כ שדרות הר ציון 59 - סקס אדיר

שדרות הר ציון 59

1
נכנסתי עם בחורה שמנמונת ציצים גדולים, שיער שחור מתולתל ויבש כזה בינוני, בנוסף קצת שפם, נראית תמימה כזה, התיאור זה בגלל שאני לא יודע איך קוראים לה, בפרטים מתנשקת מוצצת בלי ב-120 שח, וגם לא לקחתי עודף מהחמישים תמורת מעת סבלנות, הסכימה כמובן, אבל כל מה שעושה זה לגנוח בכאילו, הכוונה ל- איי-אך איי-אך, בקול רם קצת, ההתחלה זה שהיא משפשפת לי ומיד מתחילה עם האי -אך אי-אך שלה, וכבר הבנתי שנפלתי, נשיקות היא עושה אבל בפה סגור עם פנים מכווצות נראית ממש סובלת מזה וגורמת לך לרצות לגאול אותה מייסוריה ולהפסיק, הורידה חולצה לא לפני שהנמיכה כמעת לגמרי את האור בחדר, הבנתי למה כשראיתי שהציצים ירדו לטמיון היו ממש נפולים, וכמובן אסור למצוץ פטמות חזק, ולא לנשוך, בסוף נותר לי רק לזיין אותה כשהיא שוכבת עליי ומיד כמובן הגיע ובגדול ה- האיי-אך איי-אך בקולי קולות בכוונה שישמעו הממתינים בחוץ ויפנטזו על זיינית על, שכבר מתפנה להם אחרי שיגמור הלקוח המרוצה, והיא כבר יוצאת לרצות גם אותם, הדבר הטוב היחיד פה זה בעצם שהיתרון שהוא בחיסרון כמו שאומרים, שלפחות נהנתי כאן מזיון בלי גומי, וכצפוי היה כוס רחב כייאה לבחורות שמנות, יש לה ריח רע חזק מהכוס, בקיצור תקתקנית שיטתית עם מראה תמים, ראו הוזהרתם.

שדרות הר ציון 59

2
[QUOTE=lionxl]נכנסתי עם בחורה שמנמונת ציצים גדולים, שיער שחור מתולתל ויבש כזה בינוני, בנוסף קצת שפם, נראית תמימה כזה, התיאור זה בגלל שאני לא יודע איך קוראים לה, בפרטים מתנשקת מוצצת בלי ב-120 שח, וגם לא לקחתי עודף מהחמישים תמורת מעת סבלנות, הסכימה כמובן, אבל כל מה שעושה זה לגנוח בכאילו, הכוונה ל- איי-אך איי-אך, בקול רם קצת, ההתחלה זה שהיא משפשפת לי ומיד מתחילה עם האי -אך אי-אך שלה, וכבר הבנתי שנפלתי, נשיקות היא עושה אבל בפה סגור עם פנים מכווצות נראית ממש סובלת מזה וגורמת לך לרצות לגאול אותה מייסוריה ולהפסיק, הורידה חולצה לא לפני שהנמיכה כמעת לגמרי את האור בחדר, הבנתי למה כשראיתי שהציצים ירדו לטמיון היו ממש נפולים, וכמובן אסור למצוץ פטמות חזק, ולא לנשוך, בסוף נותר לי רק לזיין אותה כשהיא שוכבת עליי ומיד כמובן הגיע ובגדול ה- האיי-אך איי-אך בקולי קולות בכוונה שישמעו הממתינים בחוץ ויפנטזו על זיינית על, שכבר מתפנה להם אחרי שיגמור הלקוח המרוצה, והיא כבר יוצאת לרצות גם אותם, הדבר הטוב היחיד פה זה בעצם שהיתרון שהוא בחיסרון כמו שאומרים, שלפחות נהנתי כאן מזיון בלי גומי, וכצפוי היה כוס רחב כייאה לבחורות שמנות, יש לה ריח רע חזק מהכוס, בקיצור תקתקנית שיטתית עם מראה תמים, ראו הוזהרתם. [/QUOTE]

WTF

בן אדם תעוף מיד למיון, לקבל תרופות, אתה לא נורמאלי,
אחרי זה תבקש טופס הפניה באישפוז לאברבנל או למוסד מקביל אחר...

שדרות הר ציון 59

3
תן דיווח מתי תתחיל להרגיש שינוי בזין שלך,
דרך אגב לכל הקוראים,

לצערי כל , אבל כללללל בחורה עובדת תסכים להזדיין בלי קונדום, אם זה בתוספת כסף, אם זה על ההתחלה כי זה לא ממש עושה עליה רושם,
וכמובן אחרי שאתה כבר נעשה לקוח נאמן וחוזר בקביעות,

attentionDeadDeadDeadDead

שדרות הר ציון 59

4
נתחילן מזה שאם כותבים על מישהי שהיא מזדניית בלי קונדום, הקוראים של הפורום מייד רצים אליה.
נכון שזה לא הגיוני אבל זאת עובדה
נמשיך מזה שריח רע מהכוס מראה על חוסר הייגיינה.
עובדה היא שריח הרע מגיע מחיידקים שיושבים שם הרבה זמן ולא מנקים אותם.
עד כמה החיידקים/כולירות האלה יזיקו לפותח הפוסט... רק אלוהים יודע
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

שדרות הר ציון 59

5
לותיק,אני לא מסכים,יש בחורות אשר 'שומרות' על עצמן בוא נגיד את זה ככה,ומעצם הבקשה שלך יעקמו פרצוף במקרה הטוב,אז מאיפה בדיוק
הבאת את זה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

שדרות הר ציון 59

6
מסכים עם סופרמן אף אחת לא תסכים לעשות ללא קונדום ואם תבקש יראו בך כמוזר וייעקמו פרצוף.
אם תבקש ללא קונדום עם משהיא פרטית אחרי שהיית איתה כמה פעמים ויש קשר טוב אולי היא תסכים.

lion הייתי מציע לך ליישם מה שוותיק הציע לך באופן בהול. אני לא בטוח שאתה שפוי. לקרא ולא להאמין מה שרשמת.
הדבר הטוב היחיד פה זה בעצם שהיתרון שהוא בחיסרון כמו שאומרים, שלפחות נהנתי כאן מזיון בלי גומי

שדרות הר ציון 59

8
ניראה לי יותר 'המצאה '

הבחורות לא טיפשות עד כדי כך,כפי שהן מצטיירות בעיניך,כלומר בריאותן לא חשובה להן,ואין הן נזהרות,ממש לא הגיוני,אולי יש כמה

בודדות,שגם את זה אטיל בספק

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

שדרות הר ציון 59

9
מקווה שאני עדיין בריא, למרות שקבלתי מימנה רושם של בחורה בריאה, או שהלכתי אחרי האינטואיציה שלי שלגביה היתה טובה בקשר לבריאותה ......אתם בטח חושבים עכשיו על המשפט הידוע "שהזיין עומד האינטואיציות בתחת", צודקים להבא מקווה להיזהר יותר כי זה לא שווה יותר מהחיים הבריאים, אז תודה לכולכם.

שדרות הר ציון 59

10
[QUOTE=lionxl]מקווה שאני עדיין בריא, למרות שקבלתי מימנה רושם של בחורה בריאה, או שהלכתי אחרי האינטואיציה שלי שלגביה היתה טובה בקשר לבריאותה ......אתם בטח חושבים עכשיו על המשפט הידוע "שהזיין עומד האינטואיציות בתחת", צודקים להבא מקווה להיזהר יותר כי זה לא שווה יותר מהחיים הבריאים, אז תודה לכולכם.[/QUOTE]

מוחא כפייה

אני יכול לגלות לך שבתחילת דרכי מאוד הקפדתי על אמצעי מניעה איפוא שהוא באמצע הדרך הפחד נעלם ועשיתי כמה שטויות.

בזכות הפורום הזה אני הבנתי כמה אידיוט הייתי...

פתאום גיליתי שבחורות שחשבתי שמקבלות 5 אנשים ביום בעצם מקבלים עשרות,גיליתי פתאום שבבחורות שנראו נורמטיביות הן בעצם משתמשות,שלא לדבר שהם גם מקבלות דו מיניים נרקומנים ועובדים זרים.
גם קראתי בפורום הרפואי והחכמתי.

למזלי לא קיבלתי שום מחלה והיום אני מקפיד על אמצעי מניעה,אני אדם נורמטיבי עם אישה ו4 ילדים זה יהיה חוסר אחריות גדול מצידי.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”