כ יוליה מבת ים - סקס אדיר

יוליה מבת ים

1
נפלה בחלקי זכות גדולה חברים לדווח לכם על יוליה מבת ים שבקרתי בשבוע שעבער בשעות הבוקר כזכור היה חם ולח אבל אני כהרגלי הייתי חרמן המאהבת נסעה לחול זונה קבוע שנותנת יחס VIP לא היתה זמינה עם אישתי רבתי...כך שהייתי צריך לחפש פורקן....אקדים ואומר שאני בן 58 והגעתי מחבר העמים לפני 40 שנה ולכן תיירות מחבר העמים לא מושכות בעיניי שולחים לכאן סחורה סוג ז...אחדמתוך חמש...מצאתי את יוליה התקשרתי אמרה שפנויה ואני יהיה הראשון היום שמחתי שאלתי כמה אמרה 200 ל 40 דקות לבי התמלא חששות אבל זרמתי הייתי חרמן הגעתי לגדוד העברי 1 בת ים חצי קומה אני בפנים...רואה בחורה כבת 40 שמנמנה עם פרצוף תחת אבל פגשה יפה וריח טוב נקי...זרמתי המקלחת נקיה ומגבת מבריקה...נרגעתי ...הגעתי למיטה מציצה טובה חשופה עם ליקוק בייצים (חדרתי עמוק עם היד פנימה הייתה רטובה)אחרי 5 דקות הלבישה מגן ורכבה מעל בינוני העברתי אותה למסיונרי ורכבתי חזק היה טוב ....קונטרות ליטופים נשיקות על הגוף אחרי 20דקות העברתי לדוגי וכשהרגשתי שהשיא קרוב בקשתי לגמור בפה זרמה איתי עד הטיפה האחרונה....נשכבתי על המיטה והיא אחרי 2 דקות התחילה עיסוי אמרתי הזמן נגמר ענתה שלא לחוץ פנויה כרגע אחרי זה מקלחת וזזתי השארתי טיפ של 50 הייתי שעה שלמה... לסיכום
מציצה 9
זיון 8
נקיון 9
תמורה למחיר 10
תהנו...

יוליה מבת ים

9
כתבתי לו בפרטי לא נראה לי שיהיו לו ספקות הבן אדם לא יודע היסטוריה כנראה....ולגבי בנות יבוא מה בדיוק הוא רוצה לא הבנתי??? מכיר גם מכיר ויש לי מלא סיפורים משתדל לא ללכלך שיהיה בריא אלקס נה זדורוביא קומראד.....
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”