חיפשתי פה "נטשה" ,יש מלא ... אך מוצאים דברים שלא ממש מדויקים נכונים או מתיחסים לבחורה אחרת ולא עדכנים להיום.
לכן החלטתי לפתוח נושא חדש לפרח הזאת ...
אני כבר ותיק אצלה ומה לעשות ,הבחורה הזאת לא נגמרת לי.
אני זונגלר ולא תמצאו אותי הרבה בקטגורית הסקס רק בעיסוים ,אבל מידי פעם גם אני מדליק את האור כמו שאומרים ...
אם אני כבר כותב פה אז כנראה שהיא בשיא האנרגייה שלה ואני משתף אותכם עם תריסר חוויות שהיו לי איתה.
אני קורא לה ה"מאהבת" .
בכל מקרה בשבילי ,היא בנקודת זמן הזה היא האלופה.
המדובר בבחורה שופעת רוסיה גיל 30 בערך עיניים כחולות גדולות שיער שחור יפה. היא לא רזה אבל גם לא שמנה.
חזה שופע ומוצק מאוד למרות שהוא טבעי וגדול אין לי את המידה אבל משהוא חבל"ז.
למחפשי המציאות והדוגמניות היא לא בידיוק הכתובת.
לאוספי החוויות ,זה הכתובת ,פה,המשיכו לקרוא ...
נטשה נמצאת במקום הכי שכונה של התיקתוקיות והפינוק שמוצע הוא הרגיל של התיקתוקיות באזור, אבל הפינוק שאני מקבל הוא הכי VIP שיכול ליהיות .
אני קורא לו "פינוק זונגלר"
שימו לב הפינוק המוצע שם הוא 130 עד 150 ,אני משלם 400 ש"ח וזה לא בגלל שאני כזה נדיב.
כך שהקטגוריה של זיל הזול לא נכונה בדיוק לפינוק שלי...
מה כלול ....
שלב א
מקלחת בכניסה ,נשיקות של מאהבת אמיתית, צרפתיות מהמשובחות שבהם,ליקוקים חושנים ,המציצה הכי טובה בשוק הישראלי.
היחידה שבכיוון הזה היא אולי איב מדיזנגוף.
הבחורה למדה אותי כך שהמציצה השתפרה עד למצב שאין יותר מזה ,אני מתפלל שלא יגמר לעולם ורואה כוכבים על הדרך לאושר.
שלל תנוחות של סקס מסכימה להכול בלי למצמץ ,לפחות אצלי .
אני רוצה לציין שהמציצה שלה גורמת לי לזיקפה ארוכה וחזקה, כך שהיא בן היחידות שעשתה לי 5 גמירות באחד הימים ,זה לא רגיל .
נמשיך ? לאחר גמירה ראשונה כ 30 דקות עוד מקלחת מגישה לי --קפה אמריקה---שיחה קצרה מנוחה קצרה גם לה, כ 10 דקות
שלב הבא עיסוי ללא שמן לא באתי לנטשה לעיסוי ,אך מה אומר גם העיסוי משובח וגם את זה קלטה ממני ,מחרמן עם ליקוקים ונגיעות מחרמנות עם הדדים הגדולים והמחרמנים הללו ,אמרתי אמריקה אם לא אז אמריקה.
ואז חוזרים לאקט הבא ,כמו שלב א ,אבל המציצה הרבה יותר מושקעת ,עד שאני מוכן עם הנבוט.
חברה ,הבחורה מוציאה קולות מדהימים ומחרמנים שמרימים אותכם למעלה וגבוה עד לגמירה המיוחלת.
עוד מקלחת משותפת 40 דקות נוספות ואני בחוץ, עם חיוך של ילד מפגר שזיין בפעם הראשונה.
לסיכום כ שעה וחצי של סקס כמו עם המאהבת ,המציצה הכי טובה בארץ ,שני אקטים מלאים עם קפה ומקלחות בהתחלה באמצע ובסוף.
400 ש"ח זה מציאה המקום קצת זחלה אבל כל החיים זה פשרות.
יצא לי פעם להוציא אותה לחדר במקום אחר 600 ש"ח ל כשעתיים היא נתנה עבודה שאין דבר כאלה 5 אקטים קפה וופלה.
הבחורה יודעת להוציא מכם את המיץ,רק תסכמו בהתחלה מה אתם רוצים או שתגידו פינוק זונגלר היא תבין.
תקציר מנהלים (או תקציר לממהרים):
פנים: יפות של בת 30+
גוף: לבן, שופעת רגיל, סקסי עם בטן קטנה
ישבן: לבן וסקסי
חזה: גדול וחמוד – מוצק תענוג למצוץ אותו
שיער: שחור גובה: 168 ס"מ
דחיפת אצבעות: לא לא
שפה: יש שפה מציצה: מהטובות בתחום
זיוף קולות הנאה בזיון: מרגיש לי אמיתי לגמרי– אותי זה חירמן
זיון: הנאה צרופה במיסיונריתיש פוזיציות מיוחדות או קונטרות – פשוט וטוב
מקלחות: התקלחה לפני ואחרי הזיון
שעות עבודה: א-ה 9-15 ו' 9-15
סתם הערה:
נטשה מלבד זאת שהיא נראית סבבה היא גם בן אדם מקסים מהסוג שבנסיבות אחרות הייתי מתחתן איתה בשמחה – - ולי זה הוסיף הרבה לחווית ההנאה--תנו לה יחס טוב תקבלו הרבה יותר--שבא לה היא לא רואה אף אחד ממטר...