כ אורגיה בעלייה 53 - סקס אדיר

אורגיה בעלייה 53

1

אז ככה, יום חמישי בלילה לפני שבוע, אני וחבר נוסעים ברחובות ת"א, הוא רוצה לצוד, אני יומיים קודם לכן כבר פרקתי נשק עם ידידה, אז נסעתי איתו כי אני ככה מכיר את האיזורים ה"חמים" בגלל הפורום הזה וימי קדם.

השעה היתה כבר 1:00 בלילה, הבנאדם עובד ביום יום עד השעה 19 ולכן עד שיצאנו וכו, כבר נהיה מאוחר. בקיצור, התחלנו לצוד במנדרין, פעם ראשונה שלי ושלו באיזור הזה. מחפשים את המקום, עוקבים אחרי ג'יפ מאסיבי שנראה שהגיע לפרק גדוד יצאניות. מגיעים למקום, רואים ספק בחורות ספק קוקסילים, כשמתקרבים מגלים שכל הבלונדיניות אכן קוקס ואילו המעפנות, מה זה משנה, הן מעפנות. קיצר עשינו כמה סיבובים, לרגע הרגשתי כמו איזה רכבת הרים, כשמאחורינו ולפנינו הסתובבו רכבים איתנו, כמו זאבים המחכים לטרף. פתאום הזאבים החלו בזה אחר זה להעלם, עד מהרה, רעש של אסימון נופל, גם אנחנו הבנו... ניידת משטרה הגיעה. מפה לא נצא מאושרים בשום צורה. ברחנו.

לא ידענו לאן ללכת, אמרתי לו שיש מקומות בדרום ת"א, מקומות נחמדים שאולי שווה לפקוד, 250-150 ש"ח כזה. יצאנו לכיוון בעודי מחפש בפורום הותיק שלנו מטעמים. אחרי מספר סיבובים קלים, נזכרתי במקום ותיק שבו עשיתי את הOLD IN AND OUT, ב220 שח בחורף באיזור דרום ת"א, מקום נחמד בחורה עם קעקועים על הגוף. רק שלא בדיוק זכרתי איפה זה היה לעזאזל. התחלתי לחפש מקומות שעולים 220 ש"ח ונתקלתי בעלייה 53. משוכנע שזה המקום בו נהנתי יחסית, החלטנו להניע לשם.

הגענו לרחוב ומייד קלטתי שזה לא המכון שהייתי בו. ובכל זאת, הגענו עד כאן לא ניכנס פנימה, נכנסנו. עלינו לקומה השניה בעוד אנחנו שואלים אחד את השני איפה לעזאזל נמצאת הסחורה ובסוף עוד לפני שהספקנו לברוח, קול נחמד כבר זעק, "שלום מותק". אכן הגענו לאן שצריך. פתחה לנו את הדלת, מישהי שמנמנה, עם חזה ענק, אני התחלתי להידלק החבר פחות. היא הושיבה אותנו בחדר האדום, אמרה פרטים פה ושם, חשבה שאני שחקן כדורגל משום מה והחבר ביקש את הבחורה הבאה. אני מייד המלצתי לו עליה, לפי רמת הזרימה שלה. הוא חיפש משהו אחר.

כך עברו להן בחורה אחר בחורה, 6 במספר, החבר בינתיים נדלק על השלישית בתור, בלונדה עם שיער קצר, שכנראה שמה אירה. לא בטוח לגבי השם. איפשהו באמצע הבחורות, החבר מציע לי שנעשה אורגייה! אני והוא על אחת! נדלקתי כמו איש מערות. שנים שלא עשינו את זה, מאז ימי תאילנד העליזים שלנו ועוד איזה 2 בחורות בארץ. כך, כאשר נגמרו הבנות היו לנו כמה דקות להחליט על מי עושים מה שצריך. אני רציתי את הבחורה עם החזה הגדול (בתור איש חזון), החבר רצה את אירה. אירה במיוחד נראתה די גמורה, חששתי שגם אם תסכים, לא באמת תזרום בכיף. הפקידה נכנסה והחלה לשאול את מי אנחנו רוצים. החבר מעט התבייש, ואני לבסוף שאלתי, אם אפשר אורגיה עם השלישית, "כן כל אחד ישלם 220 כמובן" הרי אי אפשר בלי השאלה הזו. היא אמרה מספר פעמים וחזרה על זה ש"אין מצב שהיא תסכים, אבל בכל זאת אשאל". המתח גאה בעוד הפקידה ברחה לשאול את אירה...

לבסוף היא חזרה "כן" אמרה. לרגע שנינו היינו בהלם מוחלט. מנסים להבין אם היא באמת אמרה כן. "אז 220 לכל אחד כן" ואז עוד רעש של אסימון נופל... אורגיה.

נכנסו לחדר במהרה, אירה נכנסה, חייכה חיוך זדוני משהו, נגעה בי ובחבר קלות ומייד הקודקוד התרומם לו באופן חד. נתנו לה כסף והיא הלכה לדרכה. המתנו שם בערך 8 דקות עד שהיא חזרה בעוד אנחנו קפואים מהמקלחת. והיא חזרה. לא סתם חזרה. נכנסה פנימה ומייד פשטה את הבגדים, השמוליק שלי כבר החל לאבד את העשתונות. בעוד היא בינתיים הלכה לסדר לרגע את המיטה. בינתיים אנחנו עמדנו והמתנו לה שתבוא, היא הגיעה והתחלנו להתמזמז. היא זרמה באופן כמעט לא יאמן, GFE עד הסוף. החבר נישק אותה בזמן שאני שאבתי את הפיטמות שלה ודחפתי לה אצבעות עמוק לשבלול. ככה מספר דקות בעמידה, פעם הוא מנשק אותה צרפתית ופעם אני בעוד היא הסתובבה עם העכוז האלוהי שלה ודיגדגה לי את השמוליק. עוד הספקתי לסטור לה על התחת הלבנבן שלה בעוד השמוליק מת לחדור באיזה אנאלי משוגע.

משם המשכנו למיטה, היא התחילה לשאוב לחבר עם גומי כמובן בעוד אני דחפתי אצבעות כשהיא התחממה ושאבתי לה את הפיטמות. אחרי דקותיים בערך החלה לשאוב לי כמו משוגעת בעוד החבר ממשיך לחרמן אותה אלוהים יודע איפה. עוד כמה דקות של חירמונים ומציצות ואני כבר הייתי חייב לדחוף אותו פנימה. הלכנו על מיסיונרית. אני משגל בעוד היא מלקקת לחבר את אשכים והשבלול. כמה דקות של חדירות שלי בעוד אני אוחז לה בחזה ביד אחד ורגל אחת שלה על הכתף שלי וטראח, 1 בחוץ, 1 נשאר. אני הלכתי להתקלח בעוד החבר התחיל לחפור בה. אני בצד בינתיים נקרע מצחוק בעוד הוא לפחות 15 דקות בכל תנוחה אפשרית מרחיב לה את השבלולון. הזמזם כבר התחיל לזמזם והבנאדם עדיין מחליף תנוחות בעוד היא גונחת, אמנם בעדינות מה, אך גונחת. לבסוף זה נגמר. היא נכנסה להתקלח בעוד אני והחבר בינתיים התלבשנו במהרה. שאלתי אותה מתי היא נמצאת שוב סתם לפתח שיחה קלילה לפני שנעזוב, אמרה שמ8 בערב עד 6 בבוקר בימים שני, רביעי וחמישי. עוד נשיקונת קלילה, נגיעה פה ושם ויצאנו עם חיוך על הפנים. באוטו עם הספקתי להיקרע מצחוק בעוד החבר אמר ששמע אותי צוחק והתקשה להתרכז ולגמור, מה שפשוט גרם לי לבכות מרוב צחוק. כך נסענו הביתה כל אחד לדרכו, סופרים את הימים לאורגיה הבאה שלנו, מחכים לקורבן הבא, הפעם אולי 2 בחורות ביחד במקום אחת.

מקום: עלייה 53 ת"א
שעה: 2 בלילה.
מחיר: 220 לכל אחד.
בחורה: אירה (לא סגור על השם בכלל) בלונדינית עם שיער קצרצר, חזה בינוני, תחת נחמד, מעט מעט מעט בטן, קול מחרמן מאד. יש מצב שהיא אוהבת שזופים.
מספר טלפון: לא יודע, פשוט הגענו.
דיסקרטיות: יחסית טובה. הכניסו אותנו לחדר קטן לבחון בחורות. ואז לחדר גדול יחסית עם מיטה ומקלחת.
בגדול: למרות החוויה האדירה, מיצינו את המקום שם, אין מי יודע מה מבחר מעניין.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”