טוב חברים ,
(ראשית אני מקווה מאוד שאני לא עושה כפל נושא . החיפוש החובבני שביצעתי לא מעלה את הגברת ) . להלן סיפור המעשה :
היום התעוררתי כמובן עם לחץ בלתי סביר באזור החלציים , ושמתי פעמיי לשביל הזהב המתחיל מסלמה פינת העלייה, צעדה לכיוון צפון. טלפנתי ללנה מסלמה 90 לא עונים , חלוצים אותה נבחרת , טלפנתי בהליכה לעליה 47 לבדוק אם פתוח בכלל .
הפקידה זרקה כמה שמות שלא אמרו דבר אבל אמרה שיש חדשה בשם תמי. נורה נדלקה ולקחתי סיבוב חד לכיוון החצר. פתחה לי דודה שמנונית אבל חמודה , אחריה נכנסה עוד כנאפה ( מצטער על הלשון אבל זה מה שהיה ) , עוד אחת ...עד שנכנסה תמי !
תמי הקטע : נראתה כבת 45 ומעלה , דקת גזרה מאוד ( לחובבים ) , ציצים מזדקרים ( בספק משופצים קלות ) , נעליי בוקרים סיביריים לבנות , טוסיק קטנטן מכוסה במכנסיי נערות מקהלה אמריקאיות .פנים קשה לי לסווג ...בואו נאמר שהיא לא יפה אבל יחסית לסביבת העבודה בה היא נמצאת היא בסדר.
הקטע האומנותי : 150 שח לעד חצי שעה , מציצה , בודי , סקס ....
תוספת מחיר 50 או 100 שח לסאדו , השפלות , והצלפות !!שימו לב טוב מדובר בסתירות והשפלות לא של תמי אלא כנגד הלקוח !!1 אני מוסיף פידבאק מחברינו סימבה ! שאלתי לפשר התפריט ( לא שאני בעניין סתם להתעניין :-) ) . אמרה שמדובר בדברים רציניים של סתירות , השפלות מהרבה סוגים ( לא פירטה )הצלפות בטוסיק קטן עליה ...שאלתי מה הקטע ? אמרה שזה מה שהיא אוהבת :-) . אמרתי אני בלי מכות ואמרתי ניכנס .
הקטע המעשי :
לאחר מקלחת רוויית שמפו ביקשתי וקיבלתי מסאז נחמד עם קרם טוב לגב. הסתובבתי, כשהיא מתפשטת ומתגלה גוף חביב שזוף ביותר , פתחה את המגבת והתחילה בודי מגרה ביותר שכולל עיסויי הציצים באבריי המוצנעים .
פתאום נזכרתי שהגברת אוהבת סאדו ואולי מחכה לפקודות קלות : חחחחחח אמרתי " יאללה תמצצי לי תזיין כבר " הגברת ניראה התרגשה לטובה מהפקודה וחיכתה לפקודות נוספות בזמן שהיא מוצצת . חברים בחיים לא דיברתי עם אף בחורה ככה אבל זרקתי : " קדימה עמוק כמו שאת יודעת " , "טוב מאוד" "טוב מאוד" ( בקול נמוך , שקט , ואיטי ) - סרט כחול . בינתיים עיסויי בעכוז של הגברת והצלפות קלות - הגברת הראתה סימני הנאה קיצוניים . המשכתי בפקודות הקלות ( בהחלט לא התקרבתי לסאדו ברמה שהיא הגדירה ) ." בואי אני אתקע אותך " הגברת עלתה עלי ואני אומר " קדימה תקפצי טוב כמו שאת יודעת " הגברת התחילה לקפוץ כמו בסרטים, עברנו לדוגי מול הראי וסיימנו במיסיונרית כאשר מגפיי הבוקרים עם הנצנצים עדיין על רגליה. חברים 150 שח כולל הכל . התקלחתי שוב ובלי לחץ התלבשתי ויצאתי .
העליה 47 למי שעוד לא יודע
054-9856528
נ.ב
מי שהולך נא לברר את השם שנית של הגברת אולי פספסתי בשמיעה ( כשאני חרמן נסתמות לי האוזניים )