טלפון קצר לסלמה 175 ונמסר שיש 2... אולה ועוד שם של רוסיה.
הגעתי למקום אולה פתחה את הדלת,ממש הגירסה השמנה של אלינה.178 גובה- שמנה חזה בינוני שיער קצר עם עיניים מלוכסנות.
נתתי לה 200 היא הלכה להתקלח,חיכיתי בחדר ערום היה חשוך והמזגן עבד על קור כאילו אנחנו באמצע אוגוסט.
היה כל כך קר שהפיטמות שלי עמדו יותר חזק מהזיין.
אלונה נכנסה לחדר וישר התחלנו להתמזמז בעמידה הרגשתי שוב שאני עם העתק של אלינה,השכבתי אותה על המיטה והתחלתי בירידה מושקעת כולל 2 אצבעות שמעסות את נקודת הג'י,אולה נאנחת בקולי קולות ישר חשדתי שמדובר בזייפנית היא גערה כנו אתון מיוחם.
המשכתי במלאכת לשון וכפיים ואז היא התחילה לשאוג כמו לביאה היא התחילה לפרפר ולצעוק לדעתי שמעו אותה עד רחוב לבנדה שלא לדבר על האנשים הנוספים בדירה.
כנראה שהרבה זמן לא גמרה מירידה כי לא זכור לי שנים רבות בחורה כל כך צעקנית... אימל'ה.
באתי לשים קונדום לחדור אליה אבל היא ממש התעקשה לרדת לי... אני לא מתלהב מירידות אבל אלונה מוצצת בחסד היא בלעה את כל הזיין לדעתי אחת המציצות הכי עמוקות שחוויתי,אפילו שהיא בולעת אותו היא לא ממהרת להוציא היא ממשיכה שניות ארוכות ומכניסה עוד ועוד.
אחרי כמה דקות של מציצה טובה הלבשתי קונדום והתחלתי לפמפם אותה במיסיונרית,אולה נותנת קונטרות טובות בזכות רגליה הארוכות.
הכוס שלה די רחב אבל אולה עושה סיבובים עם האגן שיוצרות חיכוך טוב.
גם באקט של הזיון היא גנחה וצעקה אבל פה זה דווקא גירה אותי וגמרתי די מהר.
עשיתי עם המגבונים את איזור הזיין התלבשתי במהירות ביררתי על ימי התעסוקה שלה והלכתי לשלום.
לסיכום-
רוסיה גבוה שמנה די נאה מריחה טוב.
לטענתה היא חדשה בדירה-כנראה גם חדשה בענף.
מוצצת עמוק מאוד
חזה בינוני קטן יחסית לגודל שלה.
פנים נאות עיניים מלוכסנות.
גיל-34 פלוס מינוס.
מתנשקת נותנת שירדו לה -בקיצור משתפת פעולה.
דירה-חרא בריבוע בגלל זה המחיר 120 שקל.
שעות עבודה של אולה- כל יום א-ה משעה 17:00 עד הלילה.
יום שישי היא לא עובדת.
יום שבת משעה 13:00 עד 19:00
האם אחזור-לא תודה מיציתי...
שב"ש