אז היום יצה לי להיות שוב בדרום ת''א חיפשתי איפו להתפנק מצאתי מודע על מישהי בשם נינה בת 42 בתמונות האיתה נראת סבבה כיוונה שהתקשרתי הפקידה אמרה לי שזה סקס 150 ש''ח לחצי שעה 200 לשעה כיוונה אותי ל סלמה 146 שהגעתי לשם כיוונה אותי לבית שבו קיבלה עד לפני שנה אוקסנה. פתחה לי את הדלת גברת מבוגרת עם שיער מוזר ומגעיל ממשוקפת ונראת הרבה יותר מבוגרת מ 42, חזה גדול אבל נופל גוף לא משהו, פנים על הפנים... התבאסתי אבל אמרתי עם כבר אני שם אז נלך על זה חוץ מזה אולי היחס שלה יפצה על המראה אבל גם פה זה לא היה כך, הכול התחיל מזה שהיא אמרה שזה 200 ש''ח ל 40 דקות ואמרה שאין לה דיל כזה של 150... טוב אמרתי אין מה לעשות גם ככה רציתי ללכת על הדיל של ה 200 הגברת כיוונה אותי ל מיקלחת ואחרי כמה דקות התחילה בעבודה , השאלה הראשונה שלה כבר ערסה לי את המצב רוח כשהיא שאלה עם אני בה רק למציצה או גם סקס... כאילו מה נראה לה שבישביל מציצה אני ישלם לה 200... טוב המשיכה בעבודה שלה האמת מצצה ביכלל לא רע שהרגשתי שאני כבר מספיק מוכן עברנו לסקס הוציא הגברת קונדום והלבישה לי אותו בצורה עצלנית , כמה תנוחות פה ושם.... הקרירות שלה הורידו לי את החשק כי רוב הזמן היא לא הגיבה ובקושי זזה ... ביקשתי לגמור בפה אמרה שאין מצב וגם לא עושה פרפר או ביכלל נותנת שיגמרו לה על הגוף.... הזיין כבר בקושי עמד היא הסכימה להביא לי ביד רק בצורה כזאת ששום דבר לא יעוף עליה , אחרי זה מיקלחת בזריז ו ברחתי
בהמשך הסתובבתי קצת בתחנה מרכזית אכלתי והחלתתי שאני לא מסופק וצריך לזרום על משהו זול וזריז היו לי שתי אופציות או הר ציון 38 או לוינסקי134 שעוד לא האיתי בו אז זרמתי ללוינסקי , ציפיתי לראות שם סודנים ו סינים ביגלל כול מה שכתבו פה על הדירה אבל לא היה לא את זה ו לא את זה , כמובן רציתי גם לראות את שרה שדיברו עליה אבל אמרו לי שהיא רק אחרי 5 ולא היה לי זמן חוץ מזה היה שם עוד 2 בנות שלא ממש הדליקו אותי גם לא ממש התאמצתי לזכור את השם שלהם אבל בחרתי להכנס עם ויקה , ברונטית שנראת צעירה גוף רזה ונחמד עשינו איתה קוויקי כזה של 20 דקות ועפתי מישם , בכול מקרא נהנתי עם ויקה יותר מ נינה הפרטית רק פחדתי לתת לה למצוץ בלי גומי אחרי כול מה שעובר שם :)