מרינה מבוגרת מראשון לציון 1 על ידי בא להתנסות שלום לכולם, מישהו יודע לאן נעלמה מרינה? מבוגרת, ג'ינג'ית, ומאוד שירותית. כבר שבועות שהמספר שלה לא זמין ציטוט 15 יולי 2015, 16:18
מרינה מבוגרת מראשון לציון 2 על ידי Jerassi פעם אחרונה שאני נפגשתי עם הסבתא שלנו .היא אמרה לי שהיא נוסעת לפגוש את המשפחה שלה ברוסיה , וזה היה לפני שלושה חודשים .סביר להניח שהיא לא חוזרת לארץ .גם בגלל שהיא בת 78 ונראה לי העסק כבר קצת גדול אליה .וגם בגלל שהיא כבר לא מרוויחה אני זוכר שהיא אמרה שפגשו אותה רק שלושה לקוחות בשבוע . ציטוט 15 יולי 2015, 17:41
מרינה מבוגרת מראשון לציון 3 על ידי titan כל שנה בקייץ נוסעת לכמה שבועות לאימא רוסיה ולפעמים חוזרת עם אחותה שמצטרפת פאסיבית לחגיגה תמיד להיות בנתינה. במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה... ציטוט 16 יולי 2015, 15:01
מרינה מבוגרת מראשון לציון 4 על ידי מתן בסתר הפוך גוטה הפוך.דווקא אני יודע שאחותה באה לארץ.ולעניין אחותה אין מצב שהיא פאסיבית בדוק. נותן בסתר.. מעדיף אותם מבוגרות ציטוט 16 יולי 2015, 18:18
מרינה מבוגרת מראשון לציון 5 על ידי ironmen מרינה נמצאת עכשיו ב צרפת חוזרת שבוע הבא ציטוט 17 יולי 2015, 22:13