מה עם רחוב תושיה? 1 על ידי greenfart מה נסגר עם המקום הזה למישהו ידוע?ואם פעיל יש מאיפה להשיג מספר?באחד הנושאים פה היה איזכור על אתיופית (שחורה אריתראית לא אריתראית לא משנה כבר חחחח) ציטוט 12 אוקטובר 2015, 01:53
מה עם רחוב תושיה? 2 על ידי שלמה המלך נסגר לפי מה שאני יודע וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 23 אוקטובר 2015, 18:51
מה עם רחוב תושיה? 4 על ידי שלמה המלך היו 2 דירות בתושיה נדמה לי ב 9 וב 12שתיהם פתוחים ?אחד שמבין .... וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 24 אוקטובר 2015, 18:00
מה עם רחוב תושיה? 5 על ידי צעיר לנצח מכיר את תושיה 9 פתוח בסוף הזיונים יהרגו אותך... ציטוט 24 אוקטובר 2015, 22:37
מה עם רחוב תושיה? 6 על ידי שלמה המלך אך הבנות שם צעיר לנצח ב 9 ? לא מבוגרות מדי יש צעירות ? וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 24 אוקטובר 2015, 22:39
מה עם רחוב תושיה? 7 על ידי צעיר לנצח שלמה היקר, בדיוק כמו בכל התקתוקיות. תלוי באיזה יום, תלוי באיזה שעה ותלוי איזה מזל נפל עליך בסוף הזיונים יהרגו אותך... ציטוט 24 אוקטובר 2015, 22:48
מה עם רחוב תושיה? 8 על ידי שלמה המלך כמו בקזינו חחחח וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 24 אוקטובר 2015, 22:51
מה עם רחוב תושיה? 9 על ידי צעיר לנצח באופן אישי אני אוהב ללכת מדי פעם לתקתוקיה, רק בשביל לגלות פרח חדש שאני לא מכיר.. הריגוש שבחידוש הוא לפעמים יותר טוב מהמציצה הכי מקצועית בעולם. בסוף הזיונים יהרגו אותך... ציטוט 24 אוקטובר 2015, 23:03
מה עם רחוב תושיה? 10 על ידי שלמה המלך מסכים איתך צעיר לנצח וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 24 אוקטובר 2015, 23:07