נכנסתי לחדר ושאלתי אותה לאן היא נעלמה כי הרבה זמן לא עבדה שם, אמרה שהיא עובדת בדואר.
החמאתי לה על המראה שלה והיא חייכה, שילמתי לה 130 שקלים, הלכה להפקיד את הכסף,
היא חזרה התפשטה ונכנסה למרכז המיטה, התפשטתי ושכבתי במיטה על הגב, וישר הלבישה לי קונדום והתחילה למצוץ, לאחר 2 דקות הפסיקה ואמרתי לה עוד קצת,
המשיכה למצוץ עוד 1-2 דקות הפסיקה שוב ועלתה עלי ותוך כדי שקופצת תפסתי לה בשדיים, שניסיתי למצוץ לה את הפיטמות לא נתנה לי אמרה שהיא רגישה,
לאחר מכן עצרתי אותה והפכתי אותה למיסיונרי, היא שכבה על הגב והזיזה את הראש לצד ימין ועצמה את העיניים(אשכרה הרגשה שאתה אונס אותה) ממש רואים שהיא שונאת ומתעבת את העבודה שלה, כל איזה 2-3 דקות שואלתי אם להחליף תנוחה ממש הייתה על קוצים, לאחר כמה דקות הפכתי אותה לדוגי, וראיתי שיש לה צלקת בערך 7-8 סנטימטר מעצם הזנב לאורך עמוד השידרה זה נראה כאילו עשתה ניתוח לתיקון פריצת דיסק, פיסקתי לה את הרגליים שיהיה נוח ושזיינתי אותה פשוט לא הרגשתי דבר ממש רחבה שם, שוב הפכתי אותה למיסיונרי ושוב הסיטה את הראש לצד ימין ועיינים עצומות, ואחרי כמה דקות בודדות פתאום עצרה ואמרה שנגמר הזמן הסתכלתי עליה ואמרתי לה עוד כמה דקות ואמרה נגמר הזמן!, קמה הוציאה לי את הקונדום וברחה מהחדר לבנאדם הבא, אפילו לא הביאה לי מגבת למקלחת, בזמן שאני מתלבש ומתנגב עם התחתונים שלי (אין מגבת!) היא אמרה מחוץ לדלת שיש מישהו שמחכה לחדר, ואז שאלה אם אני רוצה מישהי אחרת, אמרתי לא תודה ופשוט הלכתי.
כזאת נפילה לא חוויתי הרבה זמן, הבחורה שונאת את מה שהיא עושה ופשוט לא רוצה להיות שם! הבחורה על קוצים! ורוצה שזה יסתיים לפני שזה התחיל, כל שניה שואלת אם להחליף תנוחה, נראית ממש ממהרת.
חבל מי שילך אליה פשוט יתבאס מהשירות הגרוע התת רמה!
חוויה מתקנת אצל סינדי מלווינסקי 134
לאחר מכן הלכתי ללוינסקי 134 לסינדי, מחוץ לדלת של הדירה חיכה חייל שיפתחו לו, חוץ מזה המקום היה ריק לגמריי, ראיתי את סנדי ואמרה שיש עוד בחורה, אמרתי לה שבאתי אליה, הכניסה אותי לחדר, היא בחורה נעימה מאוד, החמאתי לה על המראה שלה ושילמתי 130 שקלים,
הלכה להפקיד את הכסף וחזרה הבחורה לא מבינה טוב עברית, מזמזתי אותה בעמידה והגוף שלה היה ממש חם שמבחינתי זה כיף, אגב בחדר שהייתי לא היה מזגן והיה דיי חמים, נשכבתי על הגב שאלתי אותה אם אפשר בלי קונדום והיא אמרה שלא היא שמה קונדום ותוך כדי מצצה, מצצה חבל על הזמן! ודפקה ליקוקים מידי פעם, לאחר מכן התיישבה עלי בצורה הפוכה שאני מול הגב שלה והיא מחזיקה לי ברגליים וורואים את המנוש שלה על הזיין שלי :) מנוש צמיגי כזה טוב! לאחר כמה דקות עברנו למיסיונרי היא עצמה את העיניים וזיינתי אותה הרגשתי את המחילה שלה שם! כיף!! ואחרי כמה דקות השפרצתי בתוכה מספר פעמים, לא סיימתי לגמור לגמריי והיא ניסתה להוציא לי את הזיין אמרתי לה שניה שניה, שיצאתי ממנה היתה כמות מכובדת של זרע!

חוויה מאוד מתקנת, הבחורה מדהימה קצת מבוגרת בקטנה ולפי דעתי יש לה פנים יפות, היתה מאופרת בקטנה, נהנתי להסתכל עליה במסיונרי, פעם הבאה שלי בתחנה מרכזית אני חוזר אליה שוב :)