טוב חברים אתחיל בזה שאברך את כולכם לשלום..
אני מאוווד חדש לכל העסק של תשלום עבור מין אני אכן צעיר בן 24 ולפי מה שראיתי בנתיים המבוגרות לא הכי מוכנות לאיזור גילאים שלי
אני קצת עצלן אבל חיפשתי כבר מעל יומיים על מבוגרות בראשון ועד עכשיו קיבלתי הרבה שליליות וברקסים על קבלת חברה בגילי שמקבלות מעל 28-30 ומעלה ולא יום אחד מתחת..
אולי אתם תוכלו לעזור לי
אני אוהב נשים אמיתיות מלאות ואפילו שמנות נפול או לא אני מסתדר עם הכל ומבוגרות... אני זורם על כמעט הכל קצת שיער למטה מסאג' עם happy ending או מקלחת קצרה ונחמדה עם סקס... גם צעירות אני מוכן עד גיל מסויים בקצרה איזור הגילאים בשבילי הוא 22-50(50 צריכה לפחות לתת עבודה כמו שצריך) אני עד היום מצאתי אחת שעמדהבחלק מהקריטריונים והיא דיאנה מתל אביב שגם לא הכי התלהבה מהגיל אבל קיבלה אותי...
אם תוכלו לזרוק מספרים שמות לינקים כל דבר שאתם מכירים אשמח לקבל את עזרתכם.
תודה מראש לכל אחד שיענה
ראשון לציון
6אני ער ב8, קיבלתי 4 ברקסים ואני חרמן אש..... הייתי אצל דיאנה כמו שצינתי היא אמרה לי בטענה שצעירים בגילי עושים הרבה רעש ובלאגן בבניין וכו'... קצת מבאס לקבל סירוב במיוחד שאני יודע שסהכ אני מחפש חפוזון לשחרר וללכת...
אתה מכיר ספציפית אולי שאני בטוח יכול ללכת עליה סוג של מעכשיו לעכשיו?
אתה מכיר ספציפית אולי שאני בטוח יכול ללכת עליה סוג של מעכשיו לעכשיו?
ראשון לציון
8נראה לי אתה קצת ישר מדי מולןהלו
תגדל יפה זיפים ותכנס בביטחון והיא תחשוב שאתה בן 30
אף אחת לא בודקת בתעודות זהות
ובטלפון בטח ובטח אל תגיד 24
וכבר נפטרה הבעיה
כשאתה פוגש אותה והיא מצאה חן תן ישר את הכסף והסיפור נגמר
היא נמסה ואתה מקבל שירות
אם היא לא נראית לך - תגיד שאתה 20 - 18 ותברח...
תגדל יפה זיפים ותכנס בביטחון והיא תחשוב שאתה בן 30
אף אחת לא בודקת בתעודות זהות
ובטלפון בטח ובטח אל תגיד 24
וכבר נפטרה הבעיה
כשאתה פוגש אותה והיא מצאה חן תן ישר את הכסף והסיפור נגמר
היא נמסה ואתה מקבל שירות
אם היא לא נראית לך - תגיד שאתה 20 - 18 ותברח...
ראשון לציון
9טוב אז תודה רבה חברים על הנסיון..... למצוא מה שאני מחפש כנראה לא אפשרי כרגע בגלל הגיל הנשים לא מוכנות לקבל בחור בגילי כנראה עקב חברה אחרים שהיו עושים בעיות.... אז אמנע מלחפש את המבוגרות שאני כל כך מחפש אוהב ומעדיף אם אמצא פה ושם עוד כמה בודדות אדאג לדווח...
נכון להיום יכול לדווח רק על דיאנה מתל אביב לשעבר בעל העקידה הייתי אצלה פעמיים נהנתי אבל כנראה שלא אחזור כי זה לא היה שווה את הכסף
רימינג מטורף כוס צר בדוגי פחות במיסיונרית
אישה שמנה תחת יחסית שטוח לגודל הגוף ציצים גדולים נפולים אבל עדיין יפים פרצוף לא הכי יפה בעולם אבל מחליקים...
סהכ גוף : 7 לא כל כך שרותית ומתקתקת עניינים
רימינג : 8
סקס : 8
מחיר 200 ל45 דק 300 לשעה
נכון להיום יכול לדווח רק על דיאנה מתל אביב לשעבר בעל העקידה הייתי אצלה פעמיים נהנתי אבל כנראה שלא אחזור כי זה לא היה שווה את הכסף
רימינג מטורף כוס צר בדוגי פחות במיסיונרית
אישה שמנה תחת יחסית שטוח לגודל הגוף ציצים גדולים נפולים אבל עדיין יפים פרצוף לא הכי יפה בעולם אבל מחליקים...
סהכ גוף : 7 לא כל כך שרותית ומתקתקת עניינים
רימינג : 8
סקס : 8
מחיר 200 ל45 דק 300 לשעה
ראשון לציון
10בראשון אין מציצות, וגם מציאות,
יש את הכונפה יהודית מהמערב, (לא המערב הפרוע) 150 מסאז ומביאה בסוף ביד, או 200 מסאז וזיון,
יש את זאת ליד המשטרע 200 מביאה ביד אחרי מסאז, לא מתפשטת, עושה טובה שמרימה חולצה וחושפת ציצים, וקצת תחת,
יש אחת בהרצל שהייתי איתה גובה 250 אני מתבעס לרשום דיווח כי אין מה לדווח, פשוט מסאז סבבה, וטיט פאק, וביד, שמה ילנה.
שווה אולי 130 בקריטריונים של דרום ת"א.
יש בזבוטינסקי מול הלינקולן, איזה מאורה מעאפנה רוצה 300 על זיון, ו220 מסאז, כנראה מתחלפות בדירה, אבל זאת שפתחה לי לפני שבוע או שבועיים בשישי, היתה גיפה דל גיפה,
את הטלפונים יש ביד 2, וגם פה בפרסום, איפה שכתוב ראשון לציון,
יש ב 200 את המולן רוז, אין שם זיונים, רק בודי סבבה, ועושה לך ביד, בתכלס זה 200 שקל הכי מנוצלים, יש לך בודי טוב, אין תקתוק, בחורות סבבה יחסית,
יש בבניין של הדיסקאונט סנטר כשאתה עומד מול הכניסה מסחרוב, תלך לצד שמאל, ויש ירידב כזו, ודלת, שם יש 200 מסאז, 300 זיון, תקתוקיה אשששש.
יש את סוזנה המיתולגית, 150 מסאז+הרפיה, 200 זיון, מילפית רוסיה חזה גדול, שחוקה לאללה, אבל אחלה בשביל פורקן מהיר, די תקתקנית.
בקיצור אין מציאות בכלל ,