כ אליאנה המלך חזקיהו - סקס אדיר

אליאנה המלך חזקיהו

1
התקף חרמנות פרץ בי בהיותי באיזור דרום תל אביב התחלתי לחפש מקום ללכת לפרוק את עמידתו של שמוליק החלתי בחלוצים אך המצב שם גרוע ביותר מבקשים 150 ש"ח והבחורות במקום היו ממש לא לטעמי אז כל בחורה שנכנסה לתת לי פרטים שאלתי אם יש עוד בחורות עד שכבר שמעתי את הבחורות צוחקות כאשר אני מחזיר מישהי מהן לחדר כולם פורצות בצחוק ואז כבר הבנתי מה הסחורה שנמצאת יצאתי מהדירה בחלוצים והחלתי לחפש באינטרנט של הפלא פון דירה בדרום תל אביב
מהחיפושים ענו לי בחזקיהו המלך הגעתי למקום פגשתי בשתי בחורות אחת מהם אליאנה גיל כ 45 והשנייה הכניסה רק פנים לחדר ועשתה טובה שנתנה בכלל פרטים החלטתי להיכנס עם אליאנה 120 שקלים מה כבר יכול להיות...
שאלה אם אני רוצה להתקלח והשבתי בחיוב לאחר המקלחת נכנסה לחדר והתפשטה חזה נחמד מעט נפול אך שמורה יחסית לגילה המבודר מילפית חמודה לי באופן אישי זה עושה את זה היא החלה בליקןקים על הגוף בעיקר על הפיטמות ומשם שמה חליפה על שמוליק והחלה במציצה שלא הייתה הכי טובה בעיקר עם שיניים אמרתי לה להמשיך בליקוקים על הגוף ועבודה ידנית אליאנה החלה בליקוקים מחרמנים על כל הגוף ועבודה ידנית מאוד מחרמנת עד לרגע המיוחל שבו גמרתי לה על החזה

לסיכום מראה 7 שמורה לגילה

יחס 8 באמת שמנסה לרצות

מציצה 5 שילוב שיניים לי זה מאוד הפריע ולא נהניתי כלל

כללי 6

אם אחזור? רק אם ארצה גמירה מהירה וזולה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”