כ טברסקי 15 תל-אביב, המלצה והזהרה - סקס אדיר

טברסקי 15 תל-אביב, המלצה והזהרה

1
הייתי שם 3 פעמיים בחודשיים-שלושה האחרונים.
עולים קומה במדרגות ברזל חיצוניות. נכנסים למקום שמימין יש פינה של מעין בר משקאות קטן וממול מספר תאים אליהם נכנסים הלקוחות ומחכים אחרי וילונות שהבחורות יכנסו ויציעו את "מרכולתן". בטלפון נאמר לי שהמקום פתוח עד הבוקר.
בפעם הראשונה ניגשה אליי בחורה בשם יסמין, נראתה לי צברית, אבל לא הייתי סגור על זה. ביקשתי לראות עוד כמה, בסוף הגיעה אליס. בחורה רוסיה, גבוהה, שיער חום כהה, שלחה אותי לחדר נחמד, תאורה מעומעמת מקלחת חדישה, מוזיקה טובה ברקע, נכנסה אחרי כמה דקות, שלמתי לה כפי שביקשה 250ש"ח והתחלנו לזרום, התחילה במציצה בלי קונדום (כמו שאני אוהב), אחר כך זיינתי אותה בכל התנוחות עד שהרגשתי שכבר קרעתי אותה והחלטתי לגמור, היה זיון מדהים, שיתפה פעולה עם הכל, לא זירזה, לא תקתקה, הריחה טוב. השארתי לה 50ש"ח טיפ.
אחרי בערך שבוע חזרתי לשם, שוב נכנסתי אחרי הוילון, הגיעה בחורה צברית דיי שטוחה אז ביקשתי מישהי אחרת, בדיוק אליס עברה וראתה אותי, תפסה אותי בנחמדות ביד ועלינו למעלה אחרי שהעברתי לה שוב 250ש"ח, היה שוב סבבה, אין מה להגיד, הבחורה מקצוענית ויודעת את העבודה.
בפעם השלישית החלטתי שאני רוצה את יסמין אותה כזכור ראיתי בפעם הראשונה, הפעם היא נראתה לי קצת פחות חמודה מהפעם הראשונה, אני חושב שהרגשתי במבטא קל, אבל עדיין נראתה סקסית, התחילה עם מציצה עם קונדום (לאכזבתי !!!!!), אחר כך עברנו לזיון, לא הריחה טוב מאזור הכוס, והייתה דיי קרירה, זיינתי וזיינתי ולא הצלחתי לגמור, היא אמרה לי שעוד מעט צריך לגמור (למרות שעברו רק איזה 15-20 דקות והובטחה חצי שעה), היא ניסתה להביא לי ביד ולמצוץ לי עם קונדום ולא הלך, פתאום קמה ואמרה שנגמר הזמן, הצעתי לה עוד 50ש"ח כדי להמשיך את התקתוק, היא אמרה לי שמספר נוסף עולה 250ש"ח, אז שלחתי אותה לללכת להזדיין.
בקיצור, המקום לגמרי לא רע, תלוי על מי נופלים, אליס מאד מומלצת, מיסמין להתרחק, עם מישהו היה עם אחרות שם ויכול להמליץ/להזהיר - אשמח לדעת.

2
קודם כל צר לי על הנפילה אבל
אם הייתי במקומך הייתי נכנס עוד פעם עם אליס בחורה שנותנת שירות טוב לא מוותרים כי במקומות כאלו קשה למצוא מציאה
אלא אם אתה לקוח קבוע עם מישהי שמה ואז זה כבר משהו אחר אבל בכל מקרה תילמד אם אתה מוצא מישהי שנותנת שירות טוב תלך רק אליה כי ככה אני הייתי עושה כי היא כבר רגילה אליך ומכירה אותך ויודעת מה אתה אוהב
אני יכול להמליץ לך על בחורה בשם וונסה שעבדה פעם בבן יהודה 38
בחורה מאוד מומלצת ונותנת שירות ממש טוב רק שאני לא יודע אם היא עובדת עדיין בטברסקי 15
בהצלחה

3
דבר הקטיגור - מקום די מגעיל גם כי רואים שאתה עולה במדרגות מבחוץ
גם החדרים רמה נמוכה
גם בממוצע רמת הבנות לא משהו

אבל כן משדר סליזיות למי שאוהב
וזה שייך לרשת קרליבך /סעדיה. הטופ של הבנות לא מגיעות לשם
ולכן למי שיוצא בלי לזיין ממליצים על המקומות הכביכול יותר איכותיים

4
היי sexlover
הגעתי לשם 3 פעמים בין חצות ל-2 בלילה, הרחוב כמעט ריק. בפעם הראשונה עלו איתי במדרגות כמה תאילנדים שמקסימום מכירים אותי מהגלגול הקודם, אז ממש לא הפריע לי לטפס במדרגות וגם ככה ברגע שאתה נכנס למדרגות כבר לא רואים אותך מהרחוב.
לא יודע מתי היית שם, אבל כשאני הייתי החדרים נראו מעולה. מיטות יפות ונוחות, מקלחות חדשות (לפחות ב-3 החדרים שבהם הייתי), מגבות נקיות בכניסה וכו'.
ברור שהמקום משדר סליזיות, היית בבית זונות ששידר משהו אחר ?
כאמור, דגמתי שם רק שתי בחורות - אליס שהייתה מעולה ויסמין שהיתה נפילה, בטח אחזור עוד לאליס, ואולי אבדוק עוד כמה בחורות. אני לא יודע כמה עולה במקומות האיכותיים האלו שאתה מדבר עליהם, אבל ב-250ש"ח יצאתי מרוצה מאד ממה שקבלתי (חוץ כאמור מהנפילה האחרונה)

ול-huosdaas תודה על ההמלצה.
בפעם הבאה שם, אברר על וונסה, אפשר קצת פרטים עליה ?

5
הבחורה יחסית מלאה אבל לא הרבה אבל כוסית חבל על הזמן נראית ממש טוב
עיניים בצבע דבש כזה חמודה חבל הזמן הייתי איתה 3 פעמים
בפעם הראשונה בבן יהודה המפגש נמשך שעתיים כן תתפלא שעתיים אז הבנות שמה היו מושכות את הזמן עם הלקוח
בפעם השנייה גם בבן יהודה ובפעם השלישית ראיתי אותה בקרליבך 21 אני מדבר איתך לפני יותר מחצי שנה
אני שוב אומר אין לי מושג אם היא עובדת עד היום בטברסקי כי זאת הפעם האחרונה שראיתי אותה שם

6
הלילה הרגשתי חרמן בצורה מפחידה.
החלטתי שאין לי כוח למישהי חדשה שהסיכוי איתה הוא 50% להצלחה ו-50% לנפילה והחלטתי לחזור לאליס מטברסקי 15 עליה כבר דיווחתי דיווחים טובים.
הגעתי לשם, היה ריק מגברים (לשמחתי), כרגיל ניגשה אליי תחילה יסמין (עליה גם כבר דיווחתי ודווקא לרעה), נפנפתי את המגעילה הזו, ניגשה אליי עוד אחת בשם ולרייה או משהו כזה, נראית דווקא לא רע, אבל ביקשתי את אליס והיא מייד קראה לה.
אליס הגיעה, היא צבעה את השיער מברונטי לגוון בהיר יותר (פחות יפה לטעמי), הודיעה לי שהמחיר כיום הועלה ל-280 ש"ח (גם יסמין נקבה בסכום הזה), ושאלה לאן נעלמתי (סיפרתי לה שהייתי עם מישהי אחרת והיתה נפילה).
עלינו לחדר, אחרי מקלחת, היא עלתה עליי בעודי שוכב על הגב והרביצה מציצה לא רעה, אחר כך אני ירדתי לה במשך זמן ארוך, היא הגיעה לאורגזמה או לפחות זייפה כמו שצריך, ואז עליתי עליה במיסיונרית, הייתי כל כך חרמן שפחדתי לגמור מהר, היא הרגישה אותי מצוין, ובכל פעם שהייתי על סף לגמור ורציתי לעצור, היא עצרה גם, וזאת בניגוד למניאקיות שמרגישות את זה ואז מתחילות לזוז מהר כדי שתגמור מהר, באיזו שלב שאני עליה הרגשתי שהשליטה על הגמירה חזרה אליי והתחלתי לפמפם אותה במהירות, היא היתה עוד מגורה מהירידה והשמיעה קולות של אורגזמה (עוד פעם, מקווה שלא זייפה, אבל גם אם לא - לא נורא קריצה), במהלך הפמפום שאלתי אותה כמה פעמים אם אפשר להמשיך או שצריך לגמור והיא אמרה לי שיש לנו עוד זמן. בסוף החלטתי לגמור וכרגיל איתה הרגשתי ברקים בכל הגוף ואפילו טוב יותר מהפעמיים הקודמות (והמצוינות) שהייתי איתה.
אני עדיין מתלבט אם זה היה הזיון הכי טוב שהיה לי בחיים.
מומלץ מאד למי שלא אוהב קומפקטיות (היא לפחות 1.75).

7
בהמלצת ידידי אבויה הלכתי לבקר אתמול את אליס מטברסקי 15.

הגעתי למקום בשעה 22:00 כשעדיין היה לא מעט תנועה ברחוב אבל היה שפע חניה באיזור.
המקום עצמו נמצא מול מועדון שבכניסה שלו עמדו לא פחות מ-5 סלקטורים שכמובן צופים בכל מי שעולה במדגות ממול. חיכיתי כ-10 דקות ליד האוטו אבל כשראיתי שהחברה לא מתפזרים הבנתי שאין ברירה והלכתי לכיוון המדרגות.
נכנסתי בדלת, על הבר יושב הסלקטורשומר ראש של המקום, עשה ״שלום״ עם הראש והצביעה לכיוון תאי ההמתנה, כשבמקביל ניגשה אליי המארחת הצברית הנחמדה (אני מניח שיסמין) ושאלה אם באתי למישהי ספציפית, אמרתי כן - אליס, וזאת מיד הלכה לקרוא לה.

הגיעה אליס לבושה בחלוק...

כאמור, הבחורה גבוהה (אמרה 1.76), סקסית, יש במה לתפוס, ציצי בינוני נפול ופנים מאוד נאות. בקיצור, מבחינת מראה היתה ממש לטעמי. מה שכן, מהרגע הראשון הרגשתי קרירות מצידה.

פה אציין שנכנסתי למקום עם 250 ש״ח כי הייתי בטוח שזה המחיר אבל אליס נקבה 280, התנצלתי על האי הבנה והעברתי את הכסף.
התבקשתי לעלות למעלה ולהמתין בחדר מס' 8. החדרים סבבה אבל במלקחת לא היו מים חמים. אצבע למטה

אליס הגיעה לחדר לאחר כ-10 דקות. התפשטה, פרסה מגבת על המיטה והורתה לי לשכב.
אני כולי בהשתוקקות וציפייה למציצה חשופה כשלפתע אליס מושיטה את ידה לעבר הקונדום. כל מה שעובר לי בראש זה רק שלא תעשה לי קטע ותלביש את הקונדום לפני המציצה, אך זה בדיוק מה שקרה. כמובן ששום שכנוע לא עזר והיא אמרה שהמציצה היא תמיד עם גומי.
(מה שכן, הסכימה לנשיקות בפה למרות שבתדרוך הראשוני אמרה שנשיקות רק בגוף, אבל איכשהו הצלחתי לשכנע אותה).

בעקבות הויכוחון לגבי הגומי שלאחריו היה נסיון מציצה מקונדם של אליס, חבריקו פשוט לא רצה להתעורר. אליס מהר מאוד הבינה את הבעיה ושינתה אסטרטגיה - הורידה את הקונדום, טיפסה מעליי והתחילה להשתפשף בחבריקו בשילוב עם נשיקות. החלק הזה היה מדהים ולגמרי הציל את המצב. יכולתי לגמור תוך דקה אבל כמובן התאפקתי. אחרי כ-10 דקות ביקשתי לרדת לה אבל היא סירבה.
לקראת הסוף הלבישה קונדום והתחילה לרכב עליי כ-5 דקות עד הגמירה.

יצאתי עם רגשות מעורבים. אני לא יודע אם הדברים שהיא לא הסכימה לעשות הם אכן מחוץ לתפריט או שהיו עונש על ה-30 ש״ח. אני די מאשים את עצמי שלא וידאתי את כל הפרטים לפני כניסתי, וזה הלקח העיקרי מכל החוויה.

לסיכום, אני לא יכול להגיד שהיה רע אבל כנראה שזה היה הביקור הראשון והאחרון שלי בתיקתוקיה מהסוג הזה (של ה250-300 ש״ח). אני מעדיף לשלם את ה-150 ש״ח הנוספים ולהינות מהערך המוסף של דירה דיסקרטית.

ג'יימס דין2013-11-02 18:13:34

8
היי ג'יימס
מצטער לשמוע על ההרגשה שלך.
בכל הפעמים קיבלתי ממנה מציצה בלי קונדום בלי שאפילו ביקשתי, הרבצתי לה ירידות חופשי וקבלתי ממנה יחס חם מאד.
תמיד כשהעברתי לה את הכסף, שלפתי כמה שטרות ומתוכם נתתי לה את הסכום שביקשה והיא הבינה שאם תהיה בסדר אתגמל אותה (מה שאני עושה עם כולן).
כנראה, שלא רק ה-30 ש"ח החסרים עשו את שלהם, אלא גם העובדה שמראש הבינה שלא משנה כמה תתן מעצמה, אתה לא מתכוון להשאיר לה טיפ היו הגורמים ליחס שקבלת.
סביר להניח שגם מלצרית שתדע מראש שהלקוח אותו היא משרתת לא מתכוון להשאיר לה טיפ, תתן יחס קריר.
אני לא מצדיק, אלא רק מנסה להסביר, ומציע לך שאם אתה רוצה לקבל יחס טוב בעיקר כלקוח חוזר כדאי לתת טיפ.

9

צודק מה שאמר אבויה לגבי הטיפ, אבל בחורה חכמה כן תיתן יחס טוב בכדי לזכות בחזרה של הלקוח - כי חשוב לה ה 250 בביקור החוזר גם ללא טיפ (שלא כמו מלצריות חיוך שחשוב להן רק הטיפ)

ובנוסף, בחורות עובדות הן עדיין בחורות וככאלה יש גברים שיש להן כימיה איתן ויש כאלה שפחות וכאלה שמוצאים חן בעינייהן וכאלה שפחות, ולכן לא נותנות יחס שווה לכולן - וזה קורה הרבה ולא צריך להתרגש או להתעקש - פשוט להמשיך לבחורה הבאה...

סימבוש

סימבה2013-11-03 01:31:07
בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”