נכנסתי להתקלח והיא התמהמהה עוד טיפה...נכנסה ומשכה עוד זמן בהתפשטות..ואז לא נח לה כך ולא כך..בסוף כשכבר התחילה עברה לדגדוגים מפגרים והייתה נראית לי קצת מסובבת התעצבנתי ושאלתי אם באתי לזיין או מה?
ואז אמרה טוב בסדר והתחילה למצוץ ובאה לשים קונדום ובאמת חבל שלא שמה.. אמרתי לה מה סגרנו? אמרה טוב טוב...והתחילה למצוץ חלש מאד ..ועוד לפני שבכלל עמד לי עם כל השטויות שלה...התרוממה עשתה לי פרצוף שעוד רגע מקיאה ירקה את הרוק של עצמה לרצפה ועשתה לעצמה רוח ולא הבנתי מה יש לה...ואז שאלה אותי כמו מפגרת אתה חולה?..הסתכלתי עליה בשוק...מה חולה אמרתי לה? ואז אמרה לי יש טעם אין טעם...התעצבנתי..ואמרתי לה תחזירי את הכסף...בעצבים..והיא התחילה לדבר ברוסית ויצאה החוצה ואמרה שגמרתי...פחות משתי דקות הייתי בחדר..ואז באה מישהי חמודה נאה חזה מלא בלונדינית ושקטה בשם אירינה..שאלתי אותה אם היא מדברת עברית אמרה שכן ,הסברתי לה מה קרה ואמרתי לה שהיא דפוקה לגמרי שלא גמרתי בכלל ושלא עמד לי ואם היא אומרת שכן וירקה את זה על הרצפה שתראה לי איפה הזרע שלי..והיא אמרה שהיא לא הייתה ולא יודעת מה לומר..ושאלה בנימוס אם אני רוצה את הכסף בחזרה אמרתי שכן..ואז אומרה אתה רוצה אולי אותי..ואני כבר אתחלק איתה אבל היא לא עושה לא רימינג ולא גמירה בפה..ורק בזכות השקט שלה והרוגע..אמרתי לה בסדר..ושתתחלק איתה איך שבא לה..בקיצור נכנסה..מאד נחמדה...הרגיעה אותי והתחילה לעשות דברים שאליהם באתי..ליטפה ליקקה קצת נתנה לגעת בחזה בכוס לא נותנת אפיךו לא ללטף..למרות שהלך לי קצת החשק ..העמידה אותו במציצה מקונדמת ועשתה מציצה עמוקה ולא רעה בכלל..כשעמד כמו שצריך שכבה על הגב ואני באתי עליה...בזיון עמוק...גמרתי די מהר..כי רציתי כבר לעוף משם...
אחרי שהתחלתי להתלבש היא באה אליי לאוזן ואמרה לי אתה לא מבין שהיא הייתה מסטולה? לא הבנתי..וקיויתי שלא מסמים ואז הזיזה את הכסא ומאחוריו בקבוקי וודקה וכוסות...אמרתי לה שבגלל השירות והשטויות שלה אנשים לא יבואו גם אליה וחבל...
עכשיו אני לא יודע אם זה בראש או מה..אבל מאתמול מיד שיצאתי ממנה אני עם צריבה בשתן ,רק זה חסר לי...ואני די בסרט.
אז תזהרו מהמקום הזה גם ככה הוא היה ג'יפה והיה מיותר להכנס אליו וחבל לי בשביל אירינה.
תזיינו אבל תהיו עם קונדום!!!