים אלו היא כיאה לרמה של האיזור, אך מי שבעניין של MILF עם חזה ענק יכול למצוא שם מציאות במחיר שאני בספק אם יעלה על 100 ש"ח - לא נכנסתי לבדוק.

אז מילות הסיכום שלי הן שאולי מתפתחת לה אלטרנטיבה ראויה לדירות ה250-280 ש"ח, וניתן להיות פראיירים קצת פחות מהעבר ולבלות בהן פחות באופן משמעותי וליצור בהן דיפלציה שתביא להורדה במחירים Shocked.

ploni2013-02-15 10:22:44

4
מה זה משנה ??
הרי גם אם יעלו את המחירים במכון הכי מסריח שנמצא שם, שבחוץ שורצים סודנים , ובכניסה יושבים נרקומנים שמזריקים, ובפנים יש סבתות שהשדיים שלהן כבר מזמן נגררים על הרצפה, והן עם הבושם הכי זול ומסריח , עם האיפור הכי דוחה,
תמיד יהיה את הפראייר (ובטוח שלא אחד) שילך ויזיין שם וישלם מחירים מופקעים , ויציע עוד תמורת אנאלימציצה חשופה או סקס בלי קונדום, וכמובן ישוויץ בזה DeadDeadDead

6
[QUOTE=אוליב]

איפה יש חזה ענק בארלינגר אתה יכול לפרט?[/QUOTE]

אם אתה בא מכיוון הגליל אז בגדה הימנית של ארלינגר יש סידרה של 4 מכונים, באיזור אמצע הרחוב יש מכון שקלטתי שם מישהי ממש שמנה אבל עם חזה טבעי שעדיין לא המציאו לו מידה.
אולי בעתיד אנסה עליה סטארט אפ ואשאל כמה לtit fuck בלבד, כי זיון איתה דיי מרתיע (שמנה ביותר)

8
אני כבר מזמן בחרם צרכנים על מקומות כאלה
נכנס,
מבקש פרטים
שומע מחיר
אומר שהם ממש הגזימו וזה ממש יקר -
ויוצא

לא יודע אם זה ממש עוזר, אבל זה המעט שאני יכול לעשות
אם עוד כמה היו עושים כמוני, המחירים היו חוזרים לשפיות
בסוף הזיונים יהרגו אותך...