לאחר שקבעתי לי מסאז' ולצערי הבריזו לי מצאתי את עצמי עם שטרות מיותרים בכיס ועם צורך עז לשחרר. מכיוון שהייתי כבר באזור החלטתי לנסות את מזלי בבנק הזרע הידוע ברחוב ריב"ל 13 בת"א. כשהגעתי פגשתי את הכספומט של דנה, רוסיה נראית באזור גיל 25, כ-1.65 מ' ובגבול שבין המלאה למעט מלאה. דנה בהירה עם פנים נאות, עיניים כחולות, שיער שחור נראה צבוע וחזה ותחת גדולים ועסיסיים כיאה לבחורה עם מעט בשר עליה.
החלטתי להפקיד את הזרע שלי בכספומט של דנה. כידוע לכם, רב הכספומטים במקום מיוצרים בטכנולוגיה המתקדמת ביותר ולכן פועלים בצורה מהירה ויעילה אך חסרים את מה שמענה אנושי יכול לספק. דנה כמובן אינה שונה.
עושה מקלחת זריזה, נשכב על המיטה ומחכה לדנה שתחזור. היא נכנסת פנימה ובלי לדבר מתחילה להתפשט. תחילה מורידה את חולצתה וחושפת חזה טבעי גדול ועסיסי, קשה אך מעט נפול ובנוסף חושפת גם כרס מעט רופסת. לאחר מכן מורידה את החוטיני השחרחר הסקסי שלה וחושפת תחת גדול ועסיסי עם קעקוע מדליק מעליו ואיבר מין יפה ומגולח למשעי. ממבט אל החזה והישבן העסיסיים שלה דם מתחיל לזרום והעניינים מתחילים לקבל קשיחות חלקית.
היא עולה על המיטה ומכינה עצמה לבודי. היא מתיישבת עם איברה החם על רגלי, מיד מרגישים את הדקירות הקטנות ומבינים שזה גילוח ולא שעווה ובנוסף גם הבטן החמה והמלטפת שלה עוטפת אותי ונותנת הרגשה נעימה, בעיקר מכיוון שהיה זה יום קר. היא מתחילה במה שהיא קוראת לו בודי אך זה לא ממש בודי, אלא שפשוף החזה שלה באיבר המין שלי למשך כדקה-שתיים על מנת להביא אותי לקשיחות מלאה. שמה אתה האיבר בין החזה שלה ומנענעת את החזה מסביבו.
לאחר מכן מתחילה למצוץ מציצה חלשה ולא ממש מורגשת לכדקה בלבד ועולה מעליי, מורחת מעט נוזל סיכה ומכניסה את האיבר פנימה. מיד מורגש שדנה די רחבה שם למטה. אמנם היא מעליי אך כמובן שאני עושה את כל העבודה. לאחר 3 דקות כנראה שהתעייפה ועברנו לדוגי לבקשתה. עוד כ-3-4 דקות עברו שבהן היא גנחה קלות באופן מאולץ אך לא מעצבן ועד לסיום ביצוע פעולת הפקדת הזרע המיוחלת.
שוב מקלחת זריזה שבינתיים היא דואגת לארגן לי מגבת מוכנה על דפנת המקלחון. לאחר מכן גם היא נכנסה למקלחת. ניכר שלדנה מאוד נח עם הגוף שלה. המראה שלה מתקלחת עם הנוחות שהיא חשה גרם לי להתקשות שוב מיד והתקשתי ללבוש את מכנסיי חזרה. דנה אינה דוגמנית, אך יש בה משהו סקסי מאוד ומעורר, גם אם במבט ראשון נראית קרירה מעט.
אמרתי תודה ויצאתי לדרכי לאחר כ-8-10 דק' בסה"כ שהייתי שם וכל זה מבלי שהחלפנו אף לא מילה אחת. כמו שאמרתי, יעילות, מהירות ומכניות.
אמרתי תודה ויצאתי לדרכי לאחר כ-8-10 דק' בסה"כ שהייתי שם וכל זה מבלי שהחלפנו אף לא מילה אחת. כמו שאמרתי, יעילות, מהירות ומכניות.