שדרות הר ציון 59
1נכנסתי עם בחורה שמנמונת ציצים גדולים, שיער שחור מתולתל ויבש כזה בינוני, בנוסף קצת שפם, נראית תמימה כזה, התיאור זה בגלל שאני לא יודע איך קוראים לה, בפרטים מתנשקת מוצצת בלי ב-120 שח, וגם לא לקחתי עודף מהחמישים תמורת מעת סבלנות, הסכימה כמובן, אבל כל מה שעושה זה לגנוח בכאילו, הכוונה ל- איי-אך איי-אך, בקול רם קצת, ההתחלה זה שהיא משפשפת לי ומיד מתחילה עם האי -אך אי-אך שלה, וכבר הבנתי שנפלתי, נשיקות היא עושה אבל בפה סגור עם פנים מכווצות נראית ממש סובלת מזה וגורמת לך לרצות לגאול אותה מייסוריה ולהפסיק, הורידה חולצה לא לפני שהנמיכה כמעת לגמרי את האור בחדר, הבנתי למה כשראיתי שהציצים ירדו לטמיון היו ממש נפולים, וכמובן אסור למצוץ פטמות חזק, ולא לנשוך, בסוף נותר לי רק לזיין אותה כשהיא שוכבת עליי ומיד כמובן הגיע ובגדול ה- האיי-אך איי-אך בקולי קולות בכוונה שישמעו הממתינים בחוץ ויפנטזו על זיינית על, שכבר מתפנה להם אחרי שיגמור הלקוח המרוצה, והיא כבר יוצאת לרצות גם אותם, הדבר הטוב היחיד פה זה בעצם שהיתרון שהוא בחיסרון כמו שאומרים, שלפחות נהנתי כאן מזיון בלי גומי, וכצפוי היה כוס רחב כייאה לבחורות שמנות, יש לה ריח רע חזק מהכוס, בקיצור תקתקנית שיטתית עם מראה תמים, ראו הוזהרתם.