כ תמי מרחוב העליה 47 - סקס אדיר

תמי מרחוב העליה 47

1

טוב חברים ,
(ראשית אני מקווה מאוד שאני לא עושה כפל נושא . החיפוש החובבני שביצעתי לא מעלה את הגברת ) . להלן סיפור המעשה :

היום התעוררתי כמובן עם לחץ בלתי סביר באזור החלציים , ושמתי פעמיי לשביל הזהב המתחיל מסלמה פינת העלייה, צעדה לכיוון צפון. טלפנתי ללנה מסלמה 90 לא עונים , חלוצים אותה נבחרת , טלפנתי בהליכה לעליה 47 לבדוק אם פתוח בכלל .
הפקידה זרקה כמה שמות שלא אמרו דבר אבל אמרה שיש חדשה בשם תמי. נורה נדלקה ולקחתי סיבוב חד לכיוון החצר. פתחה לי דודה שמנונית אבל חמודה , אחריה נכנסה עוד כנאפה ( מצטער על הלשון אבל זה מה שהיה ) , עוד אחת ...עד שנכנסה תמי !
תמי הקטע : נראתה כבת 45 ומעלה , דקת גזרה מאוד ( לחובבים ) , ציצים מזדקרים ( בספק משופצים קלות ) , נעליי בוקרים סיביריים לבנות , טוסיק קטנטן מכוסה במכנסיי נערות מקהלה אמריקאיות .פנים קשה לי לסווג ...בואו נאמר שהיא לא יפה אבל יחסית לסביבת העבודה בה היא נמצאת היא בסדר.

הקטע האומנותי : 150 שח לעד חצי שעה , מציצה , בודי , סקס ....
תוספת מחיר 50 או 100 שח לסאדו , השפלות , והצלפות !!שימו לב טוב מדובר בסתירות והשפלות לא של תמי אלא כנגד הלקוח !!1 אני מוסיף פידבאק מחברינו סימבה ! שאלתי לפשר התפריט ( לא שאני בעניין סתם להתעניין :-) ) . אמרה שמדובר בדברים רציניים של סתירות , השפלות מהרבה סוגים ( לא פירטה )הצלפות בטוסיק קטן עליה ...שאלתי מה הקטע ? אמרה שזה מה שהיא אוהבת :-) . אמרתי אני בלי מכות ואמרתי ניכנס .

הקטע המעשי :
לאחר מקלחת רוויית שמפו ביקשתי וקיבלתי מסאז נחמד עם קרם טוב לגב. הסתובבתי, כשהיא מתפשטת ומתגלה גוף חביב שזוף ביותר , פתחה את המגבת והתחילה בודי מגרה ביותר שכולל עיסויי הציצים באבריי המוצנעים .
פתאום נזכרתי שהגברת אוהבת סאדו ואולי מחכה לפקודות קלות : חחחחחח אמרתי " יאללה תמצצי לי תזיין כבר " הגברת ניראה התרגשה לטובה מהפקודה וחיכתה לפקודות נוספות בזמן שהיא מוצצת . חברים בחיים לא דיברתי עם אף בחורה ככה אבל זרקתי : " קדימה עמוק כמו שאת יודעת " , "טוב מאוד" "טוב מאוד" ( בקול נמוך , שקט , ואיטי ) - סרט כחול . בינתיים עיסויי בעכוז של הגברת והצלפות קלות - הגברת הראתה סימני הנאה קיצוניים . המשכתי בפקודות הקלות ( בהחלט לא התקרבתי לסאדו ברמה שהיא הגדירה ) ." בואי אני אתקע אותך " הגברת עלתה עלי ואני אומר " קדימה תקפצי טוב כמו שאת יודעת " הגברת התחילה לקפוץ כמו בסרטים, עברנו לדוגי מול הראי וסיימנו במיסיונרית כאשר מגפיי הבוקרים עם הנצנצים עדיין על רגליה. חברים 150 שח כולל הכל . התקלחתי שוב ובלי לחץ התלבשתי ויצאתי .

העליה 47 למי שעוד לא יודע
054-9856528

נ.ב
מי שהולך נא לברר את השם שנית של הגברת אולי פספסתי בשמיעה ( כשאני חרמן נסתמות לי האוזניים )
דוקטור N2013-11-30 21:43:25
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

תמי מרחוב העליה 47

4
דוקטור יקר,
אחלה דיווח הבאת כאן ממש מעורר חשק לגברת החדשה אצבע למעלה ובמיוחד שיש מחסור חמור בבנות חדשות באיזורנו בדרום העיר.

ולכן הרמתי את כפפתך לקחתי את תרמילי ומקלי ובהתלהבות יתרה הלכתי להרים גם את הזונה...

התקשרתי לבדוק שהגברת נמצאת ונענתי שנמצאת גם נמצאת...

נסעתי לדירה כשככל שאני קרב לדירה כך מפלס החרמנות שלי עולה וגואה... צלצלתי בפעמון ואכן הכניסה אותי דודה שמנמנה - ציינתי שבאתי לתמי (זהו שמה המדוייק - אכן היטבת לשמוע) והמתנתי...

לאחר כמה דקות נכנסה תמי לחדר ו... הפתעה... חיבוקים ונשיקות עם מכרה וותיקה - תמי החדשה חדשה בעליה 47 התגלתה לי כתמי הישנה נושנה מסלמה 175 שהייתה שם עד לאחרונה (ואולי גם עדיין) אחת הקבועות במשמרת הערב - התאכזבתי כי מיציתי אותה כבר מזמן ולא בא לי לחזור. למרות שנסתה לשכנע שאכנס ותפנק אותי - ויתרתי

אכן זה טריק ידוע של החלפת דירות כדי להכניס קצת חידוש בדירה החדשה...

דרך אגב, בזמנו - לפני כשנה - שוחחתי איתה גם על מה זה הסדו הזה? ולידיעת כל הקוראים כאן - מי שמקבל את ההשפלות וההצלפות זה כמובן הלקוח - שלא תטעו חלילה לחשוב שאתם תשפילו ותצליפו בתמי החמודהחיוך

סימבהשכמעטהיהמאושר

דרך אגב דוקטור, תרשה לי להביע את הערכתי על דיווחיך מקוסטה ריקה הרחוקה - הייתי קורא אותם, בזמנו, בשקיקה רבה ורציתי לתקשר איתך לגבי נסיעה לשם - אבל לצערי לא קיבלו אותי לפורום אז ולא היתה לי דרך לדבר איתך...

סימבה2013-11-30 12:02:07
בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

תמי מרחוב העליה 47

6
סימבה הי ,
תודה על התייחסות להמלצותיי ואכן מתנצל אני שאותה תמי היא בחורה עובדת וותיקה במקום אחר .אכן האינטואיציה פעלה עבורי וויתרתי על המכות מראש ( היא עוד הייתה מפוצצת אותי ). אכן בקוסטה ריקה דברים כאלה לא קורים כול כך בקלות, אם בחורה עוברת מכון מיידעים במסרון את הלקוחות , עושים מסיבה במכון הישן( ובחדש ) ומיידעים את שוטר המקוף להכוונת לקוחות אובדים :-).

אם העניין יהיה אקטואלי תוכל ליצור קשר איתי בפרטי בקשר לקוסטה ריקה

דוקטור N

תמי מרחוב העליה 47

8
[QUOTE=דוקטור N]
.אכן האינטואיציה פעלה עבורי וויתרתי על המכות מראש ( היא עוד הייתה מפוצצת אותי)
[/QUOTE]

חחחחחח קרעת אותי מצחוק!!!

דוקטור ידידי,
אין על מה להתנצל - היה לך אחלה של דיווח - וגם לא יכלת לדעת שהיא עבדה במקום אחר וכמוך גם חלק מהלקוחות של עליה 47 יראו בה זונה חדשה לגמרי עבורם - זונות שמחליפות דירות זה דבר שקורה מיידי פעם ולדעתי זה משהו מבורך כי לפחות חלק מהלקוחות זוכים במישהי שעבורם היא חדשה.

בקשר לקוסטה ריקה - ברור שאצור קשר! - תודה
בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

תמי מרחוב העליה 47

9
חברים ביקרתי שוב את הגברת ,

הייתי בדרך לדייט מג'יי דייט ( המשפחה לחצה לנסות להכיר בחורות חסודות ) , אמרתי ניכנס לעליה לשחרור מקדים ( מומלץ לפני כל דייט רציני עם ישראלית ממוצעת ...כי לא יצא לך כלום בסוף הדייט - זה בדוק )

תמי הופתעה ששאלתי אותה אם עבדה לפניי בסלמה . אמרתי לה שיש לה מעריצים שאמרו לי , היא שמחה לשמוע .

ביקשתי מסאז עם קרם לגב לכמה דקות , שוב עיסויי ציצים עם מבושיי הלחוצים. ביקשתי מתמי להישאר עם המגפיים ולשכב על המיטה כאשר אני בעמידה ליד המיטה מפסק אותה ב 90 מעלות . היה נחמד , תמי ביקשה שאסתכל בראי בצד לראות אייך אני תוקע אותה והיא מצידה הרימה עוד יותר גבוהה לאוויר את במגפיים ולבנות . שחרור חזק , מקלחת מלאת שמפו , ויציאה רגועה ומתוזמנת מעולה לדייט בדיזינגוף סנטר .
נ.ב
עם כל הרפורט אני מיציתי את תמי ...נראית טובה לפעמיים שלושה ביקורים לפני השתעממות ומעבר למשהו חדש

דוקטור N

תמי מרחוב העליה 47

10
הייתי אצל תמי, שום דבר לספר עליו במיוחד...זיון די סתמי ...

תמורת 50 ש"ח נוספים זיינתי אותה אנאלי, קיבלה אותו בלי לקטר יותר מדי...
לא משהו שאחזור עליו בקרוב...
אני מזיין משמע אני קיים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”