כ ידעיה הפניני - סגירת מעגל - סקס אדיר

ידעיה הפניני - סגירת מעגל

1

אחד הבקרים השבוע, נכנסתי שוב לידעיה הפניני. מי שמכיר יודע, שיש שם אוירה מאד נעימה, כמובן שמדובר בתקתוקיה, אבל ביחס ל100 ₪ אתה מקבל המון על כלום, לא משפילים אותך שם, לא צועקים תגמור, לא עושים לך פרצוף חמוץ. ואתה זוכה להתבונן ולגעת בגוף של אשה עירומה, לקבל פורקן, במחיר של שליש טנק דלק. לכן תמיד תצא משם בהרגשה טובה.

אני נכנס ומסתגר בחדר, כשאחרי נכנסת קים הישישה, דמות דיוקנה מזכירה לי את סבת זקנתי עליה השלום, שכשהיתה בת 90 נראתה הרבה יותר טוב מקים... היא התחילה לדקלם משהו על סקס, ואני דמיינתי את ידיה הרועדות על זרנוקי, זה אמנם ויברטור מעניין, אבל לא הייתם רוצים שבן גוריון יעשה לכם את זה... דמיינתי את איבר מינה המצומק חוסה בצל פקעות צמר גפן קוצני בדמות שער ערוה לבנבן, שילחתי אותה החוצה בעדינות, ושאלתי אם יש עוד בנות.

מיד נכנסה לחדר גולדה מאיר, (יכול להיות שהם קוראים לה בשם אחר), שער צבוע בכתום אדום או משהו, גובה של ראש וחצי מעלי, צלוליטיס של רזות (שזה הרבה יותר דוחה מצלוליטיס של שמנות), מחוצ'קנת, ואמרה שיש לה המון סבלנות. זה מעולה, כי בשביל שהיא תוציא ממני שמן זין זך כתית היא תצטרך סבלנות של שבעים שנה. שילחתי גם אותה, וידעתי שתבא אירנה.

אירנה, יצור מדהים בעיני, ואני לא מדבר על סקס, גרה באשדוד, ועובדת בידעיה הפניני, כבר לפני שנה אמרה לי שמתה לעזוב את המקצוע, אבל המקצוע הזה כמו בור בלי תחתית, מי תוותר על ריוח של מאה ₪ בשעה, בשביל עבודת נקיון של 30 ₪ לשעה? נראית כמו קופאית ממוצעת (לא הזקנות סטייל לובה), מבטא קצת רוסי, אבל היא קווקזית, פנים מרובעות פחות או יותר, תדמיינו קופסת עוגיות מרובעת שפסל חרט בה שפתיים אזניים וכו', בפירוש לא מכוערת, עם קצת השקעה יכלה למשוך עין של בני אדם ברחוב.

אירנה נכנסת לחדר כשהיא מפזמת 'שלום עליכם מלאכי השלום', יש בה משהו זורם וחמוד, גם כשהיא חסרת סבלנות (שזה אומר אחה"צ ובערב, אין לה כח לכלום), אני מסמן לה שלא תתפשט, כי מה שמחרמן אותי זה להפשיט, היא מרימה ידיים כמו ילדה טובה, ואני מעלה למעלה את העליונית הסגולה בוהקת שלה, שני עופריה המוכרים נשרו החוצה, די קטנים, אבל טבעיים, עם פטמה לא מגעילה (שונא את הפטמות שסביבם יש מגרש חניה חום ענק, או הבשרניות שנראות כמו מלפפון שצומח באמצע סופגניה), את חצאית המיני אני עדיין לא מוריד, מרחיב אותה מעט ומציץ על החריץ האחורי, שני הישבנים התפוחים הציצו בבישנות, זה הקטע שמחרמן אותי ביותר, אני מכניס יד ונוגע בישבניה, ולאחר מכן מקלף את החצאית.

אירנה עומדת מולי במלא הדרה, כוס מגולח ודי סימפטי, צבעה שחום מעט, ואז היא אומרת לי: אתה מאמין באלהים? איך זה יכול להיות שלכל החארות יש כסף ולי אין כלום. לא רציתי להתפלסף איתה אם היא חושבת שהעבודה שלה זה מצוה, עניתי לה בצחוק: אל תהרסי לי את הסקס עם כל זה, היא היתה קצת נסערת כשחשבה על זה, אבל הבינה שהיא יכולה לבא לקראתי כאן.

ניסיתי לחבק אותה בעמידה, אבל היא לא התלהבה, התרחצתי בבוקר, אבל לא ממש לפני שנכנסתי אליה. ירדה מיד למציצה מקונדמת, עושה זאת די טוב, וגם מעבירה יד ברפרוף על הביצים, אבל מי יכול לעזאזאל להרגיש משהו עם קונדום, גם אם תמצוץ לי כך שנתיים לא תצא טיפה.

אחרי כמה דקות, השכבתי אותה במסיונרית כשאני אוחז בשני רגליה העומדות באויר, וחיככתי את איברי באיבר מינה, כששפתי פותה מרטיטות את אשכיי, זה היה מאד נעים, בפרט שתוך כדי היא מדברת אתי ומקשקשת, ממש כמו אשה נורמלית, ולא כמו מכונת חליבה. כנראה שאחד הקוצים שלה עשה חור בקונדום, איך הרגישה לא יודע, אבל היא הוציאה את הראש מהחדר לבקש קונדום מאחת הסבתות בחוץ, ואני ניצלתי את ההזדמנות עמדתי מאחוריה וליטפתי את שני ישבניה, תוך שאני מרחיב אותם מעט, זה היה די מחרמן וטבעי, אירנה לא התנגדה.

אחרי דקה הגיע הקונדום המיוחל, הושבתי אותה בדוגי, כשהיא מלוכסנת כלפי מטה וטומנת את ראשה בסדין, זה הרגע שאני אוהב, כל המנוע שלה נחשף מולי בתפארתו, בדרך כלל היא מורחת שם איזה ווזלין או משהו מסריח, הפעם כנראה בגלל שעדיין בוקר לא היה מרוח כלום, למעלה התנוסס לתפארה פי הטבעת, איזור שמאד מגרה אותי, עטרה חומה סביבו כמו אצל רוב הבנות, קצת שערות סוררות מסביב. מתחתיו שתי שפתיים די סגורות, עור עדין ולא הרוס, ועוד קצת שערות סוררות שלא נתפסו בגילוח, העברתי את היד הלוך וחזור. העיוות הקטן בחלק העליון של החריץ שלה נפתח במלא הדרו.

לאחר עוד כמה דקות מחרמנות של ליטופים ונגיעות, נתפניתי לגמירה, העברתי את איברי על פני החריץ הלוך וחזור, תוך שאני רוכן מעליה וחופן את שני שדיה, שדיים שנחפנים כל יום על ידי עשרות אנשים, סודנים אריתראים ולא יודע מי עוד, מעלה מטה מעלה מטה, האנחות מתחילות לפרוץ, והגמירה מגיעה ובאה, תוך כדי הגמירה שולחת אירנה יד ארוכה ומעבירה לארכו של שמוליק, היא כנראה רצתה לבדוק שאין בו חור, אבל זה היה מוצלח מבחינתי. סיימתי.

אירנה מתלבשת ושואלת אותי: אתה מאמין ברוחות? לא יודע, עניתי, אז אני אגיד לך, אומרת אירנה. פעם הייתי במוות קליני, ראיתי את הכל, כל מה שכתוב בספרים הקדושים זה שטויות, אין מלאכים וכזה, אני ראיתי דברים אחרים לגמרי, ראיתי את הפרוזדור, יש אור גדול, ומלא אנשים מכוערים מפחידים, וראיתי את הקרובים שלי, דוד שלי שמת מזמן, והוא מסמן לי עם היד תלכי, אין שם דיבורים רק טלפטיה שמבינים כאילו, ואני אומרת לו לא, אני רוצה לבא אליך, והוא עושה לי לא, תלכי. אני אומרת לך אין שם זמן, בסך הכל הייתי שש דקות והיה נראה לי כמו יומיים, דקה אחת כאן זה אלף שנה שם, או להיפך. מאז אני רואה ומרגישה כל מיני דברים, אז תדע כל מה שכתוב בספרים זה בולשיט, אבל יש רוחות, יש שם משהו מפחיד.

אנחנו ממשיכים לדבר, אני בעיקר מקשיב לה, בחוץ הקשישה דופקת ואומרת בקול רועד "אירנה, זמן", והיא עונה "בסדר", וממשיכה לדבר אתי. ממש נקשרתי לבחורה הזו, זורמת פתוחה וכיפית (הייתי אצלה בסה"כ 5 פעמים), בן אדם.

אבל מה, אני לא יכול להמשיך יותר עם כל הנערות ליווי והמכונים, זו התמכרות חולנית, שגורמת לך להחפיץ נשים ולהרוס לך יחסים איתם, אם תמורת מאה ₪ אתה יכול לחפור בחור תחת של אשה זרה, למה שתשקיע באשה נורמלית? אני מקווה שסיימתי את כל הסיפור הזה, וסך הכל לקנח באירנה זה סיום טוב.

למה סגירת מעגל? כי הראשונה שלי היתה ראדה, שם בידעיה הפניני, לפני שנים, לפני שאורלי היתה שם, לפני מאריה, ראדה הסבלנית מצצה לי בלי גומי ובלעה את הכל, אירנה בחיים לא תעשה דבר כזה. ואני באמת מקוה שלעולם לא אחזור למאורות אפלות אלו, את האהבה האמיתית אמצא בחוץ. ולמי שקורא אותי ועדיין לא התחיל, תעשה לעצמך טובה ואל תתחיל עם זה, זו דרך כמעט ללא מוצא.

2
הייתי איתה. אין ספק שיחסית לסבתות שם היא הכי נורמלית. ביקשתי לראות את הבחורות בהתחלה. נכנסו אחת אחת עד שהיא הגיעה וסימנה לי יאללה לעבודה. כנראה יודעת שיחסית למקום היא מציאה וזה בטח נותן לה שם ביטחון שהרוב יעדיפו אותה. היא קצת חופרת והתחילה לספר לי שהיא קוראת לכוס שלה שושה או משהו כזה. אין מה לדבר על היגיינה שם. מתפשטת תיק תק, מציצה מקונדמת זיון שהיא מעדיפה בדוגי תוך כדי שהיא שולחת יד לביצים (אמור להיות נעים אבל בפועל מציק). סך הכל פורקן נחמד ב-100 ש"ח, 50 ש"ח לכל אשך.

4
כתיבה מעולה שגרמה לי הנאה, והעלתה מידי פעם חיוך על פני.

אבל...

[QUOTE=ברטלר]
אם תמורת מאה ₪ אתה יכול לחפור בחור תחת של אשה זרה, למה שתשקיע באשה נורמלית?

[/QUOTE]

בדיוק!

[QUOTE=ברטלר]

את האהבה האמיתית אמצא בחוץ[/QUOTE]

הרבה חשבו כך לפניך....
תחליף את המילה 'אהבה' ב'זיון' - ותבין את האמת...
המגביה עוף - ירחיק ראות

6
לא לכתוב בפונטים מזעזעים שקשה לקרוא!!!

כמו כן לא חושב שאתה רואה טוב אם אתה סבור שקים זקנה או נראית רע
אמנם הכל עניין של טעם
אבל הבחורה פצצה לגילה
ונראית ומתלבשת כמו מלכה
ברור שהיא לא פרגית
אלא יותר לכיוון 45-52
אבל ממש לא נראה לי שיותר מזה

7
האמת?
נראת חמודה, צעירה, גבוהה (1.80), רזה, ציצים בינוניים ושובבים, מדברת מלוכלך ומחרמן, חייכנית..

בשביל 100 ש"ח ועוד תוספת של 20 בשביל מציצה חשופה היא היא חלום רטוב

התחילה בחיבוקים, במציצה חשופה כשהיא יושבת על המיטה ואני עומד מעליה ומתענג. לאט ובטוח והיא עוברת עם הפה והלשון לכל אורכו של הזין
לאחר מכן אני מתחמם, עומד מולה ומזיין את הפה שלה.. לא לוקחת עד הסוף אבל הרגשה ממש סבבה...

ואיכשהו עברנו לשכב במיטה, והיא רצה ושמה לי קונדום ואומרת לי שהיא אלרגית לזרע ואם טיפה נוגעת באיזה שהוא מקום בגוף שלה, המקום מאדים ומתנפח מאלרגיה..

מה אני אגיד?
מייד חברנו נפל
ולא הצליח להתאושש..

בקושי גמרתי בעבודת יד כשהיא יושבת עם רגליים פסוקות במרחק של מטר וחצי ממני..

כגודל הציפיה, גודל האכזבה

ואולי היא באמת אלרגית.. אבל לי זה הוציא את החשק
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

8
במהלכך שיטוטיי בדרום תל אביב תוך כדי חיפוש אחריי פורקן זול הגעתי למקום.
המיטות חורקות , רק חדר אחד עם מקלחת אבל בכל זאת יש שיפור.
אני
נכנסתי עם בוני המוכרת לחובביי המקום ונהנתי מאוד . למי שלא מכיר מדבור
בבחורה גבוהה די רזה וחטובה לגילה שהוא בטח הרבה מעל ארבעים . הביצועים
שלה מעולים . היא אמנם לא עדינה או נשית במיוחד אך יש לה פנים די נאות היא
מאוד קלילה וחברמנית שער חום עיניים חומות חיוך קבוע והומור שמקל על מפגש
ראשוני עם בחורה חדשה [למי שזה חשוב] .
המציצה שלה מעולה וחשופה
[בתוספת של 20 ] המחיר במקום 100 ש''ח ולא דפקו לי בדלת . הביצועים שלה
טובים הן למעלה הן בדוגי וגם במיסיונרית . למען האמת זאת החוויה הבאמת
חיובית שלי בתחום כבר כמה שנים .
ציונים הם דבר סובייקטיבי אבל
הציונים על בציעוים יהיו מעולים המראה בינוני פלוס והתחום הבין אישי סביר
פלוס . החזקתי אתה די הרבה זמן וגמרתי כי הרגשתי שמיציתי את החוויה ולא
רציתי למשוך עוד לכן לא הגעתי לדפיקה על הדלת אבל זה רק אני .

לאחר
כמה ימים בסיוריי באיזור שוב הגעתי למקום הפעם היא לא היתה הראשונה שצצה
וראיתי בחורה דקיקה ורזה בשם שר לא נאה עם פנים ארוכות ודי מבוגרת מעל
גיל ארבעים ורואים עלייה ...ביקשתי לראות עוד ובאה בוני ועוד בחורה [לא
זוכר את שמה ] בלונדינית שמנמנה בגיל 30 פלוס די נאה עוד אחת היתה עסוקה
בוני ניסתה ללחוץ אבל הפעם לא באתי בשבילה היא די התאכזבה ולא אהבה את זה
בלשון המעטה . קראתי שוב לשר דין ודברים מקח וממכר היא רצתה להוציא עוד
כסף זה לא נראה לי והלכתי . עדיין כשאדגום שוב את בוני אוכל לתת דיווח ממצה
יותר , כי כפי שלמתדי בסיוריי באיזור[חזקיהו המאלך 26 ] טיפול מעולה פעם
אחת אינו ערובה לטיפול מעולה פעם שנייה .

סיכום למי שמחפש אינטימיות
וצעירות זה לא המקום מי שרוצה פורקן מיד מיומנת ולא בעייתית או תקתנית
במחיר נמוך המקום הזה בהחלט עונה על הקריטריונים בעיקר בגלל בוני .

9
היי חבר'ה, הייתי אצל בוני השבוע. השעה היתה 18:30, תחילה נסעתי להר ציון 38ב, הידוע לשימצה, חשבתי אולי יהיה נס ובמקרה אתקל בנטשה, אבל היא מזמן נעלמה מהסצנה. לצערי הרב.

אז אחרי שקראתי את המודעה הזו, החלטתי לפקוד את ידיעה הפניני 4. בעבר הלכתי למקום ולא נכנסתי עם אף אחת. הפעם הלכתי נטול תקווה למצוא משהו טוב ובכל זאת הבאתי למקום צ'אנס. נכנסתי פנימה ופתחה לי את הדלת שחרחורת גבוהה וחברמנית. אמרה לי כנס לאיזה חדר שאתה רוצה.

נכנסתי לחדר שנראה לי יותר מעניין והיא התחילה לספר לי על הפרטים ונראיתה די שמחה מכל העניין. לבסוף שאלתי את שמה ואמרה בוני. מייד הרגשתי שאפשר לנקנק אותה, די שווה ודי חברמנית. אבל רק לשם בדיקה ביקשתי לבדוק את האחרות... 3 הגיעו, שום דבר ששווה שורה, מלבד האחרונה, בלונדינית, מעט שמנמנה, שיער מתולתל, דווקא נראתה די טוב, אבל ויתרתי כי היא נתנה תחושה שאין לה שום חשק. ביקשתי את בוני.

בוני נכנסה מייד, ביקשה את הכסף ואמרה לי להתפשט. נתתי לה מאה ג'ובות והיא אמרה שהיא מייד חוזרת. 2 דקות עברו וחזרה ובינתיים אני נותרתי עם תחתונים. היא מייד חייכה ואמרה שהזין שלי רוצה קצת אוויר וכדאי שאתן לו חחח.

היא התפשטה במהירות והחלה במלכת החירמון. החלה ללקק לי את הפיטמות בצורה איטית ועגולה, מייד הייתי במלוא הדרי למטה, היא החלה מחליקה את החזה שלה על האיבר שלי באיטיות. בינתיים אני ליטפתי את שדייה המופלאים. הפיטמות שלה היו זקורות לחלוטין. אני כמעט השתגעתי. לבסוף היא השחילה את הקונדום, בצבע אדום, בטעם תות והחלה ללקק את החבר. ליקוקים וליטופים בעוד אני בעדינות מוחץ את החזה שלה ואתה העכוז היפהפה שלה.

היא קלטה שאני כבר חם ברמות היסטריות ושאלה מה אני רוצה. אמרתי לה שתשב עליו. היא התרוממה והדגדגן שלה ניגלה לפניי, במילה אחת וואו! בעוד מילה, פשוט מדהים! היא החלה לשבת עליו ולגנוח בעוד החזה שלה בתוך הפה שלי. אני מלקק את פיטמותיה, אוחז בעכוז הענק שלה ומתחמם עוד ועוד ועוד. אחרי מספר דקות היא מרגישה שאני כבר בדרך לגמור, אז היא נעצרת מייד בכדי שלא אגמור. היא מביטה אלי ואומרת לי שאני חרמן. אני מחייך וממשיך לשאוב את הפיטמות שלה עוד כמה דקות בעוד היא באיטיות לוהטת ממשיכה להתנוענע בעוד החבריקו עומד בתוכה, גם היא חמה. לבסוף, שינינו כיוון, חשבתי על דוגי בגלל התחת הפשוט מדהים שלה, אבל בסוף הלכתי על מסיונרית. היא שכבה ופתחה את הרגליים הארוכות שלה, אני לקחתי אותן ושמתי על הכתפיים שלי, כל איבר המין שלה היה פתוח לחלוטין בעוד אני דוחף אותו פנימה. ולפני שהספיקה לומר "אקרובטיקה" כבר התחלתי במלאכה. מכניס אותו עד הסוף ומוציא ומביט לשדיים המדהימות שלה ולפיטמות הזקורות והחמימות. לאחר מספר דקות כבר לא יכלתי, התחלתי דופק אותה בדרך לגמירה. גמרתי באופן די חזק. היא חייכת בסקסיות וביקשה שאחזור. הסתכלתי שוב על הגוף שלה לפני שהיא בורחת והיא עוד הספיקה לומר לי תודה ולהציע לי כוס מים.

שם: בוני
מקום: ידיעה הפניני 4
שעות: אמרה שעובדת בין השעות 17-23 בכל יום. ובשישי מ11-17.
מחיר: 100 ש"ח
חזה: בינוני, פיטמות גדולות.
עכוז: תחת סקסי ביותר.
פלוסים: גבוהה, שיער שחור, חברמנית מאד יש מצב שתזרום לכל מיני אקסטרות, לדעתי אמרה שאפשר 2 גמירות במחיר של 150 ש"ח, אבל לא סגור על זה.
טלפון: לא התקשרתי, פשוט מאד הגעתי.
דיסקרטיות: לא המקום הכי דיסקרטי בעולם.
האם אחזור?: בהחלט.

לסיכום: בהחלט שווה את המאה זוזים. מומלץ ביותר.

10
אני יודע שיש הרבה ג׳ויליות אבל אני מדבר על אדמונית גבוהה רזה כבת 45 ויחסית לתקתוקיה היא מתייחסת יפה, נותנת לנשק לה את הגוף רק בפה סגור רק ולא בשפתיים, שום שפתיים. היא אפילו התנצלה על הלחץ.
אז היא לא פינקה מעבר למה שמרשים לה אבל עשתה לי ת׳יום ונתתי לה טיפ כי מגיע לה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”